Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ееее море Барела ѓубре едно глупаво имаш среќа овој што свирна офсајд иначе ќе ти ебев све по дома. Коњу еден што кур доби жут за рогање топка, сеа фино лепо ќе напраеше фаул таму горе. Идиот еден.
Нема врска тоа, спремно е кучето нема гајле. Зборев за глупиот жут што го доби а у ситуацијата кај што падна поништениот гол мораше да фаулира ама се повлече пошто е бележан.Не е крив Барела.
Игра секој натпревар по 90 минути, пресиса ,овде има жолт картон и Конте уште не го вади од игра.
Требаше уште на 1-3 да го мења
Нема врска тоа, спремно е кучето нема гајле. Зборев за глупиот жут што го доби а у ситуацијата кај што падна поништениот гол мораше да фаулира ама се повлече пошто е бележан.
Да немаше картон, тука фино лепо ќе фаулираше и чао, немаше да дојде ситуација еден милиметар да не спасува од нов блам.
za midtyland atalanta zborev, u gresna tema pisav izvini.Не знам која утакмица ја гледаш, ама ја мислам дека првпат по долг период имаме судија на наша страна.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Абе и јас мислам дека нема да одат на икс Реал и ке сакаат да победат.Ако ништо друго, едно е сигурно, Реал последниот меч неможат да ризикуваат да играат на нерешено, бидејќи со победа на Шахтјор(недај боже) а и нерешено, Реал отпаѓа, така да мора и они да одат на победа, за да се осигураат.
Што и да е, ќе биде јако последното коло, шансите се големи но не зависи само од нас.