Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
Ако му понуди 15 милки по сезона (2 + 2 можност за продолжување) што мислиш што ќе напраи? :)
a inter ako mu ponudi 30m po sezona 3 godini plus 10 u kina za 12m po sezona ?
sto mislis, sto ke naprai ...
Toj ti e muabetot, ako scenarija za koi nit ja nit ti sme kadarni da znaeme sto MODRIC bi napravil, ti kazav i vcera ne sme nevroni u negovata glava pa da znaeme kako bi razmisluval. Do utre ke go terame vakviot muabet, ti rekov i u temata za transferi, pocekaj nekoj den bi trebalo do nedela da se znae na sto sme, ne mora na sekoja tema da repliciras a vidis deka nekoj modric u bilo kakva konotacija ti go spomnal a pritoa istoto da go pisuvas. 4-5 dena istiot muabet go terame, znaes i mojot stav koj e, znam i tvojot koj e, rabotata e nesto novo da se kaze, do sea ne pusti nikakvo info za modric i negovata zelba deka saka da ostane vo real, i posle vcerasniot den site mediumi seuste izvestuvaat deka saka da zamine taka da vo momentov situacijata e status quo, da bese sve definirano nemase medijadorot pomegu inter i negoviot tim da e prisuten u madrid.
U takva situacija neznam zasto ti e cudno sto ete navivaci na inter se nadevaat deka ke dojde, stvarno ne gleam nisto loso u toa, normalno e, si praime muabet, dali za nego dali za mozni alternativi, seedno, nikoj nikade ko sto gledas ne ubeduva deka modric ke dojde vo inter.[DOUBLEPOST=1533801139][/DOUBLEPOST]
Ovaa na kraj ke izleze deka modric saka nov dogovor so real a ne deka saka vo inter.
da sakase so sigurnost nov dogovor, sto majka bara inter da gi mesa, mnogu polesno ke iznudese dogovor ako psg ili siti bea vo igra, pobogati timovi sposobni i 20m po sezona da mu davaat.

Последно уредено:
Z

zmej gorjanin

Гостин
a inter ako mu ponudi 30m po sezona 3 godini plus 10 u kina za 12m po sezona ?
sto mislis, sto ke naprai ...
Toj ti e muabetot, ako scenarija za koi nit ja nit ti sme kadarni da znaeme sto MODRIC bi napravil, ti kazav i vcera ne sme nevroni u negovata glava pa da znaeme kako bi razmisluval. Do utre ke go terame vakviot muabet, ti rekov i u temata za transferi, pocekaj nekoj den bi trebalo do nedela da se znae na sto sme, ne mora na sekoja tema da repliciras a vidis deka nekoj modric u bilo kakva konotacija ti go spomnal a pritoa istoto da go pisuvas. 4-5 dena istiot muabet go terame, znaes i mojot stav koj e, znam i tvojot koj e, rabotata e nesto novo da se kaze, do sea ne pusti nikakvo info za modric i negovata zelba deka saka da ostane vo real, i posle vcerasniot den site mediumi seuste izvestuvaat deka saka da zamine taka da vo momentov situacijata e status quo, da bese sve definirano nemase medijadorot pomegu inter i negoviot im da e prisuten u madrid. U takva situacija neznam zasto ti e cudno sto ete navivaci na inter se nadevaat deka ke dojde, stvarno ne gleam nisto loso u toa, normalno e, si praime muabet, dali za nego dali za mozni alternativi, seedno, nikoj nikade ko sto gledas ne ubeduva deka modric ke dojde vo inter.
Ќе понуди сигурно. :) Ја ти кажувам како Реал се справувал со вакви ситуации, барем во минатото и врз основа на тоа правам претпоставки. Ако Модрич сакаше безусловно да оди ќе напраеше нешто слично ко што Ковачич направи. Ама ко што гледаш мудро молчи и го чека Флорентино, ти викаш дека подобар договор не му била главната причина, туку пријателите од репка и нови цели и предизвици (на 33 ова ми изгледа смешно + кои цели и предизвици би ги имал во Интер, а кои во Реал?). Проблемот е што Флорентино мисли дека ова е масло на неговите агенти и неќе да ги види, особено Пеџа. Нема ништо лошо во тоа исто ко што нема ништо лошо во тоа да навијачи на Реал мислат дека ќе остане.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
Ќе понуди сигурно. :) Ја ти кажувам како Реал се справувал со вакви ситуации, барем во минатото и врз основа на тоа правам претпоставки. Ако Модрич сакаше безусловно да оди ќе напраеше нешто слично ко што Ковачич направи. Ама ко што гледаш мудро молчи и го чека Флорентино, ти викаш дека подобар договор не му била главната причина, туку пријателите од репка и нови цели и предизвици (на 33 ова ми изгледа смешно + кои цели и предизвици би ги имал во Интер, а кои во Реал?). Проблемот е што Флорентино мисли дека ова е масло на неговите агенти и неќе да ги види, особено Пеџа. Нема ништо лошо во тоа исто ко што нема ништо лошо во тоа да навијачи на Реал да мислат дека ќе остане.
Sve e toa ok, ama pak doagame na toa koja e zelbata na modric, sve e ova vrz baza na pretpostavki, deka real 4 godini ke mu dava tolku, ili dali na modric mu e do pari ili navistina saka nov predizvik u kariera. Vo inter mozebi nema da zema 15, ama u italija ima novi zakoni za danocite taka da vo toj aspekt ke bide daleku porastereten od spanija, kade pola igraci zatajuvaa danok :), a i ziti sve, modric ednostavno ne e takov karakter sto do sea bilo kade pravel nekakvi problemi. So status na legenda e vo real, eden od najdobrite timovi vo istorijata na fudbalot, zasto bi se blamiral taka i bi buntuval, koga na mnogu pokulturen nacin ko sto dolikuva na vakvo ime, bi go resil ovoj problem.

