¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
До мене е или сликава мириса на фотошоп, пазете го вратот...
До мене е или сликава мириса на фотошоп, пазете го вратот...
Алварез и самиот кажа дека е фан на Интер од мали години и дека животен сон на татко му бил Рики да игра во ИнтерДо мене е или сликава мириса на фотошоп, пазете го вратот...
Taков став да имаше Ферги никад Роналдо немаше да го земе и да го направи број 1 во светот.Erik Manuel Lamela, за овој се бориме да го добиеме?
Пак деца собираме, а со деца матеница не се срка..
Па тоа е јас што го зборам, ние веќе имаме такви млади играчи, а фрламе над 10милиони евра на некои си од Аргентинско првенство.Да го немавме Кутињо, ќе беше добро да го купиме Ламела. Вака, не.
Убо ти беше секош да дрла дека бил Фан на Милан? Праеше екцеси сегдеПа тоа е јас што го зборам, ние веќе имаме такви млади играчи, а фрламе над 10милиони евра на некои си од Аргентинско првенство.
Треба да се сконцентрираме на тие млади играчи што ги имаме во тимот, го испуштивме Балотели, да не дозволиме уште некоја таква грешка...сепак колку и да праеше проблеми дечкото беше корисен колку толку.
Мене ме боли пенисот тој надвор од терен што прави...додека игра како што треба во тимот и постигнува успеси, ич не се замарам дали бил фан на Милан или на Менхенгладбах.Убо ти беше секош да дрла дека бил Фан на Милан? Праеше екцеси сегде![]()
Балотели носеше негативна енергија во тимот,знам дека се работи за многу добар играч али повеќе ни одзеде отколку што ни даде,таков играч нејќам во нашите редови! Не играше со никакво срце за Интер,се караше со Мурињо потоа со навивачите,рече дека е фан на Милан,го фрли дресот и уште други глупости, тоа ти е доказ дека играл од ку“ташак!Мене ме боли пенисот тој надвор од терен што прави...додека игра како што треба во тимот и постигнува успеси, ич не се замарам дали бил фан на Милан или на Менхенгладбах.
Ах како немаме уште таква негативна енергија и патем во таква негативна енергија да освоиме ЛШ и Калчото.Балотели носеше негативна енергија во тимот,знам дека се работи за многу добар играч али повеќе ни одзеде отколку што ни даде,таков играч нејќам во нашите редови! Не играше со никакво срце за Интер,се караше со Мурињо потоа со навивачите,рече дека е фан на Милан,го фрли дресот и уште други глупости, тоа ти е доказ дека играл од ку“ташак!
Епа брат неговата негативна енергија не беше појака од таа позитивната на Мурињо(посебно на овој) и ЗанетиАх како немаме уште таква негативна енергија и патем во таква негативна енергија да освоиме ЛШ и Калчото.
Јас не очекувам многу од Кутињо, не знам зашто...