Maлце ќе поумарам на форумов али нема врска, штета ја нема опцијата да се види кој Се пишувал на темава па успеав да ги издвојам само овие членови на кои им пратив порака за официјалниот фан клуб на Интер во земјава, |И.И|, B.S.M, martin.gerrard, vaskopandev, Me2, WESLEY 10, Toneh, schtrafzenigger, Џони Вајсмилер, meazza, stefan-kobe, Dee_Jay, Види Фотос, Dr. Manhattan, Zaebaniot, Marso, Види Фотос, mite84, Bilan Serie B.
За останатите на кратко.
Се всушност почна од форумов, од иницијатива за блог до правење на сајт за што сите сме заслужни, дали директно или индиректно сите учествувавме во правењето на истиот со што на некој начин и се создаде одлична подлога за она што го направивме и денес, формирање на официјален фан клуб во земјава наречен
Интер Клуб Армата.
На линкот ги имате сите потребни информации за членување како и за она што вие како официјални фанови на Интер го добивате од самиот тим.
Ќе ве молам, сите оние кои се заинтересирани за истово и познаваат други луѓе кои пројавиле интерес за ова да ме известат по приватна порака за да не ја труеме сега темава и да не направиме една калакурница. Никој не е обврзан да членува, на никој не му се става нож под грло ниту пак некој ќе ви се љути и слично, едноставно, знаејќи не како функционираме за сите работи у земјава, целта ми е сите кои се во можност да членуваат и кој сакаат тоа да го направат да не го прекорачат дадениот рок кој истекува за една недела бидејќи тогаш нема назад, ќе треба да чекате цела една година за да бидете дел од фан клубот.
--- надополнето: Jul 4, 2011 3:44 PM ---
Еве видете што следува ко поклон за следнава сезона
http://www.interusrcu.com/?p=14422
Членската е Е б е њ е, уникатна прилика поради оноа '' Campioni del Mondo ''