Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.189
Добро бе со кој памет овој Гасперини аман,незнам за вас ама мене воопшто не ми се свиѓа,тапа нас ни треба класа тренер... Капело Хидинк,Спалети и компанија... мене лично не ми се свиѓа овој,за вас незнам ама ајде Морати и све е можно :)
Прашање е и тој дали ќе прифати да биди тренер на Интер.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Пред некој ден некој прашуваше за распоредот на натпревари следната сезона. Еве ги официјалните дата кога ќе се игра фудбал.

The next Serie A football season will begin on Sunday 28 August and finish on 13 May. The league has announced the Serie A calendar that includes five midweek fixtures on Wednesdays (21 September, 26 October, 1 February, 11 April, 2 May). A break for Christmas on 25 December and one on 1 January 2012, and breaks again on Sunday 4 September, 9 October and 13 November for Euro 2012 qualifiers. As for the Coppa Italia, the first round will be on 7 August, the semi-finals on Wednesday 8 February and Wednesday 21 March, while the final will be Sunday 20 May (with a reserve date of Wednesday 23).

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
појма неам што се дешава овде :/
лео ќе биде тренер па нема да биде, прво гаспарини, па незнам кој, санчез во интер па после во барса, чудни работи се случуваат, да не речам луди
--- надополнето: Jun 24, 2011 11:30 AM ---
појма неам што се дешава овде :/
лео ќе биде тренер па нема да биде, прво гаспарини, па незнам кој, санчез во интер па после во барса, чудни работи се случуваат, да не речам луди

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Добредојде Гасперини
Се надевам дека ќе го вратиш скудетото каде што му е местото

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.163
Сега кога е веќе познат новиот тренер, молете се да не го преферира 343 системот, ако тера формација со 4 фудбалери во одбраната колку толку ќе се надевам дека нештата ќе бидат подобри.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Добредојде Гасперини
Се надевам дека ќе го вратиш скудетото каде што му е местото
Не заебавај,Лш ке се усере во Гајќи... па и Италија,ама ај нема поптреба да се замарам,тоа е тоа :sick:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.163
Свирете ја зајди зајди тивко полека
Остај ти тоа, овој дел од годината кога Милан го ангажираа Алегри истото и за нив го викавме.
Сега на ред е управата, да носи играчи и да издејствува системот на игра да остане ист, со оглед дека веќе сите младински школи го преферираат 433 системот и тоа е налог на новата филозофија на тимот која егзистира подолг период, верувам дека Гасперини нема да направи луциден потег со 343 форматот и да го гради овој тим врз истиот.

Башка и едногодишен договор ќе потпише што значи отвараат простор за Пеп во случај Гасперини да биде пропаст, а Гвардиола преферира 433 систем на фудбал па не верувам дека на Гасперини ќе му биде дозволено да си игра курташак со тимов, а и '' сега или никогаш '' е ова за него у неговата кариера.

п.с. Се надевам дека Моџи бар за нешто ќе е во право бидејќи Гасперини му е еден од поомилените тренери што испаднаа во Италија.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Имаше подобри опции од овој,енда од тие беше Делио Роси,скептик сум за овој... тапа од тренер,не му доликува на Интер оваков... али тоа е тоа,ваљда ке го сменат од Јануари ...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Највеќе ми е страв поради системот , ама ете се надевам дека нема да му дозволат да го игра 343
Не зборам ништо друго пред време , ќе оставам времето да покаже дали уптавата направила правилен потег
И се надевам ќе донесат и некое засилување
Али да гледаме позитивно , еден тренер прифати да работи кај нас :):)

Kajgana Shop

На врв Bottom