Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Oвој како прво нема фаца да се носи на аватар, па за друго да не прајме муабет:ROFLMAO:
--- надополнето: Jun 24, 2011 1:31 PM ---
Имаше подобри опции од овој,енда од тие беше Делио Роси,скептик сум за овој... тапа од тренер,не му доликува на Интер оваков... али тоа е тоа,ваљда ке го сменат од Јануари ...
A што ќе си играме играчки на секои 6 месеци?
Дај не заебавај.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
Избор немаме, од мене ја има подршката ко фан на Интер ко што ја имаше и Бенитез, но се изјаснив на темава дека доколку го преферира системот од Џенова ја Интер тешко дека ќе ги гледам како повторно се мачат на теренот.
Се надевам ќе остане повеќе од една година тука, односно ќе остане долго време во тимот а услов за тоа сите знаеме што е ...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Oвој како прво нема фаца да се носи на аватар, па за друго да не прајме муабет:ROFLMAO:
Ххахахаха имаш право,пишав не му доликува на Интер ваков тренер,али тоа е тоа не сум Морати јас.
--- надополнето: Jun 24, 2011 1:36 PM ---
--- надополнето: Jun 24, 2011 1:31 PM ---

A што ќе си играме играчки на секои 6 месеци?
Дај не заебавај.
Па да е до мене нема да си играме,ама ете не сум јас Морати,очекувајте Поли,Паласио,и компанија да потпишат во иднина.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Остај ти тоа, овој дел од годината кога Милан го ангажираа Алегри истото и за нив го викавме.
Сега на ред е управата, да носи играчи и да издејствува системот на игра да остане ист, со оглед дека веќе сите младински школи го преферираат 433 системот и тоа е налог на новата филозофија на тимот која егзистира подолг период, верувам дека Гасперини нема да направи луциден потег со 343 форматот и да го гради овој тим врз истиот.

Башка и едногодишен договор ќе потпише што значи отвараат простор за Пеп во случај Гасперини да биде пропаст, а Гвардиола преферира 433 систем на фудбал па не верувам дека на Гасперини ќе му биде дозволено да си игра курташак со тимов, а и '' сега или никогаш '' е ова за него у неговата кариера.

п.с. Се надевам дека Моџи бар за нешто ќе е во право бидејќи Гасперини му е еден од поомилените тренери што испаднаа во Италија.
Не само Моџи, ако се сеќавате и Мурињо имаше позитивно мислење за Гасперини.

Мунтари сака да остане во Интер!
Ова не е на добро... :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
Па Гасперини кога беше тренер на Џенова на класичен начин му беше потврдено што може да му направи екипа кадардна за Сите титули против неговиот 3-4-3 систем, кога Џенова беше изгазена од Интер на домашен терен, истата сезона кога Интер освоија Се.

Гасперини инаку е Јувентус-школа на менаџер, затоа е и една од омилените фаци на Моџи бидејќи таму го менаџираше младинскиот погон скоро 10 години во период кога Јувентус ги имаа и најголемите успеси ко тим, освоија и ЛШ тој период. Демантирани се шпекулациите дека ќе се јувенизира :) Интер бидејќи се налагаше дека пар тренери ќе дојдат во пакет со Гасперини исто, од школата на Јуве. Ќе дојде само неговиот втор човек кој инаку има различни задачи од оние на Бареси па стручниот штаб ќе остане скоро ист освен што тренерот ќе биде променет.
--- надополнето: Jun 24, 2011 1:51 PM ---
Не само Моџи, ако се сеќавате и Мурињо имаше позитивно мислење за Гасперини.

Мунтари сака да остане во Интер!
Ова не е на добро... :)
Мурињо кажа дека Џенова под негова капа го играат најубавиот фудбал во Италија, но сепак ...
Убав фудбал во Италија не гарантира титули, Рома е класичен пример за истово, ја не исклучувам дека за нијасна подобро ќе игра тимов со Гасперини, ама тактичкиот пристап МОРА да го промени, еве тоа што беше дел од Јувентус долго време ми дава надеж дека нема тука да го преферира оној систем од Џенова.
Друга работа која ми дава надеж за истово е и Балардини кој исто не го преферираше тој систем на игра во Палермо а го тераше во Џенова кога дојде по отуштањето на Гасперини.

