Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

pacienat

Лабав надуен
Член од
7 септември 2010
Мислења
524
Поени од реакции
718
Деко брат, Кандрева ако е за на клупа кој друг не би бил?? Не заебавај секоја 2ра акција преку него оди, тој и Банега се асистенти на секој гол. Типот толку знае фудбал што каде да го ставиш ќе одигра на ниво, јас незнам зошто уште го нема пробано како бек, Мурињо така во Занети виде универзалец па го играше де бек, де заден везен, де полутка :) . Абе Милан се пред нас, ќе се отрујамм... а на хартија имаме тим рамо до рамо со јувентус.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Mомци, оставите го овој од Белинбегово сељакот што збори, ја сум добар човек :icon_lol:
Него да не има некој што е заинтересиран да иде на дербито на 20-ти ноември, да поделимо бензин и патарине ??
Идам со еден другар ја, он је Интераш иначе, да не мислите дека ќе ве остаем на пола пут :icon_mrgr:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Mомци, оставите го овој од Белинбегово сељакот што збори, ја сум добар човек :icon_lol:
Него да не има некој што е заинтересиран да иде на дербито на 20-ти ноември, да поделимо бензин и патарине ??
Идам со еден другар ја, он је Интераш иначе, да не мислите дека ќе ве остаем на пола пут :icon_mrgr:
Ја. Пиши ми на Фб - ќе се договориме.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ако се повеќе, они може ќе те остават на пола пат :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Утре од 15 часот пријателска против Лугано со играчите кои не се повикани во репрезентација.Де Бур најголемо внимание ќе посвети на тоа како ќе одиграат Кондогбија,Андреоли и Барбоса.

Кинезите спремни зимава да инвестираат во Берарди,сакаат да дојде по секоја цена во Интер.

Морозини од Бреша е пред трансфер во Интер зимава,но ќе дошол следниот трансфер период.Се работи за млад и талентиран играч кој игра во средниот ред,т.е офанзивен играч за врска.Имал играно за Интер во младинските категории претходно,но во Бреша се препородил.Според јутуб клиповите кои не се никакво мерило се работи за доста добар играч кој се снаоѓа офанзивно во средниот ред одлично,има одлична пас игра,дриблинг и има добар шут

D

Darko_ufo

Гостин
Брозо две асистенции од кои и двете се топ против Косоваре, Перишиќ гол.

D

Darko_ufo

Гостин
Сега нека се појават Сити со 110 милиони да ја отплатат клаузулата и ќе ни завршат огромна работа.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сега нека се појави Пеџа да те банира и од фан клубов и ќе ни заврши огромна работа. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom