Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Смирете се, помалку читајте англиски таблоиди, Снајдер не иде никаде додека Џену не го каже спротивното :)
Хаха абе сум пишала зошто не може да дојде Снајдер во Англија во наш фан клуб, кој читал ме сфаќа, ама овие Мирор и Дејли Фејл ти се... зимава Роналдињо во Блекбурн на лекарски го пратија :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.966
Поени од реакции
45.240
Сепак се работи за едни од најпознатите британски весници.
Oвие ти се исти ко Кориере Дело Спорт кои го ставија Боаш на тренерското место во Интер, ако ти текнува, веќе и официјално беше.

А римски весник е ова, еден од најпознатите во Италија.

40 милиони евра ако даде Ферги ок, немам ништо против, но нелогично ми е што во текстот пишува дека ќе има иста плата ко на Руни а Руни има клаузула во договорот да биде најплатен играч на Јунајтед што значи него ќе му рипне платата, нетипично ми е за Ферги кој по продажбата на Роналдо збореше за buw low sell high стратегијата која ја преферира ...

Снајдер ако оди некаде тоа ќе е Јунајтед, ама слично ко и со Маикон лани, мислам дека англискиот тим нема да одговори на високите барања на Морати.
--- надополнето: Jul 10, 2011 12:46 PM ---
Замислете Милито да се здиви пак оваа сезона...

Just a tought i had a minute ago... :)
Да се здиви не, ама со Пацини над 20 гола ќе дадат сигурно, покрај 30те на Ето. :))

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707

А овој замисли го платија 5-6 мил за вакви глупости се дава пари за Санчез не им се дава повече 5-6 мил, Мунтари 17+премии.:tapp: па ако овие вредат толку Санчез вреди 50 мил минимум.

Инаку Терим од Галатасарај вели до последен момент ќе се бори за Камбијасо но Галата испратиле понуда и за Милито но Милито нема шанси оваа да изјави Не знам дали ќе останам имам многу понуди ова прво го кажа по финалето во Мадрид сега на 32 год зема по 5,5 мил тешко да оди во Гатасарај иако овие се моќни да му дават добра плата.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169

А овој замисли го платија 5-6 мил за вакви глупости се дава пари за Санчез не им се дава повече 5-6 мил, Мунтари 17+премии.:tapp: па ако овие вредат толку Санчез вреди 50 мил минимум.

Инаку Терим од Галатасарај вели до последен момент ќе се бори за Камбијасо но Галата испратиле понуда и за Милито но Милито нема шанси оваа да изјави Не знам дали ќе останам имам многу понуди ова прво го кажа по финалето во Мадрид сега на 32 год зема по 5,5 мил тешко да оди во Гатасарај иако овие се моќни да му дават добра плата.
Rivas was bought from River Plate in July 2007 by Internazionale for around €7.5 million and signed a contract until the 30 June 2011
Според википедиа договорот на Ривас е завршен. :)

За Камби и Милито не ми се верува дека постои можност да го напуштат клубот, пред се поради нивната желба да останат во Интер.
Јас би бил задоволен доколку се реализира трансферот на Мунрати во Галатасарај, за останатото има време :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Rivas was bought from River Plate in July 2007 by Internazionale for around €7.5 million and signed a contract until the 30 June 2011
Според википедиа договорот на Ривас е завршен. :)

За Камби и Милито не ми се верува дека постои можност да го напуштат клубот, пред се поради нивната желба да останат во Интер.
Јас би бил задоволен доколку се реализира трансферот на Мунрати во Галатасарај, за останатото има време :)
Мислам лани го продолжни до 2013 ;)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Нормално, таков играч не се испушта... Многу ме потсетува на Бурдисо.

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50

хахахха каков ЗВЕР,додека имало презентација во Пинцоло
Јуто му го земал микрофонот на Скарпини и почнал да пее Chi non salta rossonero ee (кој не скока е росоњер)....на што прв почнал да скока Гасперини,па Пацо и Снајдер...се повеке остава добар
впечаток Нагатомо кај навивачите :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Многу сериозен ми е Сантон, ке го дадат да ги ебам. Само Кутињо го сакам повеќе од Сантон, а ретко кога сакам фудбалер. Роналдо, Адри, Бало, и сега овие двајца. Ако си оди, ептен криво ќе ми е.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

хахахха каков ЗВЕР,додека имало презентација во Пинцоло
Јуто му го земал микрофонот на Скарпини и почнал да пее Chi non salta rossonero ee (кој не скока е росоњер)....на што прв почнал да скока Гасперини,па Пацо и Снајдер...се повеке остава добар
впечаток Нагатомо кај навивачите :)
Попатетична песна немате? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom