Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Бенаси и Акампора имаат одлична техника, првиов го имам гледано повеќе и стварно ќе го биде. Гаритано е крилен напаѓач, веќе некое време се форсираат кај младиве 4-3-3 формација, или 4-2-3-1, затоа и играат фудбал.

Во второ полувреме сигурно и Терани ќе добие шанса, а може и новиот Олсен да го видиме...
А значи Акампора се викал. :)
Не можев да го разберам коментаторот што вика цело полувреме.
А да тој Бенаси и мене ме бендисува. Лесно се движи со посед, добри изградени пасови, интересен талент.

Иначе мој впечаток е дека се подобри од младите на Ливерпул. И индивидуално и како тим.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Абе нели имавме некој германци купени што ни играа у младинци , глеам ги нема . Што се деси со нив нели добри беа или не ...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Абе нели имавме некој германци купени што ни играа у младинци , глеам ги нема . Што се деси со нив нели добри беа или не ...
Едниот е Спендлхофер и е мислам уште во младите(не знам дали има право да игра), додека другиот не ми текнува моментално како се вика и си замина од тимот.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
хаха, Џошуа Џексон :)

Енивеј, ако продолжиме вака секоја година Еспањол боите ќе си ги смени во сино/црно од благодарност :) Догодина Форте ќе им го дадеме а после тоа Гаритано. Овие во Италија многу се хомосексуализираат со тоа 50-50%, Еспањол ни ги игра децата од ќеф. :)

Иначе Гаритано ќе биде јак мадафака во средина, мислам дека е 1994 роден за 2-3 години ќе разара. Само умот да им дојде на овие од руководство...
Нели? :D
Прво коа го видов, си викам шо бара овој тука на натпревар во Италија.
Можда е Fringe event тоа што игра Ливерпул во ЛШ, во било какво Лш. :D

А тоа со 50-50 сигурно им е некој мутна заебанција на претседателите да прикриваат парите. Речиси сигурен сум за тоа.
Неможе цела Италија во поделена сопственост да е. Уште малку во задруги ќе си ги здружат играчите. :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А тоа со 50-50 сигурно им е некој мутна заебанција на претседателите да прикриваат парите. Речиси сигурен сум за тоа.
Неможе цела Италија во поделена сопственост да е. Уште малку во задруги ќе си ги здружат играчите. :D
100% за некое прикривање данок или перење на пари се тие договори за 50-50 бидејќи нема логика секој ебан трансфер во Италија да имаат такви договори па потоа да читаме ние обичните граѓани како Паласио додје во интер за неверојатни 10 милиони евра што е еквивалентна на 40 милиони евра што ''даде'' Баерн Минхен за Чави Мартнез..којзнае што прават со парите искрено ..а во Еспањол односно во Шпанија имаат подруги закони за странски играчи и немаат такви заебанции со пола-пола договор па затоа изгледа Морати и останатите му најдоа некоја шема за тоа каде да ги исрпаќаат играчите на позајмација...вака во Џенова ако ги испраќаат играчите ќе биди апла .

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Back to the Future starring Eric Stolz :)
:LOL:
Сеа во петта сезона, во паралелниот универзум, Liverpool wins PL, негде во позадина.
(Дисклејмер ноут: навивачите на Ливерпул што потенцијално ќе се најдат навредени од муабетот; ја поише ве сакам вас од Манчестер, за Io sono interista не знам.) :D
Супер ни се децава иначе. Ги доминираа Ливерпул во второ полувреме. Данкан е играчиште, мајчиниот.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Не јас сум за Манчестер а неверувам да се најдат навредени, навикнати се а и ние најдобро знаеме како им е :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Требаше страма повеќе деца да убаци у прва екипа . Мораше . Овој Данкан има квалитет , може да биде одличен ако правилно напредува

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Знаевме.
Сеа имаме фора малку и ние да им се праиме курнази. :)
Не уште долго, веројатно.

Него страшен гол на Гаритано. Браво, супер се младите. Пријатно сум изненаден. Одлична игра.
Посебно средината ме радува. Многу добри играчи може да станат сите, со правилна политика на клубот.
Ќе се трудам да ги гледам од сеа.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Требаше страма повеќе деца да убаци у прва екипа . Мораше . Овој Данкан има квалитет , може да биде одличен ако правилно напредува
Тие Хуан ќе го позајмуваа ти за Данкан збориш. Мудингаи кај ќе игра? :)
Шала на страна, потребно е Кутињо и Хуан да се разиграат, Лонго да продолжи вака во Еспањол, Фараони да се наметне во Удинезе... за да им светне во тоа тиквите дека имаме деца кои треба да играат. И М'баје би го играл сега не само Данкан, ма да за средината не треба да се замараме, имаме еден куп играчи и Деки е повреден, се е идеално.

• Ми се допаѓа
Reactions: gos
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Тие Хуан ќе го позајмуваа ти за Данкан збориш. Мудингаи кај ќе игра? :)
Шала на страна, потребно е Кутињо и Хуан да се разиграат, Лонго да продолжи вака во Еспањол, Фараони да се наметне во Удинезе... за да им светне во тоа тиквите дека имаме деца кои треба да играат. И М'баје би го играл сега не само Данкан, ма да за средината не треба да се замараме, имаме еден куп играчи и Деки е повреден, се е идеално.
За Кутињо незнам кој им е филмот ама стварно . Топ изигра у Еспањол и пак ништо а за Хуан се молев само да почне да игра и мислам дека нема бегање сеа , се покажа дечкото дека може да биде играчиште .
Данкан наредна година у Еспањол обавезно . Лонго назад . Другиве се добро потковани технички ама незнам колку се физички јаки за во Серија А . На добар пат се во секој случај , само ко што викаш , мораааааа добра политика

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
Добри бе, децава. :)
Шо таленти можат да извадат од тука. Може колективно цел тим во Еспањол да го пратат. :)

Многу добра техника имаат сите, нешто на што не сум навикнат во Интер, било во кој тим. Средината им е супер. оној Гаритано, Бенаси, Кампора (ако добро ги слушнав како се викаат од коментаторот), може добри играчи да извадат.
И Данкан е спремен за у прв тим, дефинитивно. Доминира. Може комотно минутите на Габриела да му ги дадат на него.

пс. не ви личи Страмачиони на оној од Fringe глумецот, посебно со шмеќерска цвиќера кога го дадоа во кадар? :D
Ххахахаха, не сум бил единствен :)
Еве го првиот пост што го пишав ко го видов Страмачиони во мај лани:)
Eве на кого ми личел Страмачиони :)
Ја нема повеќе сликава, ама со десен клик, и отвори во нов таб, ќе видиш насловот во адрес барот :)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
Кај сте бе шутмангали :) Цел ден ве нема да гугните... Тепаме вечер?

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.114
Поени од реакции
9.064
Здравје, идеме на првата победа дома вечер!

Kajgana Shop

На врв Bottom