Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
Pa simeone ne e dostapen, ja zboram za trener sto letovo ne bi imal angazman, simeone ke ima, nema sto da se diskutira za nego koga nema teorija letovo da si odi od atletiko.
Fejlovi inace nema koj ne prael, Murinjo 10ti so celzi zavrsi pred konte da osvoi titula, so united isto se poserue debelo, pa eve nema fan na inter sto ne bi go sakal nazad, do dusa ima, ama brojot im e mal,a striktno za italijanskite navivaci, 100% bi go prifatile. Ako gleame taka i pred da dojde u inter portugalecov, bese isti fejl ko konte sezonava, a rekov i zasto, nema trener tamu koj ne gi imal istite problemi ko sezonava konte sto gi imase so mesanjeto u negovata rabota. Toa u inter kinezite nema da mu go praat, samo prasanje e kolku pari ke dobie za zasiluvanja.
Glupo e po edna sezona da mu se sudi na konte, prva u kariera mu e otkako dojde u juve i se probi, da ne osvoi titula, prethodno bese u bari i atalanta edna sezona, a i za nasiov e doktor po nauki.
Ako ne se plasirame u LS i go zadrzat togas go dopiraat dnoto, ama pa koga mozese morati posle osvoena titula da go izbrka mancini, togas moze i keljaviov posle osvoeno 4to mesto isto, da leta. Mancini bese izbrkan zasto morati znaese deka LS nikad nema da dostavi nitu pak da bide konkurenten tamu, taka i spaljo, ako sakame nesto poveke od samo plasman vo ls, so nego isto, mnooogu tesko. Neam nisto protiv da me demantira, ako ostanue, ama posle izmenana santon - ikardi, a i izdanieto na inter protiv sasuolo ... :popce::popce::popce:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.262
Поени од реакции
10.362
samo sto spaleti e promenliva konstanta, isto i ausilio, i igracite, upravata ne, taa e, kakva i da e, ke ostane istata, barem slednata godina, taka da ako nekoja od ostanatite promenlive konstanti loso si ja vrsi rabotata, moze da se promeni i treba da se promeni vo slucaj da ima 10 pati podobri opcii od niv.
Hipoteticki, na ovoj isti tim da bese trener konte, minimum 10 poeni poveke ke imavme, a i takva kriza sto traese celi 3 meseca trener od takov kalibar nikogas nemase da dozvoli, ovde nas zimski son nekoj ne fati, kako izlegoa kokicinjata taka i inter kolku tolku se opravi, ne drasticno, ama bea bolji od haosot sto traese 3 meseci.

Za trener od tipot na konte ODMA bi go smenil spaleti makar i ne dogural do LS, zasto spaleti i so takov rezultat, ke si ostane vtororazredno trenerce, konte od druga strana e roden sampion, taka da ic ne bi razmisluval za smena vo edna takva situacija. Ako Konte e nevozmozna misija da, neka ostane spaleti, sekako dali on ili nekoj drug od toj eshalon na treneri, gore dole status quo ke si ostane u Inter.

Na kraj kraeva ne znam kako posle Juve vi se prai uste muabet za spaleti, pa takvo derenje od trener odamna ne ni bilo priredeno, se ponasase ko najgolem juventas vecerta, igracive krv isplukaa, navivacine na tribini ostavija i glas i sve, a ovoj boost im prai na juve, veter u grb im dava i gi vraka u zivot, ko mrtov covek sto se obiduvaat uste da go spasat ( a nego toa mu uspea ).
I ja ne znam sto se objasnuem rekov uste togas mrtov e za mene keljaviot posle vadenjeto na Ikardi za roshaviot santon, onaka so eden poteg si gi iscrta negovite vonseriski sposobnosti za trener na vakva ekipa.
:facepalm::facepalm::facepalm:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
у право си, тежок фејл у пичку материну, дното го опипав у пм. :eek: :facepalm::facepalm::facepalm:
цела среќа малце математичари има тука, пола се чудат што како зашто.

Иначе и за броз изглеа грешка сум, нека најде некој официјално, дали е суспендиран или не за лацио, ама изгледа не е, а и Гаљардини изгледа ќе се врати така да бек ту бејсикс со нив двајца и рафиња во средина.
Кај овие Имобиле се враќа најверојатно, добро ќе биде барем луис алберто да не им игра.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Имаме суспендирани/повредени за со Лацио?

И дали има нешто за кај нив кој се враќа од повредените... Пароло, Имобиле, Алберто, Рабу беа повредени а и Де Фрај е неизвесен поради трансферот во Интер.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
de fraj vcera asistrase za gol, a na 2-1 od gol linija cist gol spasi, u zivotna forma e nie ko sto sme pusti, 2 gola ke ni da e ako igra, po greska ke go ispusime.
Inace @meazza sea gleav, neame nikoj suspendiran, samo galjardini e pod znak ?, brozovic apla bezbeden bil, karton do suspenzija bile kanselo, ranokija, kandreva, perisic i nebitniot eder.

Член од
29 јули 2014
Мислења
129
Поени од реакции
40
Имаме суспендирани/повредени за со Лацио?

И дали има нешто за кај нив кој се враќа од повредените... Пароло, Имобиле, Алберто, Рабу беа повредени а и Де Фрај е неизвесен поради трансферот во Интер.
od ovie nema najavi deka nekoj ke se vrati...za de vraj najverovatno nema da igra golem pritisok ima inzagi da ne go igra...ke odlucat vo posleden moment...spored mene vo pravo e da ne igra...sepak ova e resavacka utakmica kolku i da si profesionalec ke si recis oti jas da ne igram ls....da e mec za titula da go dajs maksimumu sepak osvojvas nesto vaka....

