Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Cotinho je veoma ozbiljno zapeo za oko Udineseu.Coutinho ima dopustenje da ode iz kluba,ukoliko bi se to desilo Inter je spreman da ponudi 14 miliona za Gastona Ramireza iz Bologne,kakva nam je uprava nadajmo se odlsku Coutinha ako Udinese krene ozbiljno,sve ce se saznati 31. kad se zatvara prelazni rok! FORZA INTER ♥
Коутињо нема теоретски шанси да си замине од Интер,Страма верува во него и секое коло ќе добива се повеќе и повеќе шанса,така да отпишете негово заминување од Интер.

R

Rigel Kent

Гостин
Cotinho je veoma ozbiljno zapeo za oko Udineseu.Coutinho ima dopustenje da ode iz kluba,ukoliko bi se to desilo Inter je spreman da ponudi 14 miliona za Gastona Ramireza iz Bologne,kakva nam je uprava nadajmo se odlsku Coutinha ako Udinese krene ozbiljno,sve ce se saznati 31. kad se zatvara prelazni rok! FORZA INTER ♥

:eek::eek:
Zarem se ludi ova da go napravat:гик:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Реакцијата на Жулионе после трансферот во Квинс Парк

Шала на страна, најемотивниот фудбалер што сум имал можност да го гледам. Чао жулионе!

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.527
Поени од реакции
7.004
ЕБИ СЕ БРАНКА !:place:
Реакцијата на Жулионе после трансферот во Квинс Парк

Шала на страна, најемотивниот фудбалер што сум имал можност да го гледам. Чао жулионе!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Да умре тој што му го направи ова на Цезар. Интер му го сврти грбот на еден од најлојалните играчи во тимот. Катастрофа.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.527
Поени од реакции
7.004
chill brohan :D

Prevedot nema 2 vrski so videoto :D, toa e posle eliminacijata vo svetskoto protiv Holandija <3 :D

A inaku toa sto go ostavija da si odi, a gi drzat Zaneti, Stankovic, Kambijaso, Samuel, Kivu e definicija za nekoj sto e prost i glup.
Ме наседнаа, ама си стојам на зборот, ептен педерска работа му направија. Немаме ист аршин за сите, не ја гледам логиката да остане Станковиќ а да си оди Жулионе. Ја незнам каква порака испраќа до останатите играчи, бидете лојални еден ден ќе ве продадеме во КПР.....

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
“I’ll ask him to let me go on the pitch before the match between Inter and Roma so I can give a collective hug to all the
fans.
“That would be a nice gesture, and I don’t think the president will deny me that.” - Жулионе наш

Маикон е повикан за утре , изглеа нишо од трансфер

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.527
Поени од реакции
7.004
“I’ll ask him to let me go on the pitch before the match between Inter and Roma so I can give a collective hug to all the
fans.
“That would be a nice gesture, and I don’t think the president will deny me that.” - Жулионе наш

Маикон е повикан за утре , изглеа нишо од трансфер
Според жена му на Цезар, нема да испадне пред утакмица, не можело, не сака да открие кој забранил да се случи тоа.

Второ МАИКОН ОСТАНУВАААА :D

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Според жена му на Цезар, нема да испадне пред утакмица, не можело, не сака да открие кој забранил да се случи тоа.

Второ МАИКОН ОСТАНУВАААА :D
ја ич не сум среќен ама ич ... и ќе го гледам сега занети у средина убајни .

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.672
Поени од реакции
790
Што плачете по Цезар толку не ми е јасно...Не е педерски од негова страна што не прифатил намалување на платата кога знае дека тимот не игра ЛШ и приходите се драстично намалени?

За истата плата што ќе ја зима у КПР, ќе играше и у Интер... Нека не изводат сеа со жена му...

Добар е, да, нема збор околу тоа, али тоа е тоа, добро беше додека траеше.
Требаше да му се земе некое милионче, да се продаде и јас сум за тоа, ама дека го жалам сега нешто посебно, не.

Kajgana Shop

На врв Bottom