Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.649
- Поени од реакции
- 59.603
@Stefan-kobe, утре играме со Сампдорија, би те замолил да не удостоиш со една скромна прогноза.
Ма куанто е форте ВЕСИНО!!!Остајте го Рики слабиот...шо ќе кажите за следните натпревари?
Шо се случва со Весино синката?...го нема цела година ексик .....време е да се врати на терените и да му ги покажи копачките вештини на Видал и Гаљардини....Весино не само што е ultimate копач туку и знај гол да дај...играч со мадиња за големи натпревари.
Идеален партнер на Барела и Брозо на средина...каков Сенси,каков Ериксен какви бакрачи
Еве на пример:Ио дај му theme за против Сампдорија , знам кога игравме со Кротоне за кучиња беше тематиката
“Ќе цвичат ко куче мавнато по муцка или така нешо “
Не можам, ме дислајка Рик и ми го ремети раатот. Ќе известам покасно.@Stefan-kobe, утре играме со Сампдорија, би те замолил да не удостоиш со една скромна прогноза.
И јас сум на иста мака.Не можам, ме дислајка Рик и ми го ремети раатот. Ќе известам покасно.
Со цел форум војува братот, ќе расипе и тастатура и све.И јас сум на иста мака.
Паника ме фаќа од дислајковите на рик глупајтед
Никој од Фан Клуб Интер не е поштеден, без разлика дали биле вчера дел од генг бенгот или не.И јас сум на иста мака.
Паника ме фаќа од дислајковите на рик глупајтед
Се расипаа луѓето. Кај си се понудил да споделиш нешто што е само твое, пак не чиниш.Другарот ме врати во старите добри времиња кога со латинична поддршка на фан клуб јуве им го понудив мојот полов орган на сите што навиваат за јуве.
Шо пцуење ми дадоа, модератор ме прати по бурек на две недели.
Немој така можно е да ти се закани у ПП.Шо се случва бе wtf....гледам 100 нотификации од овај рики ботот...кај го исиливте и вие нелуѓе