Останува да почекаме и да видиме што е следно, сега управата е на потег.
--- надополнето: Jun 24, 2011 1:53 PM ---
Па подобра вест е оваа, него ли Гасперини доаѓа во Интер, верувај :D
Абе со оглед на нашата стручност минатата година овој период, кога дојде Алегри во Милан а Бенитез во Интер, Интер нареднава сезона ќе требаше да ја брани титулата во Италија а Бени уште да е тренер на екипата, бидејќи имаше потпишано 2 годишен договор.

Да почетокот на сезоната многу нешта можат да се променат, вака со ширење на песимизам ебате фановите, исто беше и Ибра кога замина а на крајот сите знаеме што се случи.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Мурињо кажа дека Џенова под негова капа го играат најубавиот фудбал во Италија, но сепак ...
Убав фудбал во Италија не гарантира титули, Рома е класичен пример за истово, ја не исклучувам дека за нијасна подобро ќе игра тимов со Гасперини, ама тактичкиот пристап МОРА да го промени, еве тоа што беше дел од Јувентус долго време ми дава надеж дека нема тука да го преферира оној систем од Џенова.
Друга работа која ми дава надеж за истово е и Балардини кој исто не го преферираше тој систем на игра во Палермо а го тераше во Џенова кога дојде по отуштањето на Гасперини.

Останува да почекаме и да видиме што е следно, сега управата е на потег.
Верувај, ако не се земи 2-3ца фудбалери, сигурно нема ништо да се промени во играта...а тоа значи џабе сме го довеле Гасперини кога екипата е статус кво веќе некое време.
Не е цела работа во тренерот, има нешо и во фудбалерите.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
Верувај, ако не се земи 2-3ца фудбалери, сигурно нема ништо да се промени во играта...а тоа значи џабе сме го довеле Гасперини кога екипата е статус кво веќе некое време.
Не е цела работа во тренерот, има нешо у во фудбалерите.
Тренерот е пола екипа, сите тоа го знаеме, затоа реков, да почекаме да видиме како ќе се одвиваат нештата до крајот на летото, да видиме кои играчи ќе бидат доведени, да видиме како истите ќе се имплементираат во тимот, да видиме кој систем на игра ќе го преферира новиот тренер и тн и тн ...

Тек тогаш ќе можеме до некаде да даваме претпоставки за следната сезона и за шансите Интер да направи нешто повеќе.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Бареси останува така?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
Бареси останува така?
Да.
Ќе дојде само неговиот втор човек кој инаку има различни задачи од оние на Бареси па стручниот штаб ќе остане скоро ист освен што тренерот ќе биде променет.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Морати сигурно му рекол дека ќе игра со 4 во одбрана, мислам сериозно, кој е Гасперини да си тера по негово, и така знаеме дека Морати сака се да е во клубот, па му остана и формацијата :) Шала на страна, сигурно било разговарано и ова и убеден сум дека ќе играме со 4 во одбрана...

Мене друго ме плаши... Ако го донесе Паласио и го даде Пандев одма треба да се утепаат сите...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Морати сигурно му рекол дека ќе игра со 4 во одбрана, мислам сериозно, кој е Гасперини да си тера по негово, и така знаеме дека Морати сака се да е во клубот, па му остана и формацијата :) Шала на страна, сигурно било разговарано и ова и убеден сум дека ќе играме со 4 во одбрана...

Мене друго ме плаши... Ако го донесе Паласио и го даде Пандев одма треба да се утепаат сите...
Паласио ако дојде и се ќе отиде во неповрат, не дека нешто Пандев е подобар од него, ама пак не ни требаат такви играчи..уствари каков тренер, такви играчи, што си праам и јас бајрам на мозокот.
Карја барем нема кај да бега..

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Паласио ако дојде и се ќе отиде во неповрат, не дека нешто Пандев е подобар од него, ама пак не ни требаат такви играчи..уствари каков тренер, такви играчи, што си праам и јас бајрам на мозокот.
Карја барем нема кај да бега..
Ќути, откако дојде Гасперини само читам на интерњуз: Марига останува, Мунтари е среќен во Интер, Паласио е најголемото засилување на Интер!

ЛЕО ВРАТИ СЕ !!!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Ај со среќа нека ни е новиот тренер и се надевам ке ја врати титулата во сериа А,гледам некои тука дури веќе за кратко време го избркаа сметајки дека е лош потег,али сепак јас не избрзувам па ке покаже времето кој бил во право!

Kajgana Shop

На врв Bottom