Ќути бре, таман почна колку толку асално да иде темава во тој контекст ...
Банега е следен, а најверојатно ќе се тргне и по Ламела, уште седат во Аргентина а Алварез е веќе договорен, во една ваква ситуација искрено свеедно е дали ќе дојде или не Паласио.
Монтоливо/Хамшик,и да ... мора да се земе уште еден штопер,се секавате оваа година кога имаве проблеми со одбараната,коа го јадевме од Шалке со 5 комада,не планирам да го гледам Киву пак на терен јас,моја варијанта е Суботиќ од Борусија,стуб е човекот... ајде има време,чекаме изненадувања од Морати уште...Според тутомеркато Џонатан ги поминал физичките тестови и деновиве треба да се потврди истото и за Алварез. Предпоставувам дека следен е Банега па после него кој?![]()
Јас читав дека ќе сме го искористеле Вивиано за да го добиеме Паласио и ми се слоши.
За тие што не прочитаа добро уште еднаш: ќе сме го искористеле Вивиано за да го добиеме Паласио.
Страшно.
Да бе од пред нос, понудете вие 5 милионичестито алварез...од пред нос ни зедовте одличен играч
Бате кој дошол во Интер потоа не сакал да си замине..или кој си заминал се кае..ко на пр Ибра...отиде во Барса за Лига на Шампионите и коа ја освои Интер се Каеше што заминал.Знаете колку ќе помине откако ќе го земете Тевез додека не почне да плаче по Аргентина? 3-4 месеца :Р
Ако веќе семаме играч од светска класа во шпицот, подобро тоа да биде Агуеро------- Ето --- Пацини --- Тевез -----
---------------- Снајдер -----------------
замислете ....![]()