Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
Нема потреба да замине Снајдер.
Се шпекулира дека Мунрати заминува во Галатасарај за 7-8 милиони евра. Марига најави заминување, се претпоставува за сума од околу 10 милиони евра. Со тие пари може да се купи Нарси.
Заминува Пандев а доаѓа Монтоливо.

Нема да се потрошат пари а ке добиеме 2 квалитетни засилувања....

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не ме тепај Иосоно само ја пастирав информацијата,крсти се да испадне се океј и да дојде Капело,не паламуди многу :D
Атеист сум, немам излез од ова... :) Не помагаат молитви многу, ќе се бира помеѓу Гасперини и Синиша и ќе плачеме за Спалети :роѕ:
Знам што сакаш да кажеш, нез Деко што бара тука ама океј... :)
Да те прашам нешто... пример утре пишува дека Роналдо ќе иде у Интер, дали ќе пишеш: Роналдо, Кварезма, Деко... ?
Не тој Деко, нашиот Деко, сегашен Bilan Serie B :)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Нани, Кварезма, Деко... :)
Кој Деко?!?!? Наш Деко?!? :ROFLMAO:

Сега Морати ке не изненади со нов тренер , очекувам изненаџењето да биде Раниери или Гасперини и ке се почуствуваме како навивачи на јуве.
Кога гледам шпекулации со какви ботови не поврзуваат (читај Зола) и играчи од калибарот на анонимуси кој дале 20 гола у 2ра лига Аргентина , ми се иде да... т.е. ај нема везе.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Многу јасно, кога ќе го спомнат Кварезма одма помислувам на Дек0... пропати човекот цела година: сега ќе дае Кварезма гол, сеа ќе дае Кварезма гол... :)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Многу јасно, кога ќе го спомнат Кварезма одма помислувам на Дек0... пропати човекот цела година: сега ќе дае Кварезма гол, сеа ќе дае Кварезма гол... :)
Не збори така за Рики ДекО Кварезма , многу јака утакмица пружи против Фиорентина. 20 и кусус милиона за една утакмица... кукууууууу :D

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не збори така за Рики ДекО Кварезма , многу јака утакмица пружи против Фиорентина. 20 и кусус милиона за една утакмица... кукууууууу :D
Да да, веројатно е најплатениот играч на сите времиња :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Морати пред неколку саати изјави: Англиската федерација не го пушта Капело.
А сега Бранка излезе со изјава: Никогаш не сме контактирале со Капело ниту Англиската асоцијација....

И што викате, Гасперини, Зола или Миха? :D

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Морати пред неколку саати изјави: Англиската федерација не го пушта Капело.
А сега Бранка излезе со изјава: Никогаш не сме контактирале со Капело ниту Англиската асоцијација....

Ние сакаме да си правиме муабети со познати играчи и тренери, за навивачите да го задржат чувството дека сме голем клуб. Во суштина пари немаме, ама барем сеуште ни прават муабет :)

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Никој од нив....имаме нови на листава :)

Hiddink won't rule out Inter
http://www.skysports.com/story/0,19528,11854_6998944,00.html
- Доколку Интер постигне договор со федерацијата на Турција за раскин на договорот, Хидинк не би одбил да го води Интер.

Според скај.спорт.ит, Морати веќе го одбрал Лорен Блан
http://sport.sky.it/sport/calciomercato/2011/06/21/inter_allenatore_cercasi.html

И Валтер Зенга исто така се нуди... ама if you call me :)
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Inter/notizie/20-06-2011/zenga-se-mi-chiamassero-801688676873.shtml

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Блан ми личи на попристојно решение од оваа баграва квази-тренери :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Побогу бре што се дешава со ова Интеров не знам !!
Морати Деко е слободен,земај го одма !!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сега засега трансфер периодот е одличен за нас...го ангажиравме пренаментно Харѓа,Суазо и Мунтари сеуште се дел од нашиот тим,се шпекулира за продавање на Ето,Снајдер и Мајкон,Капело,Болас,Хидинг... скоро сите не одбиваат односно нашиве се неспособни да ги придобијат бидејќи немаат пари (кутриот Морати),Милан и Јувентис постепено се засилуваат.....што значи дека догодина ќе ни остани надежта за 4 место во ЛШ или финале во купот на Италија...great:mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom