- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Ќе пцуеш според мене пошто нема да го донесат тоа што го посакуваш од играчи, како што не го донесоа тој што го посакуваше да биде менаџер. Чоло/Конте не се на ист ранг со Спалети, како што според мене играчите што ќе ги донесе Интер овој преоден рок нема да бидат на ранг на оние што ти и пар други тука си имате замислено и/или верувате дека ќе ги донесете. Се разбира, мојот муабет ќе падне во вода ако ви дојдат рандом мртовци ко Рагнар Клаван или нешто боље, пример Матип а вие се праите на 3.5 ко да сте го земале Рамос (класика необјективен навивач на Ливерпул).Пак не те разбирам... Ќе пцујам ако не донесат асални играчи, ако донесат нема што да ги пцујам. Еве донесоа тренер уште во јуни, на почетокот од месецот, ќе има потполна слобода во составување на екипата и ќе има време да си ги одработи припремите коНплетно. Нормално дека ќе пцујам ако донесат Ансалди тип на играчи, што ти е?
Затоа ти реков, нека заврши преодниот рок пак ќе правиме муабет, како од Чоло и Конте доаѓате на Спалети и од Ди Марија и Пепе ќе дојдете на Редмонд и син му на Стив Брус со глава колку планетава, како ли се викаше не ми текнува.
Да не бидам погрешно сфатен, јас искрено го ценам Спалети, само не е на ранг на Чоло и Конте.[DOUBLEPOST=1496857169][/DOUBLEPOST]
За гласовите на Левица што зборевме?vidov u temata za sobranie deka toa e dokazano,