Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.256
Поени од реакции
10.354
Мислам предни лигаменти на коленото,по 3 пат...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Нема теорија да урла вака од предни вкрстени. Ми личи на дупла скршеница, од оние најгадните за око.

Член од
27 септември 2015
Мислења
618
Поени од реакции
678
Нема теорија да урла вака од предни вкрстени. Ми личи на дупла скршеница, од оние најгадните за око.
Така пишуваше на фејсбук на страната на Интер тифози балкан...лигаментите на коленото скинати...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.256
Поени од реакции
10.354
Како и да е, гадно за гледање. Толку од кариерата на младичот, good prospect.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
I ja mislam deka e skrsenica, na krajot od videoto ednata noga mu se previtkuva gadno, ako ima nekoj video podolgo moze da se vidi.
Inaku, ako mu se ligamenti pak po 3ti pat, tolku od karierata.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.983
spaleti mozno e da ide u fiorentina, pred otkaz e ovoj so kapcevo, ama ne veruvam deka na konte ke mu dadat otkaz sea, bez ogled na slednive dve utakmici, da ne bese on u prasanje sigurno ke go nogiraa posle 2 losi rezultati.
Od druga strana eve mu prostor da udri nekakov demant, real gosti, atalanta gosti, dosta teski natprevari, mnogu bitni baska, narocito real.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.256
Поени од реакции
10.354
spaleti mozno e da ide u fiorentina, pred otkaz e ovoj so kapcevo, ama ne veruvam deka na konte ke mu dadat otkaz sea, bez ogled na slednive dve utakmici, da ne bese on u prasanje sigurno ke go nogiraa posle 2 losi rezultati.
Od druga strana eve mu prostor da udri nekakov demant, real gosti, atalanta gosti, dosta teski natprevari, mnogu bitni baska, narocito real.
Ама чекај, што може да се смени? Гледаш некаков напредок од утакмица во утакмица? Дур е овој стил и оваа поставеност, мачење ќе е сезонава.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.983
Ама чекај, што може да се смени? Гледаш некаков напредок од утакмица во утакмица? Дур е овој стил и оваа поставеност, мачење ќе е сезонава.
abe dobro sea aj ako ne da se nadevame deka ke gi izgubat slednite 2 :)
Toa e momentot, da se smeni nesto, on ako misli deka so vakvo tempo ke imame napredok togas pisi propalo sezonava, sea mu e idealna prilika da se dokaze, toa mi e muabetot.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.256
Поени од реакции
10.354
abe dobro sea aj ako ne da se nadevame deka ke gi izgubat slednite 2 :)
Toa e momentot, da se smeni nesto, on ako misli deka so vakvo tempo ke imame napredok togas pisi propalo sezonava, sea mu e idealna prilika da se dokaze, toa mi e muabetot.
Повторно истиот проблем секоја сезона. Аталанта ќе игра офанзивно и можда некако и ќе ја тепаме, ама ќе дојде некој као торино, да игра бункер и на контри и ќе гледаме мртвила.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.872
Abe nnie ke se nadevame, ama sto fajde od toa? Igrata e se polosa i polosa. Da falat nekoi igraci pa ajjde da se nadevas deka ke bideme podobri ili ke fatime forma. Nie so najdobar sostav se macime shansa da napravime.
Kako bi se smenilo? Odnenades ke pocne Galardini ili Eriksen da pravat po 100 sansi nna utakmica? Igracite se tie, taktikata e taa, ne gledam kako bi se smenil ishodot.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.791
Интер изврши харикири на фамозниот состанок со Конте, уште тогаш предвидовме дека возот со голема веројатност ќе заврши во пченките...

Да сме на чисто, голем удел има и короната, но баш поради тоа ни е потребен флексибилен тренер кој знае да се адаптира на ситуацијата. Конте е тврдоглаво магаре, никогаш нема да се смени. На негово место од љубопитност ќе ставев 4ца позади, чисто да видам што ќе се случи.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Со Реал се враќа Санчез, за Лукаку шансите се минимални...

--------Ханд
Шкриниар-ДеФрај-Бастони
Хакими-Барела-Ериксен-БроЗ-Јанг
-------Лаутаро - СанчеЗ

Или Видал место Санчезпа Ериксен да игра позади Лаутаро.

Kajgana Shop

На врв Bottom