Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Доколку се зема шпиц кој не е лимитиран најдобар избор е Нилмар од Виљареал, проблем е тоа што не го бараат !

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Inter are looking for a vice-Milito but they don't want Borriello, Gilardino or Bendtner, the "big target" type players.

Inter want a mobile player who can also play as a second striker.

:D
Овај роси што играше виљареал кај се изгуби бе ?
Iskrsi dva pati noga, godina ipol nema igrano fudbal, otpisi go za u bliska idnina.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Флокари, Бербатов, Бориело , Џилардино..

Според мене најдобра опција е Флокари. Ке зема мала плата а за Бориело и Џиладрино е Марадона.

Ако не успеат со Флокари тогаш може да се проба со Бербатов, сепак се работи за класа шпиц иако има 31 година.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Освен Бербатов , никој од овие не треба да се зема , не вредат ! Подобро да се форсира Ливаја или некој од Паласио и Касано при ненадејна повреда на Принцот !

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Наводно и за Абел Хернандез сме се ИНТЕРесирале,ако е точно нека го земаат одма.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.510
Поени од реакции
114.612
Леле ако го земат Флокари нека се самозапалат сите до еден. Џабе доброво трансфер лето кога со еден трансфер може да усерат многу работи. Боље некој од форумов да го земат отколку Флокари.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ниту Флокари, ни Џилардино, а најмалце Бориело ќе го земат. Страмачиони кажа дека сака напаѓач кој се движи многу и кој дрибла, нешто како Милито и се надеваат дека ќе го најдат

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Цезар денес најверојатно ќе раскине договор и ќе добие 3 милиони бонус за раскинување на договорот.
Мајкон можни е и за 6 милиони да биде продаден понудите биле 4 милиони.Имало шанса и да остане најдобро ќе е тоа да се случи.

Кутињо можно било да оди на позајмица заради поголема минутажа во Интер ќе немал доволно простор за игра покрај Касано и Паласио.

Според мене не ни треба замена за Милито замена си имаме Ливаја ни треба играч кој ќе може рамноправно да си конкурира со Милито па ако треба и да му земе место .

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Цезар во КПР.
Лонго во Еспањол на позајмица.
За Маикон бараат 8 милиони евра, ми се чини Сити нуде само 4.
И тоа.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
На Твитер се огласила и жена му на Цезар со многу искрена порака...

Il messaggio di addio all'Inter e all'Italia di Susana Werner, moglie di Julio Cesar, su Twitter.

"Ho sempre avuto un bellissimo rapporto con tutti in Italia. Ho amato l'Inter con tutto il mio cuore, era una parte di me, forse più del 50%. Amo Julio e lo stimo tanto, è il marito che ho sempre sognato. Ha un carattere bello, solare, onesto e sensibile: l'uomo dei miei sogni.

Il San Siro? Trovare un appartamento da dove si poteva vedere lo stadio... Ci sono riuscita! Che sogno! Che orgoglio!

Provo dei sentimenti strani ora, mi viene da piangere come una bambina ma non so neanche il perché. Vedo dei messaggi che mi distruggono, messaggi che mi distruggono dentro di felicità! Siete sempre stati meravigliosi con me. Volevi dirvi grazie ma non ci riesco, non riesco a dirvi ciao.

Ho due splendidi figli. Giulia è piccola e non capisce ancora che cosa è la vita e Cauet è un ragazzo che ama l'Inter.

Una volta feci una figuraccia a San Siro e decisi che forse era meglio guardare le partite da cosa, perché è impossibile per una moglie non urlare allo stadio come una tifosa. Quindi scusatemi se non sono stata una brava tifosa, ma lo ero da casa mia.

Vi amo tifosi! Amo l'Inter e rimarrà nel mio cuore, tutti questi anni e tutti i bei ricordi che mi avete regalato. Un saluto con tutto il mio cuore, Su".
Жал ми е многу за Жулио...GRAZIE GRANDE JULIONE !!

Kajgana Shop

На врв Bottom