Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.239
Поени од реакции
10.308
Делириум на трибините.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Сериозно, добриот настап на Кандрева може ке провлече нечие внимание па да се ослободиме од него. Овие натпревари се токму за тоа.

Мило ми е и за Лаутаро, има потенцијал да биде еден од најдобрите, само не му се дава никаква шанса да го покаже тоа.
Сасуоло е идеална прилика за нова шанса.

Ранокиа и Вршаљко беа најлоши на теренот.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.765
Алибаба и 40те разбојници... тек сега ќе го купуваме светот :kafence:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.239
Поени од реакции
10.308
Сериозно, добриот настап на Кандрева може ке провлече нечие внимание па да се ослободиме од него. Овие натпревари се токму за тоа.

Мило ми е и за Лаутаро, има потенцијал да биде еден од најдобрите, само не му се дава никаква шанса да го покаже тоа.
Сасуоло е идеална прилика за нова шанса.

Ранокиа и Вршаљко беа најлоши на теренот.
Да не биде шанса Лаутаро да привлече внимание и да го соберат.. Будали Челзи што тргнаа по Мауро, да го соберат малиов за ситно новиот Дрогба ќе им биде.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.926
Поени од реакции
116.354
Да не биде шанса Лаутаро да привлече внимание и да го соберат.. Будали Челзи што тргнаа по Мауро, да го соберат малиов за ситно новиот Дрогба ќе им биде.

Знам дека си ироничен али нема шанси за ситно некој да го собира Лаутаро. Земен е за околу 30м евра, нема логика за помалце да биде даден, хипотетички праиме муабет.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.239
Поени од реакции
10.308
Знам дека си ироничен али нема шанси за ситно некој да го собира Лаутаро. Земен е за околу 30м евра, нема логика за помалце да биде даден, хипотетички праиме муабет.
Ситно, мислам околу 40М, у споредба со тоа колку го платија преварантон Мората. Нема шанси да му извадиме повеќе.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.926
Поени од реакции
116.354
Ситно, мислам околу 40М, у споредба со тоа колку го платија преварантон Мората. Нема шанси да му извадиме повеќе.

Могуче. Али нема логика да се продава или да се размислува за продажба на Лаутаро, он е иднината на клубот. Башка што може да се развие во играч кој вреди 100+милиони.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.239
Поени од реакции
10.308
Могуче. Али нема логика да се продава или да се размислува за продажба на Лаутаро, он е иднината на клубот. Башка што може да се развие во играч кој вреди 100+милиони.
Couldn't agree more.

Kajgana Shop

На врв Bottom