Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

21-man squad for Parma v Inter

Defenders
: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 37 Marco Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

Според скај и газета еве го и почетниот состав:

[FONT=&quot]------------------Julio Cesar----------------- [/FONT]
[FONT=&quot]Maicon??? --Ranocchia --Lucio --Nagatomo [/FONT]
[FONT=&quot]Zanetti --------Cambiasso -------Stankovic [/FONT]
[FONT=&quot]--------------[/FONT][FONT=&quot]Sneijder------------------- [/FONT]
[FONT=&quot]------------[/FONT][FONT=&quot]Pazzini -----Eto'o--------------

Не знам зошто ги нема Маикон и Мота...
[/FONT]

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Како си ги кажа ко на менаџер :):)
Ако го донесат Тевез , Кавани нема шанси да го донесат . Ја искрено сум за Кавани , докажан у Серија А
Исто и Сахин и Бастијан , нема шанси двајцата , ако го донесат Сахин е топ
Ја би Кавани и Сахин и еден одбрана
Си праам малце фантазии :)
И јас сум за Кавани да се доведе,само да не се умешаат Манчестер Сити со некоја астрономска понуда :pos:
Сахин е работник на теренот,од напад за секунда го гледаш и помага на одбраната,такви играчи треба во Интер.
Одбрана,јас сум за Суботиќ :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.322
Поени од реакции
46.927
Кавани нема да дојде, ниту пак некој друг што може да игра стриктно на една позиција во нападот, онаа на Пацини и Милито.
Тимот нема потреба од таков играч а и како што гледате се бараат универзални играчи кои можат да покријат 2 до 3 позиции во нападот, бар со такви се поврзува тимот ( Тевез, Санчез ).

За да Кавани на пример дојде, тимот треба да се ослободи и од Милито а и Пацини, од овој вториов 10000000000% нема да се ослободуваат за наредна сезона, а со оглед дека Милито планира ( бар така најавуваше ) завршување на кариера во неговиот матичен клуб, и он тешко дека до тој момент ќе има уште една пропратна станица низ Европа, а и не верувам дека ќе се избаци тим што ќе даде многу пари за играч кој веќе влегува у оние години во кои неговата форма ќе оди во надолна линија.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не не, Порто ова лето ќе ги продаде своите најдобри 2-3 играчи, и ќе купи повторно некој млади таленти... ти изгледа не си запознат со трансфер политиката на Порто! :)

Инаку Боас можно е да биде и тренер на Рома, шпекулации :)

Ако освои УЕФА, и ако Вилас Боас остане, никој нема да бега, само ке дојдат уште 2-3 нови играчи, зошто посекако португалската лига ке им биде само како тренинг, ако ги следиш резултатите.

Инаку да, се знае каква политика тера Порто и таквите тимови од втор и трет ранг. Ама зборов ми беше ако Вилас Боас остане

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Добар е тој Сахин,баш го пратам во Дортмунд.Тевез добро би ни дошол може да игра на повеке позиции,би сакал вака,Тевез лево,Санчез десно,Пацини средина,Снајдер позади нив,Сахин и Монтоливо средина,за десен ств незнам,штопери Ранокија и Самуел,лево Нагатомо !!! овој состав и газиме од др година.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Какви само трилер-комедиски-авантуристички-хорор-акциони и нз какви филмови си прајте... Џабе билдате постови со секој можен состав кога ниту еден од тие шо ги набројувате не го купуваат...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Какви само трилер-комедиски-авантуристички-хорор-акциони и нз какви филмови си прајте... Џабе билдате постови со секој можен состав кога ниту еден од тие шо ги набројувате не го купуваат...
Tи смета?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Оки. Извини. :salut:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не не ми смета само реално зборувам , џабе пишуваме/пишувате.... Извинете ако ве навредив :salut:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не не ми смета само реално зборувам , џабе пишуваме/пишувате.... Извинете ако ве навредив :salut:
Јас лично знам дека е така ама што да правиме кога само тоа ни остана....:toe:..ајде ние барем играме во ЛШ и имаме барем некакви шанси за тие играчи..ами за Јувенташите што да се кажи??..

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.265
Поени од реакции
13.215
Ај што отиде оваа сезона по ѓаволите,ама и наредната ништо не праиме.Билан ке ги земе К.Р.7 ,Меси,пасторе хамшик,кака,гансо,мексес,велосо,Кавани и сите други најдобри фудбалери на светов во моментов.Ништо чудно и Снајдер и Ето да ни ги лапнат како тргнале.
Извор: Фан Клуб Билан
ТОа е ,титула чекана 7 години и постојаното фудбалско малтретирање и понижување од страна на Интер доведе да ова пролетно лудило кај нив.
поз. :salut:

Mikky

Интераш
Член од
23 октомври 2008
Мислења
210
Поени од реакции
19
Маикон и Мота не се во составот поради "технички" причини. Лео сака да покаже и докаже нешто ? Може ги чува за купот во вторник ?
Моја прогноза е дека вечер ќе поминеме неславно во Парма (секогаш имале тешки гостувања), ќе слават миланезите во Милано (играат во исто време).

Возот тешко дека ќе тргне нанапред :toe: Останува да се надеваме и да видиме.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.773
Поени од реакции
6.567
Zaradi toa sto ispadnavme od Salke ja izgubiv kladbata i sega ke moram da go nosam Raul 2 meseci:nesvest:!

Kajgana Shop

На врв Bottom