Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.649
Поени од реакции
88.386
Не само нему, никому не сум му ставил дислајк освен можеби на @Scirea пошто е мој човек :D

Иначе го прашав, вика тебе ти кажал, ти си знаел зошто.
Ради тоа што ме тагна, морав да вртам едно 6-7 страни наназад на темава за да разберам што е финтата... значи 5 страни разговарате за ебани "не ми се допаѓа" реакции.

Епа Ио...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Шок осети Рик.Утд вчера, црвена зона проби.

Земал константно досаѓа со дислајкови у фан клуб за мислења што немаат врска со друго, падобранец.
Го одравме вчера.

Глеам сеа 110 нотификации, 90% црвени... ми ги изгуби темите само, кур ќе ми јаде секако, 12к иам, дневно жнеам по 100 хехе :kafence::kruna:

Петарда.

Не бе болни сме ние дефинитивно, скроз удрен фан клуб и луѓе поврзани со Интер. Овој @SK-92 женет човек со дете земал денес 750 дислајка сам и наредил на топол поздрав. Нема полудо нешто. :pos:

Него, јас сакам оној Борат од политика да го прекочиме, 600 има, лесно може да биде потчинет и да замрзне. :icon_lol::uzi:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.944
Поени од реакции
23.768
Шок осети Рик.Утд вчера, црвена зона проби.

Земал константно досаѓа со дислајкови у фан клуб за мислења што немаат врска со друго, падобранец.
Го одравме вчера.

Глеам сеа 110 нотификации, 90% црвени... ми ги изгуби темите само, кур ќе ми јаде секако, 12к иам, дневно жнеам по 100 хехе :kafence::kruna:

Петарда.

Не бе болни сме ние дефинитивно, скроз удрен фан клуб и луѓе поврзани со Интер. Овој @SK-92 женет човек со дете земал денес 750 дислајка сам и наредил на топол поздрав. Нема полудо нешто. :pos:

Него, јас сакам оној Борат од политика да го прекочиме, 600 има, лесно може да биде потчинет и да замрзне. :icon_lol::uzi:
Скоро до 900 стигнав. Да го заспиам малиов па ќе продолжам.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.944
Поени од реакции
23.768
Рик на апарати, да не гледа аватари и никови да не губи време испоставал на пола форум дислајкови.

Ај од мене доста и е 1.2к на госпожата...за денес.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Cim se praes fraer, posle praznicite imam drugarcinja koi imaat visok na vreme ke si napravat profili tuka, taka da planiraj si do krajot na mesecot vo minus da vlezes. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Види го Рицк Груевски, од Пустец ќе носи дислајкачи. :pos: :pos: :pos: :pos:

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Јас не памтам волку да сум се смеел на форумов. :pos:Без разлика што детево има очигледни карактеристики на социопат.
Стигнат е некаде до јануари 2020 со реденката на дислајкови во фан клубов, сега одмора малку ваљда. Во меѓувреме, ќе ги доправи заканувачките анонимни писма до Џонтра и Коби, со исечени букви од списанија и весници. После ќе ги испринта аватарите на сите од фан клуб Интер и полека ќе ги сече со ножици, додека тивко си ммка некоја приспивна песна, што му ја пееле неговите додека бил мал.
Ова па педерланата од фан клуб Интер, вчера го скршиле дечково духовно и емоционално, во ментална агонија е, Syn и документарец продуцирал за операцијата, и сега се као "Јас стварно не знам што му стана одеднаш". :pos:

Да е жив и здрав Rick.utd, ни скрена внимание барем за еден ден од Едер и Грациано Пеле како засилувања.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Дај нека се исчисти темата малце...ова веќе нема смисла и на ништо не личи...дајте гонете го рики и да си прајме муабет за експертизата на Конте,виртуозот Брозович,Лукаку животното,Мартинез селскиот играч, неиграњето на Ериксен итн....

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Темата не смее да се чисти ко прво и основно. Ова мора да остане во аналите на форумот за навек. Ова е vintage материјал и не кур замарај Џони.

Се согласувам дека треба да прекинеме и да ги насочиме мислите кон мирољубивиот икс утре на Мараси против СаНпа, ама темава не ја закачајте. Нека квичи Мондонико за у другите теми, ова е наша и не смеете да си играте со неа.

Темата не ја даваме!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom