- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.828
- Поени од реакции
- 115.901
Ибра и Лавеци ги спореди, ок.
А оти да не бе другар? Зборувам за можната промена на формата од играчот при промена на клубот. Не барам да биди Ибра, јасно е дека не е можно, но да си го подобри своето ниво тоа секако, се разбира доколку се вклопи.Ибра и Лавеци ги спореди, ок.
Ај за последен пат ќе пробам да ти докажам. Ибра нема проблем со хронични повреди, Лавеци има. Сфаќаш сега што сакам да ти кажам?А оти да не бе другар? Зборувам за можната промена на формата од играчот при промена на клубот. Не барам да биди Ибра, јасно е дека не е можно, но да си го подобри своето ниво тоа секако, се разбира доколку се вклопи.
Башка тоа докажан е и сите ги знаеме неговите вештини (немој да негираш), приближно да е... се исплати.
Ова е тип на муабет кој мене ме носи на работ од самоконтролата да те убијам и после да се самозапалам себеси!Но очигледно си ги заборавил сезоните во кои Лавеци правеше дармар со Наполи!
И сеуште не можам да те разберам стварно... го вреднуваш Лавеци на 5 милиони а забораваш дека сакавме дупло+ да платиме за фудбалери како Паулињо (оф мори мајкоо), и ред други недокажани имбецили од дечишта!
Пр. по твое фудбалерите од типот на Жезус, Д'Амброзио, М'Вила се подобри од Лавеци и пара вредат? Ова е тип на муабетот кој ме носи на работ од самоконтролата да направам суисајд!
Како правите мајка му стара... "бегај да не го земаме овој ќе се повреди" од каде знаеш?Ај за последен пат ќе пробам да ти докажам. Ибра нема проблем со хронични повреди, Лавеци има. Сфаќаш сега што сакам да ти кажам?
Уште еден пример за повреденко а квалитетен играч ти е Снајдер. Освен 2009/2010 сезона, која друга сезона Снајдер ја има изиграно комплетно од тогаш па навака? И сеа кажи ми логично ќе е за Снајдер да опнеме 15 милиона, пошо “е квалитетен играч“ ?
А ти ако си од Скопје, би требало У Вардар...Ова е тип на муабет кој мене ме носи на работ од самоконтролата да те убијам и после да се самозапалам себеси!
Никако! (дека ќе клизам)@_BerzerkeR_ следниот пат кога ќе одам СК за фудбал, ако игра и @Stefan-kobe ќе идиш и ти, мора еден клизач!
Така ми делуваше муабетот, а и се зафркавав. Мада повеќе бев на твојата страна т.е. мислам дека би бил добар потег да го донесат Лавеци, наместо некој си старец од послабите екипи низ Италија. Нешто што го практикуваа со Мудингаи, Роки итн.Никако! (дека ќе клизам)
Хахах ок, за некој кој не го следи Интер оправдано. И да, најдобар дефанзивец секако, покрај Ранокија кој друг би можел...Така ми делуваше муабетот, а и се зафркавав. Мада повеќе бев на твојата страна т.е. мислам дека би бил добар потег да го донесат Лавеци, наместо некој си старец од послабите екипи низ Италија. Нешто што го практикуваа со Мудингаи, Роки итн.
Но, не се согласувам со тебе и мислам дека Хесус баш е еден од најдобрите дефанзивици што ги имате сега на располагање. А исто така ме чуди како Кампањаро не успеа во Интер... сериозно.
Доста бе ти!!!