Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 март 2013
Мислења
4.690
Поени од реакции
4.540
Ибра и Лавеци ги спореди, ок.
А оти да не бе другар? Зборувам за можната промена на формата од играчот при промена на клубот. Не барам да биди Ибра, јасно е дека не е можно, но да си го подобри своето ниво тоа секако, се разбира доколку се вклопи.

Башка тоа докажан е и сите ги знаеме неговите вештини (немој да негираш), приближно да е... се исплати.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.829
Поени од реакции
115.902
А оти да не бе другар? Зборувам за можната промена на формата од играчот при промена на клубот. Не барам да биди Ибра, јасно е дека не е можно, но да си го подобри своето ниво тоа секако, се разбира доколку се вклопи.

Башка тоа докажан е и сите ги знаеме неговите вештини (немој да негираш), приближно да е... се исплати.
Ај за последен пат ќе пробам да ти докажам. Ибра нема проблем со хронични повреди, Лавеци има. Сфаќаш сега што сакам да ти кажам?
Уште еден пример за повреденко а квалитетен играч ти е Снајдер. Освен 2009/2010 сезона, која друга сезона Снајдер ја има изиграно комплетно од тогаш па навака? И сеа кажи ми логично ќе е за Снајдер да опнеме 15 милиона, пошо “е квалитетен играч“ ?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Но очигледно си ги заборавил сезоните во кои Лавеци правеше дармар со Наполи!

И сеуште не можам да те разберам стварно... o_O го вреднуваш Лавеци на 5 милиони а забораваш дека сакавме дупло+ да платиме за фудбалери како Паулињо (оф мори мајкоо), и ред други недокажани имбецили од дечишта!

Пр. по твое фудбалерите од типот на Жезус, Д'Амброзио, М'Вила се подобри од Лавеци и пара вредат? Ова е тип на муабетот кој ме носи на работ од самоконтролата да направам суисајд! :facepalm:
Ова е тип на муабет кој мене ме носи на работ од самоконтролата да те убијам и после да се самозапалам себеси! :pistoldz:

Член од
29 март 2013
Мислења
4.690
Поени од реакции
4.540
Ај за последен пат ќе пробам да ти докажам. Ибра нема проблем со хронични повреди, Лавеци има. Сфаќаш сега што сакам да ти кажам?
Уште еден пример за повреденко а квалитетен играч ти е Снајдер. Освен 2009/2010 сезона, која друга сезона Снајдер ја има изиграно комплетно од тогаш па навака? И сеа кажи ми логично ќе е за Снајдер да опнеме 15 милиона, пошо “е квалитетен играч“ ?
Како правите мајка му стара... "бегај да не го земаме овој ќе се повреди" од каде знаеш?
Башка тоа за повредите и редовноста игра улога, а Лавеци ја нема.
Ни треба крилце, не Снајдер, и со повредите не се знае, кој ти гарантира дека тој што ќе го земеме (еве помлад) дека нема да се повреди?[DOUBLEPOST=1419969502][/DOUBLEPOST]
Ова е тип на муабет кој мене ме носи на работ од самоконтролата да те убијам и после да се самозапалам себеси! :pistoldz:
А ти ако си од Скопје, би требало У Вардар... :facepalm:

E

Epsilon

Гостин
Никако! (дека ќе клизам) :D
Така ми делуваше муабетот, а и се зафркавав. Мада повеќе бев на твојата страна т.е. мислам дека би бил добар потег да го донесат Лавеци, наместо некој си старец од послабите екипи низ Италија. Нешто што го практикуваа со Мудингаи, Роки итн.

Но, не се согласувам со тебе и мислам дека Хесус баш е еден од најдобрите дефанзивици што ги имате сега на располагање. А исто така ме чуди како Кампањаро не успеа во Интер... сериозно.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.690
Поени од реакции
4.540
Така ми делуваше муабетот, а и се зафркавав. Мада повеќе бев на твојата страна т.е. мислам дека би бил добар потег да го донесат Лавеци, наместо некој си старец од послабите екипи низ Италија. Нешто што го практикуваа со Мудингаи, Роки итн.

Но, не се согласувам со тебе и мислам дека Хесус баш е еден од најдобрите дефанзивици што ги имате сега на располагање. А исто така ме чуди како Кампањаро не успеа во Интер... сериозно.
Хахах ок, за некој кој не го следи Интер оправдано. И да, најдобар дефанзивец секако, покрај Ранокија кој друг би можел... :pos:

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Како ли им е на овие што платиле карти

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Еве го бе Џонатан се врати не ни требаат трансфери.

Прво полувреме имаше Икарди добри шанси, втората мораше да ја претвори во гол. Второ полувреме не фативме топка. Оби капитен во второ. :D

Добро што Манчини го изваде цел примавера тим во второ да види кој може да се искористи во прв состав. Ниеден лол!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Бонацоли како одигра,ако воопшто играше?
Пушкаш?
Икарди е гомце тетовирано,ни Т од талентот негов немаме видено до сега.смрдеш

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom