Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ок, ние впрочем 8 години ја живееме таа фаза на составување тим...
Форсираш сеа и тоа ептен без везе, имаше периоди кај шо и јас се контрав со Син за тоа кој проект колку трае ама ете вие за 2 години бележите реален напредок на скоро секое поле и тоа чим јас како фан на Милан ти го пишувам тука значи дека не се глупости.

Друго океј е да имаш пари, Интер секогаш фрлал пари, ете за Кондогбија, Марио и Габигол ама тогаш во тоа време верувај ми не можеле ни до Наинголан ни до никој близу од тој калибар.

Абе играч коа купуваш прво тој си гледа и да дојде у стабилен тим, со стабилни газди и се тоа, не е тоа туку-така едноставно.

Ние минатото лето коа баравме шпиц и коа многумина збореа за нашите превара од газди знаеш ли место Аубамејанг или некој друг таков јак играч со кој завршивме?

Сериозни газди и менаџмент си влечат и посериозни имиња ама тоа е процес, треба време, глеаш кај нас со една промена како се согласија да дојдат и Малдини и Игуаин?

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Ова ако дојде Кеита Балде а си отиде Кандрева ти е како џек пот ..
Добиваш подобар играч а си иде овој што не е ни 50 % од него ..
Ако прифатат Монако супер е ова , Кеита добар беше во Лацио му одговара итал фудбал ..
Ете што значи ЛШ , и колку беше слатка победата во Рим пос коло !

Член од
23 август 2010
Мислења
39.953
Поени од реакции
116.511
Добро сеа да не се тресеме не е Балде Кеита некој ЊОЊ играч, ама во секој случај може да биде покорисен од Кандрева кој за мене е најограничениот фудбалер заедно со Хесус Навас. Лани во Монако дно допре, не ни играше што се вика така да не треба многу да се залетуваме.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.706
Поени од реакции
4.552
Две години сме под Сунинг, кои 8 години составувам тим? Ерата на Сунинг почна пред 2 години, значи тимот што они го кројат е моментално 2 години стар, другите се наследени играчи од Тохир и Морати. Оние што ги бива ќе останат, за другите ќе најдеме замена во сезоните што следат.

Неможе во една сезона да смениш 11 стартери, тоа ќе биде рамно на пропаст. Кохезија нула. Ќе бидеме само јаки на хартија.
Батали Сунинг! Се расправавме за истиве работи и пред Сунинг. Значи повторно ќе спомнам дека не ми се Сунинг главна тема на дискусија, не знам оти не се дочитуваме... Толку ли е комплицирана дискусијава?
Или па можда е... :icon_lol:

Тоа го зборувам...
Вие и во ерата од Тихо ги теравте истите муабети.
Баш во тоа време се направија најдебелите флопови во историјата од клубот за кои повеќето од нив ги оправдувавте па дури и величевте.

Само колку да се појаснам самиот себе со постот претходно...
Тој дел од постот во кои зборувам за трансфери и суми, мислам на периодот откако дојдоа Сунинг.

Што значи во правец на прикажаното имаме факт кој говори дека имало простор за други опции.
Опции за кои не тврдам, али имаќи ги во предвид остварените резултатите можам да си дозволам и земам за право да кажам дека ќе беа подобри.[DOUBLEPOST=1533598654][/DOUBLEPOST]
Добро сеа да не се тресеме не е Балде Кеита некој ЊОЊ играч, ама во секој случај може да биде покорисен од Кандрева кој за мене е најограничениот фудбалер заедно со Хесус Навас. Лани во Монако дно допре, не ни играше што се вика така да не треба многу да се залетуваме.
Жалното во оваа прича (барем онака како што беше прикажано и како што прочитав) може да биде тоа што инстантно го одбиле Мата поради Кеита...

Ај да не почнувам повторно, али оваа политика ми е доста позната...[DOUBLEPOST=1533599377][/DOUBLEPOST]
Форсираш сеа и тоа ептен без везе, имаше периоди кај шо и јас се контрав со Син за тоа кој проект колку трае ама ете вие за 2 години бележите реален напредок на скоро секое поле и тоа чим јас како фан на Милан ти го пишувам тука значи дека не се глупости.

