Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Бидејќи ФФП важи само за нас, и само ние во цела Европа не смееме да правиме трансфери, се отежнува доаѓањето на Пасторе.

Марио и Броз не вредат ништо со ваква форма па во потрага по милиони ке го даваме Икарди на Реал..

100м плус ИСКО за старт на преговорите :D

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.270
Поени од реакции
13.225
Ако гнидиве кинески зимава го продадат Икарди моментално се откажувам од Интер као клуб.МОМЕНТАЛНО!
Асен да ме викаат ако уште една утакмица негова погледнам или го спомнам Интер.А преку 10 пати го имам гледано во живо и утакмица неам пропуштено од 97 година наваму.
И се разбира моментално ќе направам log out за стално од форумов бидејки само поради интер,односно дискусиите за него тука и во серија А сум член на кајгана.

Крвта кинеска смрдена да им ја изнаебам и тоа ффп-то у гз да си го пикнат!
Хххк ПУУУ!

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ако гнидиве кинески зимава го продадат Икарди моментално се откажувам од Интер као клуб.МОМЕНТАЛНО!
Асен да ме викаат ако уште една утакмица негова погледнам или го спомнам Интер.А преку 10 пати го имам гледано во живо и утакмица неам пропуштено од 97 година наваму.
И се разбира моментално ќе направам log out за стално од форумов бидејки само поради интер,односно дискусиите за него тука и во серија А сум член на кајгана.

Крвта кинеска смрдена да им ја изнаебам и тоа ффп-то у гз да си го пикнат!
Хххк ПУУУ!
Дај боже да го продадат.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Токмак има да грмиш тек тогаш со јакиот хумор со кој изобилуваш :D
Од радост де,не за друго.
Maрли за сиротиње ќе бидам, р'же не се држе ќе биде работава.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Се надевав дека ке игра Марио но не како крило. АКо требаше Кандрева да одмара тогаш Карамох можеше да добие шанса или Кансело а Нагатомо како бек.

Може ке испадне добро и вака, да се надеваме...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Дојде и денот да се молиме Ранокиа да не се повреди... Што дочекавме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom