- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Ставајте хајлајтси да ги видам сите голови.
Да, само што Баерн нема да ги пуштаат да им дадат лагано 5 голчиња, онака, на шала, ајде, вртете ја, или во случајот со Баерн, ајде, дадете повеќе од 1 гол и елиминирајте не ...Оваква игра каква што видовме во второ полувреме треба да ја гледаме во секој меч и тоа барем најмалце 80минути..
..против Баерн со оваква игра сигурно поминуваме, ама пак и оваа игра против Џенова не треба многу да не залажи..
Па ме прочита во последниот дел од постот, дека оваа игра против Џенова и не треба многу да не залажува и да се палиме како млади мајмуни, океј е фактот дека денес ги разбивме ама мене нема ништо да ми значи оваа победа ако со Баерн бидиме елиминирани или од Милан загубиме во дербито.Да, само што Баерн нема да ги пуштаат да им дадат лагано 5 голчиња, онака, на шала, ајде, вртете ја, или во случајот со Баерн, ајде, дадете повеќе од 1 гол и елиминирајте не ...
За разлика од Џенова, Баерн ќе игра фудбал и ќе настојуваат да го исцедат максимумот од себе, и за разлика од мечов со Џенова, епилогот со Баерн не е однапред познат.
Ова воопшто не беше репер за силата на Интер, низ нетов 1.4 беше дека Интер ќе ја врти у второ, репер ќе биде реваншот со Баерн и мечот со Милан, каде ќе се решава Скудетото.
Замената за Киву сакаа да ја направат бидејќи мислеа дека е готов, капут, не сакаше да излезе зашто не беше повреден па џабе да не трошат измена која всушност ќе беше и принудна.kakov natprevar.Pandev mora da go pofalam odlicen , za Eto se dokazuva deka pobudaluva koga Pazzini dava gol i toj mora da dade , dobro e toa konkurencija. Nagatomo postigna gooooool.Sega mora reklamiranje vo Japonija hit ke bideme. Samo Kivu malce me iznervira koga ne sakase da izleze, koj faktor e?
Odlicen natprevar za samodoverba.
Pred edna nedela kazav deka stravuvam za so Brescia , se nadevam gresam .Mora da odzuvame cekor klucen e natprevarot so MilanЗамената за Киву сакаа да ја направат бидејќи мислеа дека е готов, капут, не сакаше да излезе зашто не беше повреден па џабе да не трошат измена која всушност ќе беше и принудна.
Нејсе, од една страна криво ми е што не влезе и Коутињо, али па од друга и добро е што ете се заштити Ранокија од евентуална повреда, Коутињо ако влагаше требаше место Пацини да влезе.
Следна е инаку со Бреша гости, во Петок.
Пацини - 1:1Ставајте хајлајтси да ги видам сите голови.
Сигурно претседателот на Џенова рекол ај бе наместета ја, немора да не тепате 2-1, понижете не со 5-2.А да изгубивме каде ке бевте вие со вашите сигурни коментари сега? Дај ви се молам аман. Ако се најде дека некој со огромна сума ја играл 2-1, ама збзорувам милиони евра, пример ја играл со 10 милиони евра, е тогаш океј, а вака муабети демек на ти дај ми на некој друг да му кажете, демек и 7+ наместена била? А пак овие лицемериве од реал идат тука и зборат за наместена, што останува за реал да збориме што даде 7 гола?
Се дур нема на хартија да читам дека некој ја играл со 10 милиони 2-1 џабе е све, ако одиме така што се дешава со Ливерпул? И тоа наместено? Порто не знае ништо освен победи, и тоа наместено? Дајте аман... Џенова е ова, слаб тим, се разбудија играчите, не дека не сме ги виделе вака мизерно да играт, па сега да се чудите.