Друго океј е да имаш пари, Интер секогаш фрлал пари, ете за Кондогбија, Марио и Габигол ама тогаш во тоа време верувај ми не можеле ни до Наинголан ни до никој близу од тој калибар.

Абе играч коа купуваш прво тој си гледа и да дојде у стабилен тим, со стабилни газди и се тоа, не е тоа туку-така едноставно.

Ние минатото лето коа баравме шпиц и коа многумина збореа за нашите превара од газди знаеш ли место Аубамејанг или некој друг таков јак играч со кој завршивме?

Сериозни газди и менаџмент си влечат и посериозни имиња ама тоа е процес, треба време, глеаш кај нас со една промена како се согласија да дојдат и Малдини и Игуаин?
Кажи ми, откако Тихомир го превзеде клубот, се сеќаваш што се пишуваше?
Или не те фаќа сон, па сакаш да те фати дремка и си тепаш време во темава?

Јас се сеќавам! Се пишуваше за бомби од трансфери. Мислиш дека таа ситуација не испраќаше сигнали на некаква стабилност?
Но кој го искористи тоа? - Никој!
После тоа почнаа со Бота, Таидер, Мвила, Скелото, Кузманович итн...

Во кој дел не се разбираме сеа?

Последно уредено:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Ова ако дојде Кеита Балде а си отиде Кандрева ти е како џек пот ..
Добиваш подобар играч а си иде овој што не е ни 50 % од него ..
Ако прифатат Монако супер е ова , Кеита добар беше во Лацио му одговара итал фудбал ..
Ете што значи ЛШ , и колку беше слатка победата во Рим пос коло !
На таа позиција можат да играат Карамо, Политано и Лаутаро Мартинез. Ако дојде Кеита тоа ќе бидат 4 играчи ако рачунаме дека Кандрева би одел во спротивна насока.

Тешко да се ослободиме од Кандрева оваа сезона. Прво пошто е италијанец и второ дека нема некоја вредност како трансфер па Спалети би го задржал како опција плус , чисто ради искуството кое го поседува. Мислам дека со играч од среден ред ќе го затвориме овој трансфер период.

Кеита за Кандрева би било одлично, сепак е многу помлад и во Лацио покажуваше добри партии. Ако не се погоди, ќе можеме барем да заработиме од негова понатамошна продажба или ако е позајмица со опција да не го откупиме.[DOUBLEPOST=1533601064][/DOUBLEPOST]
Батали Сунинг! Се расправавме за истиве работи и пред Сунинг. Значи повторно ќе спомнам дека не ми се Сунинг главна тема на дискусија, не знам оти не се дочитуваме... Толку ли е комплицирана дискусијава?
Или па можда е... :icon_lol:
Берзерк, дали Тохир или Морати е моментално на чело на Интер? Како да го баталиме Сунинг кога Сунинг се тие што го кројат моменталниов тим. Тоа што Тохир работел лошо (и Морати пред него) влијаеше Сунинг да го превземат клубот и да заврши таа ера на лошо работење. Кој бил во право а кој во криво за Тохир е најнебитно на свет.

BTW oлабави со цинизмот во постовите, не придонесуваш за квалитетна дискусија.

