Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Сантон-Дамброзио и Монтоја-Додо,четворица играчи за две позиции,а не играме во Европа,па и не е толку лошо.
Сантон и Дамброзио можат и лево и десно да играат,не е толку страшно.

Централните бековски позиции се исто така солидно пополнети,нема што да се чепка таму.
Видиќ,Ранко,Исус,Мурило и Миранда.
Останатите што го сочинуваат остатокот од одбраната ќе си одат.

Средниот ред би требало да биде составен од Кова,Кондобија,Имбула,Броз,Гнокури и Хернанес.
Сигурни во средниот ред би требало да бидат Кова,Имбула и Кондобија.

Нападот малку ќе шкрипи ако не се земе нешто добро на тие позиции.
Икарди е само класичен шпиц,Паласио би играл повеќе на крило заедно со Шачко,а ако се земат Јовче и Салах,тоа ќе биде полн погодок.

Е сега бидејќи нападот според мене е најтенок,да одиме да запалиме свеќа да не се повредат стандардните првотимци пошо ебали смо ежа у леџа.
Тука најмногу мислам на Јовче и Салах ако дојдат бидејќи тоа се играчи што со еден потег можат да решат утакмица.
Извинете што ви упаѓам, ама морам.
Ранко, Кова, Броз,Јовче,Шачко... Многу лејм звучи... :busi:
п.с Медел - Медо :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Многу ме интересира каков стил на игра планира да спроведи Манчини во теренот со овој тим кој му е на располагање и со новите засилувања?..со оглед на неговата (не)способност не очекувам ништо друго освен игра на сила и со клоцање 90 минути да се стига до противничкиот гол што е вистински апсурд со оглед дека таквиот стил не носи резултати во модерниот фудбал(освен во Премиер лигата)...

Ни треба малце креативност и брзина за побрзо и полесно да се справуваме со помалите екипи,ни треба крила и бекој кој ќе роварат по страните и ќе бидат потенцијална опасност...ни треба Салах каде ќе бушат по крилата со Шаќири...едноставно што мислат да прават со црнците Кондогбија и Имбула на средина?..зарем се давало толку пари за нив?..само трето место можи да ги оправда овие трансфери,се подолу ќе биди вистинска катастрофа за Манчини,управата и целовкупниот скаутинг на клубот

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Имбула изгледа нејќе да дојде да му ебам тоа старата згужвана фаца. Не му било сигурно местото и размислува за Валенсија и Саутемптон.
Кој те ебе црнец и така многу пари се 20 милиони. Остај си го Фреди со тие заштедени 20 милиони атакувај на Јоветиќ и Обамејанг и мрш у пичку матер.

D

Darko_ufo

Гостин
Имбула изгледа нејќе да дојде да му ебам тоа старата згужвана фаца. Не му било сигурно местото и размислува за Валенсија и Саутемптон.
Кој те ебе црнец и така многу пари се 20 милиони. Остај си го Фреди со тие заштедени 20 милиони атакувај на Јоветиќ и Обамејанг и мрш у пичку матер.
Чекај бе полека и ти одма како тој Марли, нејќел да дојде и одма згужвана фаца (КОНДОМија). А што ако дојде и биде добар играч, уште ќе го викаш згужвана фаца? Ја читав изјавата на fcinternews, и е шпекулација на француски весник дека уште се мислел дали Интер е најдобра дестинација, нигде не рекол дека не сака да дојде во Интер.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Па Саутемптон дестинација што да ти причам.

Ко онај дефанзивецот на Монако сакал во голем клуб, го чекало голема иднина го бркаме Јуве,Милан, Интер и сите гиганти и фати пред трансфер во Вест Хем....

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Како бе не вреди 20, кога може Бертолачи да вреди 20:D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Па до некаде и го разбирам Имбула со неговата изјава.Да се шитне побрзо Гуарин и тоа стоката Кузмановиќ да се избрка на клоци,ќе видиш дека одма ќе дојде.
Млад играч е Имбула,има простор за напредок и во ред е да си бара место ви тимотЛани ако не се лажам бил играчот со најголем број успешни дриблинзи во француското првенство.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
Нов Ранокија си земавме изгледа :toe:.Уште првпат кога го видов ми личеше на муле,клипов ме убеди :)
Добро сеа Бејл кариера изгради на грбот на Маикон, овој каков мајмун го праеле па знаеме што стана од него у Интер, не може никаков заклучок да се извади од само едно клипче и праќање по цигари.
Иначе да не ме сватите погрешно мене ич не ми се свиѓа Монтоја, прво, има сурат за пунење пиперки реално да гледаме, второ, во Барса ништо значително не покажал а и никако не успеа да се наметне дури ни за асална ротација мада таму Алвес е неприкосновен. Е сеа ако дојде, може и да изненади, незнам, ја немам високо мислење за играчов али еве ќе судам после неколку одиграни наптревари во случај да потпише.
Реално, премалце го имаме гледано како игра, а од тие натпревари каде добил шанса мене лично не ми оставил некој впечаток али па кај нив покрај Меси, Иниеста, Чави и остали и глупо е да се замараш со Монтоја или некој налик на него.

п.с. Мурило со Аргентина сабајлево

https://www.youtube.com/watch?v=Tn7U8GkJP88

Штета решавачкиот пенал го утна.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Трансферот на Имбула изглеа ќе пропадне. Се било договорено, но во последен момент пристигнала повисока понуда од Порто до Марсеј, така да сега французиве ќе сакаат на нив да им го шитнат. Останува на играчот да одлучи, но тоа е причината што толку се одолговлечи трансферов откако во четвртокот сите медиуми во Италија пренесоа дека е завршена работата. Како што викаат, It ain't over until the fat lady sings :D

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Во случајот со Имбула многу важна е и желбата на играчот. Не е лошо да се земе, средината ке биде комплетирана (се разбира доколку остане и Ковачич).

Слична е и ситуацијата со Салах кој мислам дека на крај ке успее да се договори со Фиорентина. Многумина веќе го сметаат за играч на Интер но барем засега е далеку од тоа. Прво играчот треба да ја одбие Фиорентина и да се врати во Челзи па потоа е на потег Интер.

Со Монтоја мислам дека полесно ке се заврши ама не знам колку е квалитетен овој играч и колку ке биде корисен за тимот.

Исто и Дуда е 99% играч на Интер.

Јоветич сака во Интер, ама не знаеме дали Манчини го сака во тимот, плус Јуве е сериозно заинтересиран за него.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Манчини е дегенче тешко, му ебам тоа брзото фризурче што го милува.

Јојо или играч од калибарот на Јојо ни треба онака највише!

Kajgana Shop

На врв Bottom