Modric inaku tocno e deka molci, ama negovite agenti, koi go pretstavuvaat, ne,a nema sansi oni na svoja raka bez znaenje na klientot vaka da se odnesuvaat, inace nemase da go pravime ovoj muabet, nemase duri ni Marka, za koja ti rece deka e najrelevantna za real, da izleze so muabetot deka modric saka da si odi. Smesta ke gi izbrkase, velis deka mudro molci, ova na poveke nacini moze da se tolkuva, ne potvrduva deka saka da si odi ama i nikade ne demantira deka saka da ostane a pritoa site mediumi i vo spanija i vo italija toa go zborat.. Zar agentite negovi bi rabotele na transfer vo drug klub bez znaenje na modric ?

I ova za predizvicite muabetot, ko so murinjo, sto predizvik imase murinjo posle inter, sve osvoi so niv, majka barase vo real, a bas radi toa otide u real, nov predizvik. :)
Kako mozes da kazes koj predizvik bi go imal u inter ne mi e jasno, drugo jako prvenstvo, moznost tamu da se bori za titula u paket so negovite komradi od reprezentacijata, Italija ko zemja, milano ko grad i tn i tn. Ne se vrti sve samo okolu real u fudbalot, malce realno gledaj, ako e za toa site igraci od ovaa generacija na real veke ne treba da imaa zelba za novi predizvici u kariera bidejki sve osvoile, a eve i samiot ronaldo, posle site tituli so real i united, koga dojde u juve kaza deka imal zelba za nov predizvik u karierata taka da here u go.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Бесполезно е да се натегаме, нема да си ги смениме убедувањата. Да, Милано е прекрасен град, нема што. Околу тоа дали се се врти околу Реал или не, прашај ги Касано и Панучи, ете они се Талијани, да не искочи дека Ди Мариа, Озил и Мората не се подобни примери.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
Бесполезно е да се натегаме, нема да си ги смениме убедувањата. Да, Милано е прекрасен град, нема што. Околу тоа дали се се врти околу Реал или не, прашај ги Касано и Панучи, ете они се Талијани, да не искочи дека Ди Мариа, Озил и Мората не се подобни примери.
Немаат врска овие со модрич, нарочито Мората, а и тоа што по реал, немаат големи успеси нема никаква врска што во даден момент, решиле да си одат од реал, дали поради можност повеќе да играат на страна ( мората ) или едноставно освоиле ЛШ и терале на некој нов предизвик.
Е сеа модрич за разлика од нив, ЛШ x4 освои, овие ако се заситиле од тие успеси со реал, што да се каже за лука, кој е на сам залез од кариера, нит прв нит последен е што во тој дел од кариерата заминува во друг клуб а притоа е со статус на легенда во постоечкиот, во ситуација да сака нов предизвик, кога би било најпаметно да си оди ? Сега, или кога ќе го газат годините ко со раул или икер.

И тоа ти велам од старт, бесполезно се натегаме а истото во круг го вртиме, еве Недела кај е, до тогаш би требало да се дефинира што ќе се дешава со Модрич и тоа би било тоа.