Последно уредено:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Хрватски спортске новости пишува дека сме одбиле 40м за брозович, ако е ова точно дефинитивно он е еден од недопирливите барем ова лето за спалети.
На таа позиција можат да играат Карамо, Политано и Лаутаро Мартинез. Ако дојде Кеита тоа ќе бидат 4 играчи ако рачунаме дека Кандрева би одел во спротивна насока.
Лаутаро у никој случај не е крило, полушпиц или на позиција место класичен плеј може да игра, ама крилно не, кеита е токму она што моментално ни треба, нарочито зашто игра све у напад, и крило и напаѓач по потреба, ако имаат простор да го земат воопшто не треба да размислуваат на таа тема. Лани исто беше блиску до трансфер у интер ама се десија работите у кина и беше еден од играчите чие доаѓање кај нас пропадна, истото важеше и за наинголан. Сеа глеам се создава повторно прилика за негово носење, добро би било да ја искористат.
8 гола и 5 асистенции не се баш допирање на дно во 19 утакмици како стартер, добра статистика е тоа за крило, не феноменална, ама далеку од допирање на дно, плус беше повреден затоа и малце имаше изиграно за монако ( 19 стартер плус 4 како замена ), во ЛШ само 3 утакмици играше, 2 асистенции и таму, без гол.
Не треба ич да се размислуе моментално за кеита, башка што нема ни што да се адаптира на калчово, веќе знае што го чека.

Само не ми е за верување монако да го сака кандрева, ова овој дил ми го прави доста нереален, можно е и далберт да биде вклучен, знам едно време пројавија овие интерес за него а и мислам им треба сеа лев бек.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.706
Поени од реакции
4.552
BTW oлабави со цинизмот во постовите, не придонесуваш за квалитетна дискусија.
А ти со субјективизмот!
Или не го гледаш цинизмот кај другиве членови?

Кај беше да искритикуваш кога се пишуваше пред некоја страна "отепан", "полуотепан"?

Или претпочиташ лајкчиња да стегаш на такви постови а мене ми велиш да олабавам...
Какво само лицемерие е ова, најреално...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.953
Поени од реакции
116.511
8 гола и 5 асистенции не се баш допирање на дно во 19 утакмици како стартер, добра статистика е тоа за крило, не феноменална, ама далеку од допирање на дно, плус беше повреден затоа и малце имаше изиграно за монако ( 19 стартер плус 4 како замена ), во ЛШ само 3 утакмици играше, 2 асистенции и таму, без гол.
Не треба ич да се размислуе моментално за кеита, башка што нема ни што да се адаптира на калчово, веќе знае што го чека.

Само не ми е за верување монако да го сака кандрева, ова овој дил ми го прави доста нереален, можно е и далберт да биде вклучен, знам едно време пројавија овие интерес за него а и мислам им треба сеа лев бек.
Значи не ме нервирај точно НУЛА утакмици му имаш изгледано, и по медиуми и сегде го ругаа пошо беше платен 30тина милиони а не играше ништо. ВОВ 8 гола дал во тоа селската лига, фрапантен податок. Ако го мењаат глава за глава со Тото одма зимај и ич влакна не му брои, ама да се тресам од земја пошо дошол големиот Балде Кеита...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Ја Белфодил би го зел моментално место Кандрева не па Балде. А убаво вика Стеф, океј е Балде, ама не е њоњ играч.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Значи не ме нервирај точно НУЛА утакмици му имаш изгледано, и по медиуми и сегде го ругаа пошо беше платен 30тина милиони а не играше ништо. ВОВ 8 гола дал во тоа селската лига, фрапантен податок. Ако го мењаат глава за глава со Тото одма зимај и ич влакна не му брои, ама да се тресам од земја пошо дошол големиот Балде Кеита...
ok stek, neznam kako drugacie da ti objasnam deka muabetot so dopiranje na dno ne vazi za nekoj so takvi brojki pozadi sebe, dno dopre kandreva lani, so 0 golovi u 200 utakmici i 14500 promaseni krosevi. Toa e opipuvanje na dno, koga eden mocko kako diambrosio ima poveke golovi od nego.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.675
Поени од реакции
59.801
Полумртов коњ е подобар од Кандрева. Супер трансфер би бил.

Друга работа:

Овие двајца да ти се знаеле :kafence:

S

silmarillion

Гостин
Кога скролав надоле молев бога кошулата на китаецов да му е извадена надвор. Штета :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.675
Поени од реакции
59.801

Нашиот трансфер гуру, Hard Work Epic Brozo, предвреме на работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom