Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Перишич многу помага и во одбрана, таа лева страна ја ора напред назад 90 минути. Нешто налик Лихтштајнер што правеше во Јувентус или Флоренци во Рома. Такви играчи не ги седнува ниеден тренер на клупа ни по лоша утакмица. Камо сите да се такви борци, 11-12 километри трчаше Перишич по натпревар во просек, топ 3 со Брозович и Дамбросио.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.552
Кеита подобар од Перишиќ? Во ниту еден Универзум.
Реков "би бил"!
Млад е, доста брз а поседува и добра техника. А очекувај и Перо да опаѓа.

Не знам, ќе видиме...
Јас ги мразам хрвативе (особено Броз) и затоа така зборувам.

Само не ме хејтај дека ги хејтам, ќе ги хејтам уште поќе!:icon_mrgr:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Наводно утре или задутре ке има дефинитивен одговор од Модрич .Целиот муабет ние мислевме дека сака да игра во Интер ради хрвативе плус нов предизвик а фановите на Реал мислат дека сака покачување на плата. Не сум оптимист околу негово доагање и не верувам дека сака да дојде во Интер одколку шт осака да му понудат по 13 милиони причини годишно да остане во Реал иако со Интер имал џентлменски договор, што малце и не ми е верно. Скоро ке дознаеме дали се ова беше колку да добие покачување во Реал што лично мислам дека е случајот, му праи на Перез хаус оф кардс потези а нашата надеж за епско засилување е колатерална штета

Мислам што побрзо се фокусираат на Рафиња толку подобро.

Убо викаше Бранко , "Како и да ја вртиш на крај се е за пари" ,

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Марио можно е да остане во клубот, затоа што нашите не сакаат ова година да го продаваат со загуба, бидејќи би имале проблем со ФФП, наредно лето. Неколку понуди од англиски клубови од 20-24М инстантно биле одбиени, затоа што нашите барале клуб кој може да понуди позајмица со задолжителен откуп од 30М за наредната година.

За Модриќ, Перез е накурчен до даска, и на состанокот како што прочитав им било кажено на агентите на Модриќ, дека играчот останува во Реал со поголема плата, истата таа плата која ја зима и Рамос(11м). Според скај агентитете и дале до знаење на Перез за желбата на играчот и дека имаат џентелменски договор, по што овој им кажал дека ова година нема ништо од тоа, и дека од следната година можат кај сакаат да си одат, нема да им прави никакви проблеми.

Најверојатно Модриќ не доаѓа, не дека играчот не сака, туку затоа што Перез и Реал сметаат дека после Роналдо и Зидан, загубата на модриќ би била уште покатастрофална од овие двајцата за клубот на Реал.

И јас се согласувам со некои мислења тука дека подобро да направат напори да го вратат Рафиња, да не губат време безвеза.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.552
Марио можно е да остане во клубот, затоа што нашите не сакаат ова година да го продаваат со загуба, бидејќи би имале проблем со ФФП, наредно лето. Неколку понуди од англиски клубови од 20-24М инстантно биле одбиени, затоа што нашите барале клуб кој може да понуди позајмица со задолжителен откуп од 30М за наредната година.

За Модриќ, Перез е накурчен до даска, и на состанокот како што прочитав им било кажено на агентите на Модриќ, дека играчот останува во Реал со поголема плата, истата таа плата која ја зима и Рамос(11м). Според скај агентитете и дале до знаење на Перез за желбата на играчот и дека имаат џентелменски договор, по што овој им кажал дека ова година нема ништо од тоа, и дека од следната година можат кај сакаат да си одат, нема да им прави никакви проблеми.

Најверојатно Модриќ не доаѓа, не дека играчот не сака, туку затоа што Перез и Реал сметаат дека после Роналдо и Зидан, загубата на модриќ би била уште покатастрофална од овие двајцата за клубот на Реал.

И јас се согласувам со некои мислења тука дека подобро да направат напори да го вратат Рафиња, да не губат време безвеза.
Само фудбалер како Модрич не' прави сериозен конкурент за првото место. Инаку тешко...

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Само фудбалер како Модрич не' прави сериозен конкурент за првото место. Инаку тешко...
Брат јас сеуште не видов човек на подфорумов Фан-Клуб Интер на кајгана, па и на другите социјални мрежи да кажи не за доаѓањето на Модрич.

Сите знаеме дека Модрич моментално би бил мега трансфер за нас.

Сите ние сакаме да дојде, но сме ептен слаби за Реал финансиски, ние во ова ситуација само можеме да се надеваме дека Перез ќе му излезе во пресрет на играчот, и да го пушти да дојде кај нас, буквално без пари... Нашата понуда кон Реал би била, 15М за позајмица со опција да го откупиме на крајот за 35М евра.

Факт, дека со играч од калибарот на Модрич, Интер би требало да се бори за титула до крајот со Јуве... Ќе немаше спалети никакви алиби во случај на неуспех...

Но да бидиме реални, ова година можеме само да го сонуваме, затоа што и играчот не е од тие што сака да створи проблеми во Реал, и да се бунтува за премин во Интер...

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Вечер од 21:00 играме со Атлетико Мадрид пријателска. Пренос ќе има на Arena Sport 1 за тие што ги имаат каналите. За останатите од пониските сталежи на опшеството ќе има сигурно стримови на Youtube. :icon_lol:

Има шпекулација дека Жоао Марио ќе старта како плејмејкер вечер, ете му шанса да си најде купувач.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Дајте некој линк со време од натпреварот

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Марио ќе изгази сезонава :)
Ил нуово Модрич. :D

Како ќе ни легнеше во екипата како што сме тенки таму во средината, да не се закопаше онака со изјавите. Класичен дебил.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Ил нуово Модрич. :D

Како ќе ни легнеше во екипата како што сме тенки таму во средината, да не се закопаше онака со изјавите. Класичен дебил.
Нека изигра 2-3 утакмици на ниво, да видиш како ќе се заборави се.

Мада он не го навреди Интер како клуб, туку Серија А како првенство.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Ќе изигра Марио на пес само, еве го на клупа ќе почне денес.[DOUBLEPOST=1534016216][/DOUBLEPOST]Аууу, лудак, голчиште!

Последно уредено:
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Голчиште...

Ама и топката од Азамоа, тоа е тоа што фали...

А и еве што значи да имаш втор напаѓач, повеќе простор се отвара, до лани Икарди се бореше со 2 стопери.

Облак линијаш хехе

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Братов Лаутаро ќе биде изгор играчиште,какво позиционирање,а и Асамоа му прати многу јак центаршут,да беше Кандрева,сега ќе изнесуваа мртов човек од трибини.

Kajgana Shop

На врв Bottom