Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Сантон не си оди бе што ви е на вас.

Џонтра,дувај го сине,неам намера да гледам балкански Интер,дај да земеме нешто од нацистите,добро ќе ни дојде,гол играч е тој маме му ебам :D

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Шаќири сигурно останува во Интер.
Наводно Салах дал позитивни сигнали преку својот агент дека можно е да си остане во Фиорентина, и дека побарал покачување на платата.

Член од
9 август 2011
Мислења
441
Поени од реакции
1.185
Големи се шансите и овој Имбула да го земеме.. на едногодишна позајмица и откуп за 19 милиони.

D

Darko_ufo

Гостин
Ќе го дадеме Ковачич ако го дадете Кутињо и 15 милиони...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ќе го дадеме Ковачич ако го дадете Кутињо и 15 милиони...
Не ставај сол на рана ..... коа ќе ми текне дека за 10-12 милиончиња им го шитнавме Коутињо (ако не сум истрипал) ми се сере ......

D

Darko_ufo

Гостин
Сеа им вреди 40 милиони, главен играч им е и плус во тимот на Премиер Лига е. Во Бразил си стана стнадарден, така ако ги почастиме и со Ковачич не знам тогаш што треба да и се направи на управата... Него Кутињо го имаат го земаа и Фирмино, од кај сеа и Ковачич кај ќе им игра?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Сеа им вреди 40 милиони, главен играч им е и плус во тимот на Премиер Лига е. Во Бразил си стана стнадарден, така ако ги почастиме и со Ковачич не знам тогаш што треба да и се направи на управата... Него Кутињо го имаат го земаа и Фирмино, од кај сеа и Ковачич кај ќе им игра?
Ковачич главен плеј, Фирмино како АМ или крило, а Кутињо строго лево крило :)

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
^ Прво Кутињо, па Ковачич, сега и фан клубот, што следно ќе ни земат? Манчини? Само преку моето полумртво, соврешено обликувано тело!!

Не, ја на пример немам никаков интегритет, ако се спремни да го земат и Икарди заедно со Кова, јас уште од следниот ден почнувам да ја учам YNWA и почнувам да учам да се карам со оние од Манчестер.
Најверојатно нема да ме прифатат на почеток, ама имам нешто пари на страна, така да i'll buy their love.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
^ Прво Кутињо, па Ковачич, сега и фан клубот, што следно ќе ни земат? Манчини? Само преку моето полумртво, соврешено обликувано тело!!

Не, ја на пример немам никаков интегритет, ако се спремни да го земат и Икарди заедно со Кова, јас уште од следниот ден почнувам да ја учам YNWA и почнувам да учам да се карам со оние од Манчестер.
Најверојатно нема да ме прифатат на почеток, ама имам нешто пари на страна, така да i'll buy their love.

Торпедо, јеси ли то тиииииииииииииииииииииииии стара љубавиииииииииииииииииииии

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Доаѓа и некојси Имбула за 1мил позајмица со оврска дека ќе биде купен за 18/19 мил. Мело не доаѓа во овој случај.

Kajgana Shop

На врв Bottom