- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.327
- Поени од реакции
- 15.585
@Rick.Utd. druze ako ne mozes da najdes postovi od IO sono toa e zasto beshe afk nekolku godini, ama otidi vo film, ima edna tema za An Hativej ima da zneesh tamu
Ради тоа што ме тагна, морав да вртам едно 6-7 страни наназад на темава за да разберам што е финтата... значи 5 страни разговарате за ебани "не ми се допаѓа" реакции.Не само нему, никому не сум му ставил дислајк освен можеби на @Scirea пошто е мој човек
Иначе го прашав, вика тебе ти кажал, ти си знаел зошто.
Скоро до 900 стигнав. Да го заспиам малиов па ќе продолжам.Шок осети Рик.Утд вчера, црвена зона проби.
Земал константно досаѓа со дислајкови у фан клуб за мислења што немаат врска со друго, падобранец.
Го одравме вчера.
Глеам сеа 110 нотификации, 90% црвени... ми ги изгуби темите само, кур ќе ми јаде секако, 12к иам, дневно жнеам по 100 хехе
Петарда.
Не бе болни сме ние дефинитивно, скроз удрен фан клуб и луѓе поврзани со Интер. Овој @SK-92 женет човек со дете земал денес 750 дислајка сам и наредил на топол поздрав. Нема полудо нешто.
Него, јас сакам оној Борат од политика да го прекочиме, 600 има, лесно може да биде потчинет и да замрзне.
Tipot e skroz otiden so pametot 69 dislajk mi stavil, sto covek da kaze.Со цел форум војува братот, ќе расипе и тастатура и све.
jas dobiv samo 7 izgleda e bil prezafaten so drugite sto gi mrazi poveke.Tipot e skroz otiden so pametot 69 dislajk mi stavil, sto covek da kaze.