Nik20
Неверификуван член од немаштија
- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 5.527
- Поени од реакции
- 7.004
5-6 коло, 5 недели мислам ќе отсуствува.handanovic koga treba da se vrati vo timo?
5-6 коло, 5 недели мислам ќе отсуствува.handanovic koga treba da se vrati vo timo?
Коутињо нема теоретски шанси да си замине од Интер,Страма верува во него и секое коло ќе добива се повеќе и повеќе шанса,така да отпишете негово заминување од Интер.Cotinho je veoma ozbiljno zapeo za oko Udineseu.Coutinho ima dopustenje da ode iz kluba,ukoliko bi se to desilo Inter je spreman da ponudi 14 miliona za Gastona Ramireza iz Bologne,kakva nam je uprava nadajmo se odlsku Coutinha ako Udinese krene ozbiljno,sve ce se saznati 31. kad se zatvara prelazni rok! FORZA INTER![]()
Cotinho je veoma ozbiljno zapeo za oko Udineseu.Coutinho ima dopustenje da ode iz kluba,ukoliko bi se to desilo Inter je spreman da ponudi 14 miliona za Gastona Ramireza iz Bologne,kakva nam je uprava nadajmo se odlsku Coutinha ako Udinese krene ozbiljno,sve ce se saznati 31. kad se zatvara prelazni rok! FORZA INTER![]()
Ај мали...
![]()
Реакцијата на Жулионе после трансферот во Квинс Парк
Шала на страна, најемотивниот фудбалер што сум имал можност да го гледам. Чао жулионе!
chill brohanЕБИ СЕ БРАНКА !![]()
Ме наседнаа, ама си стојам на зборот, ептен педерска работа му направија. Немаме ист аршин за сите, не ја гледам логиката да остане Станковиќ а да си оди Жулионе. Ја незнам каква порака испраќа до останатите играчи, бидете лојални еден ден ќе ве продадеме во КПР.....chill brohan
Prevedot nema 2 vrski so videoto, toa e posle eliminacijata vo svetskoto protiv Holandija <3
A inaku toa sto go ostavija da si odi, a gi drzat Zaneti, Stankovic, Kambijaso, Samuel, Kivu e definicija za nekoj sto e prost i glup.
Според жена му на Цезар, нема да испадне пред утакмица, не можело, не сака да открие кој забранил да се случи тоа.“I’ll ask him to let me go on the pitch before the match between Inter and Roma so I can give a collective hug to all the
fans.
“That would be a nice gesture, and I don’t think the president will deny me that.” - Жулионе наш
Маикон е повикан за утре , изглеа нишо од трансфер
ја ич не сум среќен ама ич ... и ќе го гледам сега занети у средина убајни .Според жена му на Цезар, нема да испадне пред утакмица, не можело, не сака да открие кој забранил да се случи тоа.
Второ МАИКОН ОСТАНУВАААА![]()