Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.672
Поени од реакции
790
Топ... Ранокија аут.

Ако може и овој Страмачиони да го ишутираат некако... фино ќе биде

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Не се гледа фудбал на стрим бе, не видов ни Снајдер шо заебал ни ништо, гњаважа жива..
Видов само едно, Хуан има подобар центаршут од Переира, Нагатомо, Занети и Џонатан заедно.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Многу неорганизирано играме во напад. Тоа мора во следните утакмици да се поправи. Да не е Касано во тимов моментално, не би се ни доближиле до гол. Он игра ненормално добро иначе. Класа си е класа.

И Переира очигледно е дека како крило или во тројката во средина е многу полош од тоа како игра како бек. Ширината во нападот ни останува проблем. Немаме крилни напаѓачи што може тоа да ни го обезбедат. Единствено можеби Кутињо може таму да игра. Затоа идеа и Переира и Нагатомо таму минатите утакмици.
Како и да е и со овие играчи мора да се подобро организирани во напад. Не може само да ги стаиш Милито, Касано и Снајдер напред и да чекаш се да напраат и сами да им текне.
И Гуарин нека го пратат на психолог, да работи на одржување концентрација 90 минути, како што секој нормален човек би требало да може.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Jas sum zadovolen od igrata... Shto znam, ochekuvanjata mozhe mi se po realni :P

Zimskiov rok, mora napagjach.

Madinava da si gi pokazhe sea Strama, da gi pikne Kutinjo i Livaja, i da ne trgne napagjach.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Играта е супер само што требаше одамна да се даде гол против Сиена, од 70ста минута се затвараат и идат на 0-0... Мора Милито да се отвара повеке ,, Алварез ја забрза многу играта од средина и не прават многу погрешни пасови како против Рубин.. ајде еден гол редно време е.

Kajgana Shop

На врв Bottom