п.с. И сериозно, касано ? : ))))

Член од
23 август 2010
Мислења
39.948
Поени од реакции
116.491
Гледам Самуел, Камбијасо и Снајдер многу зажалија што го напуштија Реал. :kafence:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.675
Поени од реакции
59.798
Средба со Перез без посредници е лоша идеја. Стар искусен лисец со млад играч, тоа се знае како ќе заврши. Лука мора да издејствува адвокатот и посредниците да го застапуваат, тој треба да каже дека си оди и да следи инструкции.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.706
Поени од реакции
4.552
Гледам Самуел, Камбијасо и Снајдер многу зажалија што го напуштија Реал. :kafence:
Мислам дека Снајдер го напушти Реал како вишак фудбалер во средината.
Тоа беше сезоната кога го донесоа Кака ако не се лажам...

Иста беше ситуацијата и другите двајца.
Модрич им е клучен во овој случај и сѐ уште рачунаат на него.

Реално, не ни треба да правиме вакви споредби Интер-Реал. :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.948
Поени од реакции
116.491
Мислам дека Снајдер го напушти Реал како вишак фудбалер во средината.
Тоа беше сезоната кога го донесоа Кака ако не се лажам...

Иста беше ситуацијата и другите двајца.
Модрич им е клучен во овој случај и сѐ уште рачунаат на него.

Реално, не ни треба да правиме вакви споредби Интер-Реал. :)
Муабетот беше дека има луѓе што зажалиле што го напуштиле Реал како Озил, Ди Марија и слични. Ок, ама има и некои што не зажалиле, ете Снајдер го сметале за отпадок а он на Интер тројна круна му донесе истата сезона. :)

Него Ио, ако Модриќ е решен да оди во Интер каква сака нека биде средбата со Перез, дали со посредници или на само сеедно, одлуката ќе му ја соопшти во четири очи и тоа е тоа.Јасно е дека со агенти е подобро, имаш повеќе усти за убедување и лижење гз, ама ако Модриќ е решен да оди не гледам никаков проблем.

Мене почна да ме нервира ситуацијава, преку кур ми е од тоа гомното Перез, ок е или дај го или блокирај го трансферот и да си бараме друг играч, ти ебам тоа сенилното копиле. Нашиве идат у петок у Мадрид ради пријателската со Атлетико, дај Жанг Јуниор од инат нека му го спакува Модриќ и уз пат нека му собере уште некој, чисто да му покаже кои се Сунинг, бем му ситно жито.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Најнова информација е дека Реал тргна по СМС од Лацио , дали ова значи и деф Модрич во Интер :)

Член од
29 март 2013
Мислења
4.706
Поени од реакции
4.552
Муабетот беше дека има луѓе што зажалиле што го напуштиле Реал како Озил, Ди Марија и слични. Ок, ама има и некои што не зажалиле, ете Снајдер го сметале за отпадок а он на Интер тројна круна му донесе истата сезона. :)
Јасно!
Секако дека нашиве тројца не зажалија, беа предводници на тим кој изгази се' пред себе! :D

Нормално дека нема за што да жалиш во ситуација во која решаваш да бидеш стартер и предводник на тим (макар и послаб) а не да грееш клупа.

Ако веќе алудираш на тоа дека Модрич нема да зажали ако го напушти Реал...
Модрич е посакуван во Реал (за што би можел да зажали), Снајдер, Ди Марија и Озил не беа и не изнудуваа трансфери, Реал ги продаде "присилно".
Поготово продажбата на Озил мислам дека беше доста контроверзна.

Небитно бе, ако успеат да го спакуваат Модич, ние апсолутно нема за што да жалиме !!! :D;)

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Еднаш пишав. За да Модрич слета во Интер, Перез треба или да го искеширате 50-80милки или па да правите one season team, па наредна сезона да го пуштите Икарди, за да ви го дадат на рати. Логика нема Перез са пушти играч на рати, позајмици па откуп, како шо правите ради ффп. А да го искеширате не гледам да имате толку слободен буџет за тоа. Да, имате јак газда, убави спонзори, лш, лига, куп, тв права итн, ама тоа ффп многи ве кочи. Балканец е, моментално БОГ во рм, не верувам да замини бар сезонава.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Средба со Перез без посредници е лоша идеја. Стар искусен лисец со млад играч, тоа се знае како ќе заврши. Лука мора да издејствува адвокатот и посредниците да го застапуваат, тој треба да каже дека си оди и да следи инструкции.
Не знам кај ги читаш дефинициите за млад играч :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.948
Поени од реакции
116.491
Мене искрено малце незгодно ми паѓа од тоа каков ебење од тандем ќе бидат Икарди и Мартинез, дај да дадеме некоја петиција до ФИЦГ да не бидеме волку јаки, чисто од почит према другите екипи.

Kajgana Shop

На врв Bottom