Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
И барса не е тоа што беше, јас лично сметам дека можеме да се носиме и со нив, ако што сме дупка моментално.

Инаку не дека сме поквалитетни од нив, туку само затоа што веќе не играат тика-така, совршеноста во фудбалот некогаш.

Можеме секако да се носиме со новопечените таленти, без искуство во ЛШ, со чест на исклучостите...

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.254
Поени од реакции
10.349
Гледаше некој Хрватска да каже зашо Шиме искочил у 17та минута од игра??? Им ебам се.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Последно уредено:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Гледаше некој Хрватска да каже зашо Шиме искочил у 17та мимута од игра??? Им ебам се.

Отишол да вари грав за утре.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Гледаше некој Хрватска да каже зашо Шиме искочил у 17та минута од игра??? Им ебам се.

Не е битно,посекако келнерот недопирлив е

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.552
Ретко сум на страната на тимот во однос на некои недоразбирања помеѓу тимот и играчите (поготово докажаните), али во овој случај би ја држел страната на клубот.

Па кој кур си ти бе? Уште немаш пркнато како што треба и како што се бара за еден докажан фудбалер за да бараш повисока плата и да поставуваш ултиматуми...
Ајде гитла!

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Ретко сум на страната на тимот во однос на некои недоразбирања помеѓу тимот и играчите (поготово докажаните), али во овој случај би ја држел страната на клубот.

Па кој кур си ти бе? Уште немаш пркнато како што треба и како што се бара за еден докажан фудбалер за да бараш повисока плата и да поставуваш ултиматуми...
Ајде гитла!
Кој поставувал ултиматуми?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.266
Поени од реакции
13.222
Абе све што пишувало да беше точно сега икарди ќе играше во јуве,игуаин во интер и величе шумуликовски во реал.
А и да се бунел стварно,дечкото е у право.
И ја да сум на негово место и да играм во интер,а ранокија да зима х3 плата од мене,не само што ќе се бунам туку и сместа ќе си барам трансфер во премиер лига.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.552
Абе све што пишувало да беше точно сега икарди ќе играше во јуве,игуаин во интер и величе шумуликовски во реал.

А и да се бунел стварно,дечкото е у право.
И ја да сум на негово место и да играм во интер,а ранокија да зима х3 плата од мене,не само што ќе се бунам туку и сместа ќе си барам трансфер во премиер лига.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Да али ако е вистина сето ова и ние имаме право да му истураме хејт. Пошо очигледно Интер не му значи и ги гледа само парите.
Нешто спротивно од Икарди...

Па кој курац е да бара поголема плата бе, што направи ?

Играше феноменално и сите го гледавме како идна легенда на клубот, тука е разочарувањето.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.974
Поени од реакции
15.282
Зш би му сначел интер на рандом словак? Скроз заслужено е да си бара 3 мил. кога може со години параолимпиец ко ранокија да ја зима таа сума.
Сместа треба да му дадат три и око да не им трепне.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Ne e prvpat a nema ni da bide posleden pat koga eden igrac ne e zadovolen od prvicnata ponuda(plata) od klubot za obnova na negoviot dogovor, jas ne gledam kako i zosto treba da ne interesira nas ova rabota.

Inaku retki se tie igracii koi obnovuvaat za 5minuti.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.335
Поени од реакции
6.017
Зш би му сначел интер на рандом словак? Скроз заслужено е да си бара 3 мил. кога може со години параолимпиец ко ранокија да ја зима таа сума.
Сместа треба да му дадат три и око да не им трепне.
И тоа одби понуда од Барселона, како што пишуваа медиумите со повеќе од дупло повисока плата од онаа што моментално ја зема во Интер. А искрено заслужува и повеќе од 3 милиони да зема.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
И тоа одби понуда од Барселона, како што пишуваа медиумите со повеќе од дупло повисока плата од онаа што моментално ја зема во Интер. А искрено заслужува и повеќе од 3 милиони да зема.
Како мислиш одбил? Интер го пушти а он одбил?

Kajgana Shop

На врв Bottom