Фан Клуб: Интер

Бидејќи ФФП важи само за нас, и само ние во цела Европа не смееме да правиме трансфери, се отежнува доаѓањето на Пасторе.

Марио и Броз не вредат ништо со ваква форма па во потрага по милиони ке го даваме Икарди на Реал..

100м плус ИСКО за старт на преговорите :D

Ако гнидиве кинески зимава го продадат Икарди моментално се откажувам од Интер као клуб.МОМЕНТАЛНО!
Асен да ме викаат ако уште една утакмица негова погледнам или го спомнам Интер.А преку 10 пати го имам гледано во живо и утакмица неам пропуштено од 97 година наваму.
И се разбира моментално ќе направам log out за стално од форумов бидејки само поради интер,односно дискусиите за него тука и во серија А сум член на кајгана.

Крвта кинеска смрдена да им ја изнаебам и тоа ффп-то у гз да си го пикнат!
Хххк ПУУУ!

Ако гнидиве кинески зимава го продадат Икарди моментално се откажувам од Интер као клуб.МОМЕНТАЛНО!
Асен да ме викаат ако уште една утакмица негова погледнам или го спомнам Интер.А преку 10 пати го имам гледано во живо и утакмица неам пропуштено од 97 година наваму.
И се разбира моментално ќе направам log out за стално од форумов бидејки само поради интер,односно дискусиите за него тука и во серија А сум член на кајгана.

Крвта кинеска смрдена да им ја изнаебам и тоа ффп-то у гз да си го пикнат!
Хххк ПУУУ!
Дај боже да го продадат.

Токмак има да грмиш тек тогаш со јакиот хумор со кој изобилуваш :D
Од радост де,не за друго.
Maрли за сиротиње ќе бидам, р'же не се држе ќе биде работава.

Се надевав дека ке игра Марио но не како крило. АКо требаше Кандрева да одмара тогаш Карамох можеше да добие шанса или Кансело а Нагатомо како бек.

Може ке испадне добро и вака, да се надеваме...

Дојде и денот да се молиме Ранокиа да не се повреди... Што дочекавме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom