Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Да се разбереме, Тегла беше во право со тоа дека ова е нулта година за Интер, односно дека од оваа сезона треба само да растеме како клуб. Прво и основно почнаа попаметно да пазарат, а под тоа подразбирам да не се фрлаат огромни пари за непроверени фудбалери (Марио и Барбоса) него да се зимаат играчите што ги побарал тренерот и што му требаат на тимот. Фрливме пари за Шкриниар (30 и нешо милиони) и Весино (20 и нешто), и двајцата играат одлично и скроз ги оправдуваат очекувањата до сега, Валеро ептен евтино и он си игра топ, едино бековите да почнат да играат редовно. До душа Кансело почна во последно време и доста добро игра, можеби уз Ханда единствената светла точка во лошиов период кај нас. Нема преголеми суми за трансфери, добро се менаџира со платите и не се оптеретува многу буџетот.

Маркетингот е многу подобрен, во Кина придобивме многу фанови, гледаноста ни е многу поголема, оваа сезона сме најпосетен клуб во Италија, исто Сунинг фрли доста солена сума за ТВ правата во Кина ако не се лажам.

Направен е нов тренинг центар, тотално модерен со сите можни услови за фудбалерите.

Значи не е дека не се работи или дека криминално лошо се работи, далеку од тоа. Е сега слабите, односно лошите страни се што не се земаа замени за нападот, односно останавме на Карамох и Едер.... Не може озбилен клуб кој претендира за висок пласман да останува на тие навални играчи. Исто штоперите, Ранокија, Шкринијар и Миранда, единствени штопери во цел тим........................................... Ова е најдегенското нешто моментално во тимов, мислам дека не постои клуб со тројца штопери во екипа. Кога веќе работеа “во тајност“ можеа да склопат некој фри трансфер или позајмица и да скрпат на 2-3 позиции.

Најискрено ви кажувам, имам спомнато едно 5-6 пати сигурно ама еве ќе спомнам и пак, немам ништо против киксови, против порази, против лоши резултати, имам против пристапот на играчите и тренерот. Не може бе пријатели да имаме 13 победи, 2 нерешени и 0 порази после 15 кола, да ги добиеме Рома на гости, со Јуве и Наполи нерешено на гости и после тоа да не можеме гол да постигнеме во 5 меча, односно во 6 меча да постигнеме 2 гола и да победиме нула пати. ЗНАЧИ Н Е М О Ж Е.... Тоа е како да ја ебеш Адријана Лима и наеднаш Урко да ти легне у кревет место неа. Ај што не може да победиме, абе шанси не ствараме, игра немаме, све умре у нас, ни 1% не играме од тоа што игравме до тој кобен смрдлив меч со Порденоне. Затоа и ми е криво, затоа што знам дека тимов може многу повеќе од моменталнава беда и очај и под итно мора да преземат нешто сите до еден со се Спалети за да не отиде возот во провалија и оваа сезона. Ако случајно не оствариме пласман во ЛШ и сезонава тогаш не знам што да кажам, огромен удар ќе е за нас и постои голема опасност да ги изгубиме сите битни играчи.

Тоа е тоа, се надевам дека од Рома ќе ни тргне добра серија и дека ќе биде надминат кризниов период.
цобе трајановски
цобе иванов
цобе груевски
цобе пешевски

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
4.570
Кур мој ќе заврши.
НА ФАЦАТА ТВОЈТА ПОМНОЖЕНА СО НУЛА ДА ТИ СВРШИ*

АаААаАаААААААААААААААААААААААА МЈАУУУУУУУУ ВРМММ ВРММММММ
:oleee::oleee::oleee:
:uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:
na kavadarecki se rimuat zavrsi i svrsi hehe

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Кој е сега па тој? Имаше еден напаѓач во Порто и Лион на времето Лисандро Лопез :)

Може ке го биде, и Скриниар дојде како талент а прераснува во играчиште...

Значи засега официјално се работи на Рамиреш и Рафиња а се друго е само шпекулација.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Ако се реализираат овие 3-4 трансфеи тогаш ке треба да им се даде прознание на Сабатини и Аусилио...

Мисијата е да донесеш ново крило, штопер и двајца играчи во среден ред без вложено евро, а тие да бидат квалитетни играчи.

На располагање ги имаш само Марио и Брозович кои разочараа толку многу што ретко кој тим би ги посакал...

Рамиреш, Рафиња, Лопез и Гаитан и се враќаме во борба за скудето! :чда:

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Ако се реализираат овие 3-4 трансфеи тогаш ке треба да им се даде прознание на Сабатини и Аусилио...

Мисијата е да донесеш ново крило, штопер и двајца играчи во среден ред без вложено евро, а тие да бидат квалитетни играчи.

На располагање ги имаш само Марио и Брозович кои разочараа толку многу што ретко кој тим би ги посакал...

Рамиреш, Рафиња, Лопез и Гаитан и се враќаме во борба за скудето! :чда:
Оваа ти се вика немаме пари и дај шта даш кораво сакато повредено било што да замачкаме очи.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
46.999
karasko e daleku podobra opcija od gaitan spored mene, mislam deka ja ima spukano so simeone ne igra mnogu, da se tocni spekulaciite mario za nego,odma bez razmisluvanje treba da se istera toa, pogotovo ako dojdat ramires i onoj barsa invalidot.
Ama karasko ako e dostapen na transfer pazar minimum 4-5 jaki klubovi ke se drznat da go zemat, jak igrac e, i toa sto ni treba e. I gaitan igra na toj del od terenot ama karasko na 24 godini ima golemo iskustvo u golemi mecevi, i so atletiko i na nacionalno nivo so belgija, plus e pokvaliteten igrac od gaitan.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.271
Поени од реакции
13.226
Моменталнава ситуација налага да трансфер на караско во интер е еднакво нереален како трансфер на меси и кристиано во пакет во 2010 година.
Вакво незнаење кај терање ретко кој клуб покажува во последниве неколку години.Едино милан може да ни парира

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom