Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Pak se prima gol po soliranje na sredina bez potreba mesto da se reshi so eden ednostaven pas.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ееее море Барела ѓубре едно глупаво имаш среќа овој што свирна офсајд иначе ќе ти ебев све по дома. Коњу еден што кур доби жут за рогање топка, сеа фино лепо ќе напраеше фаул таму горе. Идиот еден.

Види го овој Конте, поише жути има добиено ко тренер на Интер него коа играше како копач у Јувентус. Му ебам племето.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.861
Поени од реакции
23.260
Ееее море Барела ѓубре едно глупаво имаш среќа овој што свирна офсајд иначе ќе ти ебев све по дома. Коњу еден што кур доби жут за рогање топка, сеа фино лепо ќе напраеше фаул таму горе. Идиот еден.
Не е крив Барела.
Игра секој натпревар по 90 минути, пресиса ,овде има жолт картон и Конте уште не го вади од игра.
Требаше уште на 1-3 да го мења

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не е крив Барела.
Игра секој натпревар по 90 минути, пресиса ,овде има жолт картон и Конте уште не го вади од игра.
Требаше уште на 1-3 да го мења
Нема врска тоа, спремно е кучето нема гајле. Зборев за глупиот жут што го доби а у ситуацијата кај што падна поништениот гол мораше да фаулира ама се повлече пошто е бележан.
Да немаше картон, тука фино лепо ќе фаулираше и чао, немаше да дојде ситуација еден милиметар да не спасува од нов блам.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Задната утакмица треба само да победиме, па што биде нека биде.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.861
Поени од реакции
23.260
Нема врска тоа, спремно е кучето нема гајле. Зборев за глупиот жут што го доби а у ситуацијата кај што падна поништениот гол мораше да фаулира ама се повлече пошто е бележан.
Да немаше картон, тука фино лепо ќе фаулираше и чао, немаше да дојде ситуација еден милиметар да не спасува од нов блам.
Да сфаќам, ама Конте непотребно ризикува картони и повреда а имаше неискористени 2 замени. Да нема никој на клупа па да разберам, ама човеков е инаетчија невиден.
Нема везе, спаси брејк топка денес.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.249
Не знам која утакмица ја гледаш, ама ја мислам дека првпат по долг период имаме судија на наша страна.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
za midtyland atalanta zborev, u gresna tema pisav izvini.

Promenata na taktika za konte definitivno vrodi so plod, nema sto drugo da se dodade, 2 teski utakmici dobivaat poise od zasluzeno, klasika lud mec so 1 ton pritisok i nervozi, a mozese i morase mnogu poednostavno da e na krajov, steta retko e ova slucaj so nas.

Neka sedi na 352 formatov i neka ne mrda bilo sto drugo a pritoa koristi trojca stoperi, jedina promena koja ke mu ja priznaam e onaa sto site sakame da ja vidime, 4312, ali i vaka e kolku tolku ok, nema veke letanje na stoperite napred, bolji balans dobiva ekipava, polesno pokrivaat koga bekovite se ufrlaat u napad, jedino sto si ostanaa golovite ko ovoj vtoriov denes, pokloneti, sto nemaat vrska so formacijata.

Za da ideme dalje, ni odgovara sve osven nereseno u madrid i normalno pobeda, tolku.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.306
Поени од реакции
11.638
Ако евентуално победеме против украинциве, а Реал - Гладбах биде ИКС, ке важат плачките `Немавме срека?`

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Ако ништо друго, едно е сигурно, Реал последниот меч неможат да ризикуваат да играат на нерешено, бидејќи со победа на Шахтјор(недај боже) а и нерешено, Реал отпаѓа, така да мора и они да одат на победа, за да се осигураат.

Што и да е, ќе биде јако последното коло, шансите се големи но не зависи само од нас.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.306
Поени од реакции
11.638
Ако ништо друго, едно е сигурно, Реал последниот меч неможат да ризикуваат да играат на нерешено, бидејќи со победа на Шахтјор(недај боже) а и нерешено, Реал отпаѓа, така да мора и они да одат на победа, за да се осигураат.

Што и да е, ќе биде јако последното коло, шансите се големи но не зависи само од нас.
Абе и јас мислам дека нема да одат на икс Реал и ке сакаат да победат.
Ама што би ги спречило на 2-0 наше водство и 1-0 водство на Реал на пример, да лабават последни 5-10 минн? Сиг нема шахтјар од 2-0 да ни сврти, така?

Kajgana Shop

На врв Bottom