Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Она ако беше за втор жолт, дајв беше, ама имаше и КОНТАКТ, за било кој тим ќе се разгледуваше ВАР за потенцијален пенал. СРАМОТА

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.174
Поени од реакции
46.354
Мојот човек Конте :rolleyes:
Ко што рече коментаторов, ги избалансираа работите на терен со играч помалце, дадоа и гол во една таква ситуација, имаа зицер, и голем дел од второ се немаше ни впечаток дека на терен имаме играч помалку.
Сампдорија само една шанса за гол во таква ситуација, таа од која дадоа гол, а и тоа не беше некоја изгледна ситуација, потфрли одбраната тука, не беше зицер ситуација, и уште една али сеа у 93там кога веќе све беше решено.

Брозович врзува 3 натпревари по ред каде гази на терен, неам искрено никакви замерки, 3 ебани гола се дадоа, јебига, 3 шанси за гол се реализираа што е доволно, нормално е и да се промашува, за алексис ќе јадев гомна али ај, и онака со јуве немаше да биде стартер али добро ќе беше да е опција од клупа, вака го губат освен ако не му поништат црвениот. Како и да е доста битна и голема победа е ова со оглед на околностите што се издесија од никаде со црвениот, можеби и најдобра партија сезонава у пакет со мечот со Милан, 3 гола, минимум уште толку заслуживме.

Конте е генијалец, жанг и компанија треба да размислат добро за него за уклучување на еден ферги или венгер моуд за тренер, ако е тоа возможно, зашто сеа системов му функционира добро, а тек ако го имплементира и зацементира тука на долг рок. Можно е да го јадеме бедот во ЛШ у ваква група ама спремен сум тоа да го проголтам ако изнуди Антонио битка за титула оваа година.

п.с. Само втор пат во историја имаме ваков старт, 6 од 6.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Целосно ги надиграа. Да не беше црвениот картон ќе одеа и на 3-0 или 4-0. Секоја чест за стабилноста која ја имаа после картонот. Јас мислев дека ќе се распаднат после голот на Самп, ама две одлични замени на Конте и го изменаџираа натпреварот до крај без проблем. Полека почнува да се гледа промена во менталитетот на тимот. Со вакви натпревари си ја заработува платата Конте.
Еден куп шанси имаа, дури и со играч помалку.
Штета за Санчез, имаше фантастичен натпревар. Добро е што е мотивиран.
Добар натпревар и на Гаљардини. Одбраната пак беше коска.
6 од 6, импресивно искрено. Сега доаѓа интересен период. :)
Натпревари со топ класа клубови. Во форма се, имаат добра игра, мотивирани се, сега е моментот да покажат вистински мадиња. Резултатот на страна, би сакал да го видам истиот пристап и со Барса и со Јуве. Тоа е најбитно.
Плус, мислам дека и едните и другите се доста победливи во моментов.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
38/38 на повидок? :icon_lol:

Штета за престрогиот црвен на Санчез, имаше одлично прво полувреме. Има висока оцена кај мене и мислам дека ќе биде од огромна помош за нас годинава.

Асамоа е многу потценет... не престана да трча 90 минути и да помага во одбрана и напад.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Бастони добар, мило ми е шо доби шанса.
да не беше црвениот мислам дека и борха, весино и политано ќе влезеа.
Лаутаро мора да не губи мотивација, разбирам дека е фрустиран ама гори од желба за да се докажи. Долга е сезоната, ќе има време да дава голови.
Ич не ми смета Гаљардини да игра и да е прв пик од клупа наместо весино, денеска душа даде и досега е каде каде по забележителен отколку Весино.
Сега Почнува интересното.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.514
Поени од реакции
6.959
Одлично одиграа денес, посебно ме радува играва после црвениот картон. Смирено доста, не дозволија да им тргне наопаку ништо, а играа и под притисок дека Јубе тепаа на утакмицата пред нас. Периката ја владее лигава, алал да му е.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Добра игра, да не беше црвениот ке беше перфектен натпревар.

Само некако ми делува како да сме зависни од Брозович. Ако тој одигра слабо и цел тим е лош...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
овај тонали мора да се купи по секоја цена, директна замена за Брозо.
италијанец, таман за ПР за тимот.
Гледам Јуве го бара, ама мислам дека вреди за парите шо ги бараат Бреша, плус ќе игра кај конте поредовно за разлика кај Јуве кај шо ќе има шанси да дреми на клупа

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.174
Поени од реакции
46.354
Добра игра, да не беше црвениот ке беше перфектен натпревар.

Само некако ми делува како да сме зависни од Брозович. Ако тој одигра слабо и цел тим е лош...
dobra stvar tuka e sto sensi moze da igra na toj del od terenot, pa i barela, losa rabota e sto galjardini i vesino se zameni a do sega potfrlija, osven denes, konkretno za denesniot natprevar konecno super partija na eden od onie koi se zameni za sredinata, galjardini, realno bese eden od najdobrite na teren plus i dade mnogu biten gol.
Od mnogu golemo znacenje za nas bi bilo da se razigraat on i vesino, ko sto e i faktot sto bastoni denes izigra super, dobro e da se znae deka moze da se smeta i na nego poseriozno ko alternativa.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.778
Поени од реакции
115.715
Каква промена во играта и ставот на теренот после мечот со Славија... :eek: Во живот се кладам денес да ни беше тренер Спалети после црвениот на Алексис ќе игравме 2-2 или ќе изгубевме. Нешто што највеќе ме импресионира е темпото со кое играмд, буквално не може да дишат противничките играчи од константниот притисок што го имаат. Тоа го зборам долго време, слабите екипи во лигава така се добиваат, а не со тегавење и бранење на еден гол разлика.

Денес веќе трет меч со ред немаше слаб играч, освен Лаутаро кој цело време е камен. Од што сака да се докаже прави ужасни грешки, кога треба пас да даде тој солира, кога треба да шутира додава...

Импресиониран сум од средниот ред, газат Броз, Барела и Сенси. Многу битно ќе е да се разиграат Весино и Гаљардини, затоа што без ротација ќе рикнат тројцава погоре набројани.

Идеме сеа да ги прегазиме Барса и Јуве, па после сите заедно сплотени како никогаш до сега да умреме од тага две недели ради репрезентациите.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.148
Има некоја информација колку меча ќе го јаде Санчез ?
Ми изгледа како да е желен за игра,а и баајги екплозивно делува.Би било убаво да го имаме како варијанта против Јуве,мада не ми се верува да го поштедат.

Инаку сеа за сеа сум презадоволен како се одвива сезонава.
Само господ да ги чува од повреди и мислам дека конечно ќе можеме да го направиме интересно првенствово,односно да не биде уште у јануар Јувентус шампион

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.174
Поени од реакции
46.354
Има некоја информација колку меча ќе го јаде Санчез ?
Pa ili eden, ili nieden, vtor zolt mu e, po avtomatizam toa e eden mec, osven ovie ako ne se bunat ama ne veruvam deka nesto toa bi smenilo.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.682
Поени од реакции
4.532
Стилистички гледано долго време сме немале некој од типот на Санчез, нели?
Чинам... последно тоа беше Рики Алварез! :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom