Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
НЕ знам какви се тие правила мене се тоа ми личи на големо срање...

Па како може газдите на Сити да си бидат и спонзори на клубот со стотици милиони годишно а Сунинг кои ке го купуваа светот не можат да внесат пари во клубот.
Како може ПСЖ да даде 222м за еден играч или Милан над 200м потроши во Јуни.

Еднаш важи ФФП еднаш забрана од Кинеска влада, сега правила за братски клубови...

Мора да постојат начини, само не им се даваат пари. Сакаат да го водат клубот на друг начин без вложувања, демек клубот да стане профитабилен, и да може да се самофинансира.

Не се свесни дека за тоа треба тим со имиња кои се привлечни за спонзорите и достигнувања во лигата на шампиони кои ек го заинтересираат секој спонзор да влезе во клубот.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Гуарин,јакиот играч што бркаше гулаби..исто копито како Марио и Кондогбија...Валеро го измисли фудбалот за сите играчи што играа воопшто во Интер само што го донесоа на 32 години и Спалети го игра на позиција каде бара трчање и одговорност

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.333
Поени од реакции
46.986
НЕ знам какви се тие правила мене се тоа ми личи на големо срање...

Па како може газдите на Сити да си бидат и спонзори на клубот со стотици милиони годишно а Сунинг кои ке го купуваа светот не можат да внесат пари во клубот.
Како може ПСЖ да даде 222м за еден играч или Милан над 200м потроши во Јуни.

Еднаш важи ФФП еднаш забрана од Кинеска влада, сега правила за братски клубови...

Мора да постојат начини, само не им се даваат пари. Сакаат да го водат клубот на друг начин без вложувања, демек клубот да стане профитабилен, и да може да се самофинансира.

Не се свесни дека за тоа треба тим со имиња кои се привлечни за спонзорите и достигнувања во лигата на шампиони кои ек го заинтересираат секој спонзор да влезе во клубот.
znaci ti zboram za klub cij gazda ima uste eden klub, sea me mrzi da ti guglam probaj najdi go infoto veruvam na prva strana ke ti iskoci, ne mozele takvi zdelki ko nie tuka sto si mislevme deka mozat da pominat, i ja za ova doznav pred nekoj den, podlozni se na sankcii i dvata kluba ako pravat takvi dilovi.
Za milan imas objasnuvanje kako mozea da potrosat isto, ne deka vidoa nekoj kjar od toa, a nie vo momentov ne mozeme da prebacime ni evro od kapitalot na suning od kina radi nivniot komunjarski rezim, e tolku sme prokleti, u paket so uste nekoi drugi klubovi koi imaat kineski gazdi, istovo im se zadesi i na espanjol, i oni imaa pogolemi ambicii za spanija so novite kineski gazdi i na kraj od trite podolgoto go jadea.

A ffp si vazi za site, eve sea milan se na tapet ko sto gleas, nie seuste egzistirame na dilot sto inter ko klub go napravi so uefa dur bese tohir mnozinski akcioner tuka, mislam deka ova e zadnja godina so toj dil po sto suning ke predlozi drug plan, ko milan sea sto napravija i istiot im e odbien od uefa.
I da ne se lazeme, bez kapitalot od gazdite nisto ne pravime, taka da treba da se nadevame deka ke se opravat rabotite u kina na toj plan, kolku sakaat neka go praat klubov profitabilen, zavisni sekako ke bideme i od kapitalot na gazdite ko sto i sekoj klub e realni da bideme, inace ne gledam poenta suning da se tuka, profitabilni moze da ne naprai bilo koj drug sto se razbira u vodenje na eden fudbalski klub, a pritoa da ne mora evro da prefrla od svoj dzeb za timot, turi im kurot na takvi gazdi.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Порачав едни плави тренерки од Интер и случајно порачката пристигна(ги подигнав) на натпреварот против Удинезе... Од тогаш гла не кренавме да ти ебам тренерките, ќе фатам ќе ги исфрлам пичка му мајчина нивна за џабе ги носам да се резилам пред луѓето.
мене пред две години кога ми стигна дресот од муриљо истиот ден педерот автогол си даде. така да не си сам

Член од
16 април 2014
Мислења
7.394
Поени од реакции
11.873
Вака како што ве читам,како УЕФА да има нешто против нас.Се нешто измислуваат за да не го купуваме светот.
Реално,кинезите ги немаат амбициите што вие ги очекувате.
Само ме интересира какви ќе ви бидат изговорите наредните 3+ години.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Вака како што ве читам,како УЕФА да има нешто против нас.Се нешто измислуваат за да не го купуваме светот.
Реално,кинезите ги немаат амбициите што вие ги очекувате.
Само ме интересира какви ќе ви бидат изговорите наредните 3+ години.
Pa sto togas izvadoa slogan #interiscoming mameto pedersko da im e*am ako nemat namera da investirat vo vrvni igraci.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.552
Pa sto togas izvadoa slogan #interiscoming mameto pedersko da im e*am ako nemat namera da investirat vo vrvni igraci.
Зар досега не сфативте дека се мачкаа очи?
И не знам оти но мислам дека ова кај нас беше најбрутално. После 2010 па наваму, со тие продажби, притисоци, бркања, "подмладувања" и ред други работи брутално бевме ебавани во очи (вака ќе направиме - така ќе направиме, ова ќе биди - она ќе биди), и на крајот се' излегуваше спротивно од очекувањата и во најлоша можна форма и варијанта за нас фановите и клубот.

Сите в чмар!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Syn

Ок за правилата, и забраните... ама како тоа постои забрана за инвестирање во странство кога еве баш денес читам Обамејанг ке оди во Кина кај Канаваро за 70м евра...
A од друга страна не лажат цело време дека ке го вратат Интер на врвот дека и Роналдо не бил проблем за нив а на крај се задоволуваме со свесди од Пескара и Болоља.
Како го зедовме на позајмица тој кенгурот од Сунинг лани штопер мислам беше а да не може Рамиреш и Тешеира...

Дури и Икарди изјави дека нешто не е во ред со тимот и потребни се промени...

Сабатини мора да најди начин да донесе неколку засилувања, за тоа и е платен.
Денес повторно има шпекулации за Делафеу, Пасторе, Рамиреш, Бастиони, Михтаријан...
Се надевам ке има некоја промена.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.333
Поени од реакции
46.986
Syn

Ок за правилата, и забраните... ама како тоа постои забрана за инвестирање во странство кога еве баш денес читам Обамејанг ке оди во Кина кај Канаваро за 70м евра...
A од друга страна не лажат цело време дека ке го вратат Интер на врвот дека и Роналдо не бил проблем за нив а на крај се задоволуваме со свесди од Пескара и Болоља.
Како го зедовме на позајмица тој кенгурот од Сунинг лани штопер мислам беше а да не може Рамиреш и Тешеира...

Дури и Икарди изјави дека нешто не е во ред со тимот и потребни се промени...

Сабатини мора да најди начин да донесе неколку засилувања, за тоа и е платен.
Денес повторно има шпекулации за Делафеу, Пасторе, Рамиреш, Бастиони, Михтаријан...
Се надевам ке има некоја промена.
Ako primeti izostanaa veke transferite u Kina ko na vremeto sto bea, oskar, hulk mulk, bas radi toj ban, minatata godina nemase takvi transferi taka da eve ti uste edna potvrda za postoenjeto na kocnica od vladata za prefrlanje na pari nadvor od kina, a do naredno leto neznam sto ke se deshava ali vo momentov seuste postoi taa zabrana, bar takvi se informaciite od tamu.
Za aubamejang sekoj transfer rok ima vakvi spekulacii, imase i za diego kosta pa eve on u atletiko si otide.

Inace te razbiram sto mi zboris i mene me frustrira cela ovaa situacija ali sto e tuka e, rekov pogore ednostavno mora da se vlozuva kapital od novite gazdi i taa investicija vo idnina da ni se isplati, bez nivnite pari nisto ne mozeme vo momentov, vrzani ni se racete i mora sto poskoro da se reagira, makar i suning napustat ali ova tesko izvodlivo e, Cudna rabota sto nikoj od mediumive ne vrsi pritisok so prasanja so kritiki na celnite luge na inter, a i navivacive nekako pasivni se, nikakov pritisok nema vrz upravata.
Suning spijat na pari, partneri se so gazdata na alibaba, preku 500m evra letovo potrosija za tv pravata na 4te najdobri fudbalski ligi u Evropa za da se prenesuvaat istite vo Kina, ali nie apsolutno nisto ne gledame od nivnata finansiska mokj vo momentov, ne e mozno takvi maleri da sme i da docekame i vakvi nadvoresni faktori da vlijaat vrz timov.
Realno so edno 60m evra vlozeni u momentalniov tim ke imame poveke od dovolno materijal bez nikakov problem da se plasirame vo ligata na sampionite, pa i pomalce, skriniar go zemavme za mala para, nekoj slicen transfer za odbrana, ili pozajmica, plus igrac so ofanzivni karakteristiki za sredina i krilo i toa e toa.

Член од
29 јули 2014
Мислења
129
Поени од реакции
40
abe ban man ne ne interesira nas....neka si go resat to kako znat..ako ne neka go prodat na nekoj rusin arap i gotovo....sega ke trpi klubo ...trpevme 8 godini DOSTA E!!!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Додека нашите трансфер гуруа се мачат за Делафеу и Бастиони, Јувентус го зеде Емре а блиску е и до Озил, и тоа за 0 евра.. сигурен сум дека и Де Фрај ке заврши кај нив за беспари, ако не поврзуваат и нас со него.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Абе сите ќе завршат кај нив за 0 евра. Озил е блиску и до Јунајтед и ако по некој случај на крај заврши во Јувентус, тогаш ќе го продадат Дибала.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

king-makedon

THE KING
Член од
5 декември 2008
Мислења
503
Поени од реакции
262
Ќе го продаделе Дибала ако дошол Озил за 0 евра..Dude never go full retard..never.

Kajgana Shop

На врв Bottom