Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
За првиот гол не изработија, за вториот Гаљардини го загина Де Јонг
Не знам дали беше негов играч, се враќаше назад, ама после како шутираше од 7пенал ме фати срам.
Автоматски споено мислење:

So promasi lukaku ccc
Еве го сега погоди.

Колку добра сезона ќе му се памти по ова ако не освоиме, штета

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.363
Toa e prijateli, zicer na nereseno, ne srekjen avtogol, za zal vo Italija po toa kje mu se pamti, a ne po golovite.
Ocigledno e deka sme na prav pat, treba uste nekoj u sredina mesto Galja, bratov nemozese pas da pogodi.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.266
Поени од реакции
13.222
Лукаку може да иде слободно да си ја ебе мајката за утакмицава.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.330
Поени од реакции
46.953
nestvaren poraz, 1 na 1 utinjas zicer za 3-2, prekin,2ca igraci na inter se sudiraat i loso se isfrla topkata, makaza, avtogol na toj so utna zicer ...
zalno za lukaku na vakva sezona ama toa e fudbalot, neblagodarna igra e, u sekoj slucaj krivo mi e i za porazov i za crniov.

Konte so izmenite cekase do 75, golem minus, uste pogolem minus sto ne znae kako da odi all in na napad, lautaro u niedna varijanta ne trebase da go vadi zasto gubea, ova so kandreva mesto stoper bese dopolnitelno razocaruvacki i besmisleno, prakticno i nema plan za vakvi situacii sto u dosta navrati sezonava i se vide.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.871
ona na 2-2 so go promasi e za sekakov hejt. Nemoze be stalno nego da mu se progleduva niz prsti kao EEE i golmanite fakaaat nekogas. IGrac od takv klasa lagano gol treba da napravi od vakva sansa.
I konte neka odi u pm, zamenive gi kasni redovno.

od 3-2, bruka maksimalna. Ko 5-0 da vodime.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Океј можда го пишувам ова во нервоза ама кур нема да ме боли уште утре Конте да го снема. Мора да си посебно ретардиран за да го играш Гаљардини, лелелел ушларов каде направи фаул ќе земам ќе се убијам, во ситуација кога Јанг го имаш пред противнички играч. Абе умрите заедно со Конте, ебете си матер.

Нападот не може да се состави со топка, ама нееее, цепај со Гаљардини, држи го Ериксен на клупа. Мрш еби си матер.

Курот нека му го јадат на Лукаку, секој онака би реагирал, едноставно немаше среќа и нема никаква кривица денес. Имаше зицер, да, ама колку шанси направивме? Мртва игра, мртов тренер.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.673
Поени од реакции
59.781
Конте тотално се изгуби кога го стави Кандрева, еве и да дадевме гол, со која одбрана ќе игравме уште 30 мин?

Ова можевме да го добиеме само ако судијата го свирнеше црвениот, така ќе тепавме 3:0 и ќе мислевме дека сме многу јаки. Вака барем се гледаат проблемите, од ебената дефеза а тре до умрениот Гаљардини.

Ништо лично немам против Конте, ама не сакам нефлексибилни тренери што форсираат само еден систем, посебно овој. Никогаш нема ништо да освоиме со оваа формација, а да го имаш Ериксен а да го играш Гаљардини во име на формацијата е чиста шизофренија. Човекот ја еба цела сезона, од промашениот празен гол со Болоња до денес кога пак промаши зицер. Си шутираше лабаво по средина како да е сам, а што е најтрагично, како ја шутна, и сам да беше пак немаше да биде гол. Го заборави Де Јонг, примивме и гол заради тоа, и направи милион погрешни пасови. Нема што да бараме се додека имаме барем и еден таков играч во екипа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.330
Поени од реакции
46.953
Neam ja protiv nisto sistemov 352 zaso najidealen e konjkretno za konte ko trener, zatoa i ne sakam da go menja, mega losi ke sme ednostavno ova go znae i toa e toa, ama daj be istreniraj gi nauci nesto i ti za sistemo so 4 nazad koga brkas gol u zadnji 10 min, na sto licese ova ?! Sto praese so moses, kandreva, so jang cela utakmica a 35 ima ?!
Za ova mnogu mu zameruvav cela sezona taka da samo se povtaram, ama za slednata ( ako e tuka ) mora da gi adaptira na nekakva igra i ideja vo vakvi situacii, a ne da ne se znae koj jade koj pie. Na koja osnova go vadis lautaro ? Ok ne postoese na teren, i ? Poteg igrac e, sekako e gladen za golovi uvek, brkas gol za da ne izgubis finale, ti pozicija za pozicija menjas a na klupa ti ostanuva samo esposito za napad.

Sve na sve inace zasluzen poraz, nema sto, do utre moze da zalime ama 3 gola koa primas u finale, 2 u edno poluvreme, ne zasluzuvas na krajot od denot titula pa kako saka neka izigra protivnikot.

Kajgana Shop

На врв Bottom