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Не знам колку е точна информацијава на Скај...
Де Фрај побарал од управата на Лацио да не игра со Интер.
Без него во одбрана се очајни, тоа е голем плус за нас.

Читам и за Имобиле и Луис Алберто нема да се знае до последен момент. Тоа се и клучните играчи на Лацио.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
In Spain - " Inter cannot buy cancelo. The Nerazzurri have already made it clear that they will not be able to do so. And it's a decision that will be confirmed with or without champions league "

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Немаме суспендирани за последниот меч.

Кансело и Перишиќ беа ризични со Сасуло заради картони, Брозо не.

Инаку Рафиња е можно да остане уште една година кај нас, на позајмица се разбира, али Кансело најверојатно ќе си отиде од клубот без разлика дали ќе успееме да се пласираме во ЛШ.

Не успеа, ама па успеа да освои титула лани од нигде никаде у страшна конкуренција а горе доле истиот тим на Мурињо го имаше.
Дека сезонава фејлна, тоа е факт, ама уште од старт на сезона има проблеми со абрамович, се шпекулираше дека ќе си иде летото, му се мешаше у работата, истиот проблем и мурињо го имаше пред да дојде у интер, абрамович му се умеша у работата и пукна куршлус. Не е лесно таму да работиш покрај русинот, плус конкуренцијата у англија да ја споредиш со онаа у италија треба да си луд, првите 5 екипи глеј кои се, глеј колкави буџети имаат и какви играчи имаат, така да секогаш една поголема екипа ќе го јаде таму, лани мурџо заврши 5ти али преку ЛЕ отидоа у ЛШ..
Конте е измислен за италијанско, он всушност и го креираше овој шампионски јувентус и им постави стабилна основа за неколку сезони која само ја надоградуваа, ако у некое хипотетичко сценарио каде изводливо би било да се донесе, на сметка на нашиов сеа, а ти да не сакаш, ондак луд треба да си. :)
Бог и батина од тренер е, он и симеоне се измислени за ваков интер со тоа што конте не стои баш добро кај курва норд гарант ке има негодувања у ситуација овие да преговараат за него.
Брат Конте е голем плачко, ова може да ти го потврди секој јувенташ што ја чита темава.

Кога беше елиминиран од групи во ЛШ имаше изјава од типот: Неможе да одиш на скап ресторант каде едно мени кошта 100евра, а ти да одиш таму со 10евра, алудирајќи на тоа дека треба големи засилувања и подобри играчи, значи буквално не успеваше да излезе од групата, дојде Алегри првата сезона, и оп поминаа и групи, и дојдоа до полуфинале ако не се лажам.

Ако дојде кај нас човекот, каде имаме еден тон проблеми со финансии, ФФП, и незнам што уште не, нема да остане ни 3-4 месеци, сам ќе даде оставка, како што даде оставка и Сабатини.

Он е голем мотиватор, тука нема сомневање, но типот е лимитиран тактички, тоа да знаеш, не е толку добар како што ти го правиш, Симеоне каде каде е подобра солуција од него, сега чим он не е достапен, подобро е да продолжиме со Спалети, со или без ЛШ.

Но како и да е, едно е сигурно, со или без ЛШ, лошо ни се пишува следната сезона, поготово пак по бековските позиции, иако Кансело ќе беше огромен буст следната сезона, не се знае уште дали ќе остане Скриниар, или па дали имаме капацитет да го задржиме во ова криза него и Икарди.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Нема врска ова со Кансело. Има шанси да остане, само ако се пласираме ЛШ. Се преговара со Валенсија само да се одложи плаќањето бидејќи нашите биле толку "способни" и не размислиле за роковите за ФФП и се обврзале да го платат до 1 Јуни...

Веста која излезе за Кансело е со сосема друга цел, исто како и информацијата за Де Фрај.

Мислам дека нашите не се до толку ненормални да се откажат од играч кој ке го платат 35м а веќе сега вреди барем 10-15 повеќе од тоа.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.318
Поени од реакции
3.379
Ако не убрза Интер читав по талијанскине дека лоповине ќе ви го украдат Кансело ..

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
A kondogbia go prodadovme lani ili na pozajmica e, zosto ne trampat eden so drug ?

Член од
7 август 2011
Мислења
4.975
Поени од реакции
15.291
Нема врска ова со Кансело. Има шанси да остане, само ако се пласираме ЛШ. Се преговара со Валенсија само да се одложи плаќањето бидејќи нашите биле толку "способни" и не размислиле за роковите за ФФП и се обврзале да го платат до 1 Јуни...

Веста која излезе за Кансело е со сосема друга цел, исто како и информацијата за Де Фрај.

Мислам дека нашите не се до толку ненормални да се откажат од играч кој ке го платат 35м а веќе сега вреди барем 10-15 повеќе од тоа.
Проблемот е што Валенсија лесно може да заработи повеќе од тие 35 ако ние не го платиме навремено. Не знам зошто би се согласиле подоцна да добијат 35.
Едино ако успееме кондогбија да го вметнеме во договорот може да се најде решение за кансело.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Валенсија има право на откуп на играчот(кондо) за 25М, од другата страна за Кансело Интер има право до 31мај да го откупи за 35М, ако до тогаш не ги платиме овие 35М, значи уште 15дена, автоматски Кансело се враќа во Шпанија, и со тоа Валенсија може комотно да заработи повеќе од 35М, бидејќи има сериозни понуди од Реал, и најверојатно Јувентус.

Минимални се шансите да го задржиме Кансело без да продаваме некој друг играч, би рекол нула ни се шансите, па и да го продаваме Кондогбиа, пак ќе бидеме во голем минус, и надвор од дозволеното на ФФП.

Kajgana Shop

На врв Bottom