- Член од
- 27 септември 2015
- Мислења
- 618
- Поени од реакции
- 678
Мислам предни лигаменти на коленото,по 3 пат...Nisto cudno da e skrsenica, ne se gleda ubavo na videovo.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Мислам предни лигаменти на коленото,по 3 пат...Nisto cudno da e skrsenica, ne se gleda ubavo na videovo.
Нема теорија да урла вака од предни вкрстени. Ми личи на дупла скршеница, од оние најгадните за око.Мислам предни лигаменти на коленото,по 3 пат...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Така пишуваше на фејсбук на страната на Интер тифози балкан...лигаментите на коленото скинати...Нема теорија да урла вака од предни вкрстени. Ми личи на дупла скршеница, од оние најгадните за око.
I ja mislam deka e skrsenica, na krajot od videoto ednata noga mu se previtkuva gadno, ako ima nekoj video podolgo moze da se vidi.Нема теорија да урла вака од предни вкрстени. Ми личи на дупла скршеница, од оние најгадните за око.
Спалети е до крај на сезонава, 2021ва јуни. А Конте мислам дека 2022.До кога е Спалети? Конте исто така до кога е договорот? Ваљда не им се до 2025та?
Убав договор сме му дале на СпалетиСпалети е до крај на сезонава, 2021ва јуни. А Конте мислам дека 2022.
Mislam deka na polusezona pred da go brkaat mu go prodolzija za 1 godina, zaedno so Kandreva, ako ne se lazam.Убав договор сме му дале на Спалети
Ама чекај, што може да се смени? Гледаш некаков напредок од утакмица во утакмица? Дур е овој стил и оваа поставеност, мачење ќе е сезонава.spaleti mozno e da ide u fiorentina, pred otkaz e ovoj so kapcevo, ama ne veruvam deka na konte ke mu dadat otkaz sea, bez ogled na slednive dve utakmici, da ne bese on u prasanje sigurno ke go nogiraa posle 2 losi rezultati.
Od druga strana eve mu prostor da udri nekakov demant, real gosti, atalanta gosti, dosta teski natprevari, mnogu bitni baska, narocito real.
abe dobro sea aj ako ne da se nadevame deka ke gi izgubat slednite 2Ама чекај, што може да се смени? Гледаш некаков напредок од утакмица во утакмица? Дур е овој стил и оваа поставеност, мачење ќе е сезонава.
Повторно истиот проблем секоја сезона. Аталанта ќе игра офанзивно и можда некако и ќе ја тепаме, ама ќе дојде некој као торино, да игра бункер и на контри и ќе гледаме мртвила.abe dobro sea aj ako ne da se nadevame deka ke gi izgubat slednite 2
Toa e momentot, da se smeni nesto, on ako misli deka so vakvo tempo ke imame napredok togas pisi propalo sezonava, sea mu e idealna prilika da se dokaze, toa mi e muabetot.