Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
До мене е или сликава мириса на фотошоп, пазете го вратот...
Алварез и самиот кажа дека е фан на Интер од мали години и дека животен сон на татко му бил Рики да игра во Интер

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
И Златче така кажа, после пак така кажа, па уште еднаш така кажа.

hint: juve, inter, barca

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.345
Поени од реакции
47.046
Erik Manuel Lamela, за овој се бориме да го добиеме?
Пак деца собираме, а со деца матеница не се срка..
Taков став да имаше Ферги никад Роналдо немаше да го земе и да го направи број 1 во светот.
Кој беше Пасторе пред да дојде во Палермо, или Хамшик кој од Бреша отиде во Наполи, или Лавеци или Кавани, јап, инкогнито фудбалери, јас ја оправдувам ваквата политика на Интер и само ќе кажам дека редно беше ...
Со Снајдер, Ето, Лусио, Самуел, Маикон и остали немаат нож под грло да купуваат ѕвезди и готови производи, Се што е помеѓу 18 и 25 години а е '' непознато '' за нас а во истото они имаад доверба е добредојдено.

Ова не смее да ни смета, напротив.

p.s. Ламела како што сега прочитав најверојатно нема ни да дојде во Интер, во моментов приоритет од таму им е Банега.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
На Скај италија денес кажаа дека Ламела е поблиску до Рома , а Интер се концентрирани кон Банега сега за сега

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.345
Поени од реакции
47.046
Да и цената за која се шпекулира е 20м евра, Ха! Слободни се, 18 години има, не 22, денес добри играчи кои се скоро и готови производи и имаат над 20 години не чинат толку односно клубовите не бараат толку.

Де Лаурентис пред некоја недела кажа дека Лавеци може да замине за сума од 19 до 20м евра, што е до мене, и Тевез нек се гони у 3 лепе и нека се тргне по Лавеци, уз пат нека им го дадат Пандев и евентуално Марига или Мота.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Вечер ке имаме шанса пак да го гледаме Банега(Аргентина - Колумбија),на првиот со Боливија не изигра нешто посебно(сите изиграа под просек) али го имам гледано во Валенсија и се работи за добар играч! Јас го сакав и Монтоливо,али запреа шпекулаците за тој играч!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.345
Поени од реакции
47.046
И ќе држиме среќа да изигра победно и од првиот меч ...
Само по истиот не ни верувам дека вечерва ќе игра, што е плус за Интер.

Иначе да горе за Ламела пишав 20 милиони евра, така на fcinternews начекав, на football-italia сума од 12м евра ставиле за Ламела, што е прифатливо и за Интер, ако веќе сакаат да го земат.

S

schtrafzenigger

Гостин
Да го немавме Кутињо, ќе беше добро да го купиме Ламела. Вака, не.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Да го немавме Кутињо, ќе беше добро да го купиме Ламела. Вака, не.
Па тоа е јас што го зборам, ние веќе имаме такви млади играчи, а фрламе над 10милиони евра на некои си од Аргентинско првенство.
Треба да се сконцентрираме на тие млади играчи што ги имаме во тимот, го испуштивме Балотели, да не дозволиме уште некоја таква грешка...сепак колку и да праеше проблеми дечкото беше корисен колку толку.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Па тоа е јас што го зборам, ние веќе имаме такви млади играчи, а фрламе над 10милиони евра на некои си од Аргентинско првенство.
Треба да се сконцентрираме на тие млади играчи што ги имаме во тимот, го испуштивме Балотели, да не дозволиме уште некоја таква грешка...сепак колку и да праеше проблеми дечкото беше корисен колку толку.
Убо ти беше секош да дрла дека бил Фан на Милан? Праеше екцеси сегде :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Убо ти беше секош да дрла дека бил Фан на Милан? Праеше екцеси сегде :D
Мене ме боли пенисот тој надвор од терен што прави...додека игра како што треба во тимот и постигнува успеси, ич не се замарам дали бил фан на Милан или на Менхенгладбах.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Мене ме боли пенисот тој надвор од терен што прави...додека игра како што треба во тимот и постигнува успеси, ич не се замарам дали бил фан на Милан или на Менхенгладбах.
Балотели носеше негативна енергија во тимот,знам дека се работи за многу добар играч али повеќе ни одзеде отколку што ни даде,таков играч нејќам во нашите редови! Не играше со никакво срце за Интер,се караше со Мурињо потоа со навивачите,рече дека е фан на Милан,го фрли дресот и уште други глупости, тоа ти е доказ дека играл од ку“ташак!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Балотели носеше негативна енергија во тимот,знам дека се работи за многу добар играч али повеќе ни одзеде отколку што ни даде,таков играч нејќам во нашите редови! Не играше со никакво срце за Интер,се караше со Мурињо потоа со навивачите,рече дека е фан на Милан,го фрли дресот и уште други глупости, тоа ти е доказ дека играл од ку“ташак!
Ах како немаме уште таква негативна енергија и патем во таква негативна енергија да освоиме ЛШ и Калчото. :D

Јас не очекувам многу од Кутињо, не знам зашто...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Ах како немаме уште таква негативна енергија и патем во таква негативна енергија да освоиме ЛШ и Калчото. :D

Јас не очекувам многу од Кутињо, не знам зашто...
Епа брат неговата негативна енергија не беше појака од таа позитивната на Мурињо(посебно на овој) и Занети:)

Kajgana Shop

На врв Bottom