Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
E stvarno sve hejtate i inter da pobedese 10 - 1 pak neso ce vi smetase
Нема врска,таа Милито можеше да ја укопа убаво во гол,мораше и требаше,можеше да даде гол,не знам зошто толку ја крена нагоре.
Коутињо возбуден,сакаше да постигне гол и Милито му ја исполни желбата,Данкан прв пат игра лигашка утакмица во Серија А колку што се сеќавам,возбуда 300 кај него.
Ливаја почна балкански,а и шутот му беше одличен кога му ја фати голманот,да беше малку поостар шутот каков гол ќе беше тоа.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Што слушам ќе ни ја пуштете наредното коло да тепаме, под услов да ви го дадеме Бориело :pos::pos:
Лошо си слушнал, треба да ни ја пуштите да ви го земеме Бориело :pos:
--- надополнето: 27 август 2012 во 00:25 ---
Не сери за Кутињо бе:D
Смени слика бе :D

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Ќе ви ја пуштиме, само под еден услов ако го дадете Де Роси. :)
ехх нели ве жал за некој од Гаргањо и Гуарин да грее клупа :)
шала на страна, за прв пат сум голем песимист кога се во прашање дуелите Интер-Рома, пишав јас во фан клуб Рома зошто и знам дека така ќе биде, многу се заебавме ова коло, психата не изеде, а тоа ќе не кошта и со вас, убаво се поклопија работите наредното коло повторно да си земете 3 бода .. дај боже да грешам ..

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Osvaldo neka dojde, ako mu se gree klupa + 60% pomala plata... I sekoj drug igrach od evropskite klubovi, ista sudbina go cheka vo Inter.
Zatoa jas mislam deka ke donesat nekoj od Juzna Amerika.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.657
Поени од реакции
7.305
ехх нели ве жал за некој од Гаргањо и Гуарин да грее клупа :)
шала на страна, за прв пат сум голем песимист кога се во прашање дуелите Интер-Рома, пишав јас во фан клуб Рома зошто и знам дека така ќе биде, многу се заебавме ова коло, психата не изеде, а тоа ќе не кошта и со вас, убаво се поклопија работите наредното коло повторно да си земете 3 бода .. дај боже да грешам ..
Абе вие дајте го па Страма ќе му најде место у тимот.:)
Еми мора да ве победиме у недела, за да ви вратиме за тоа коа изгубивме лани 4-0.:D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Еми мора да ве победиме у недела, за да ви вратиме за тоа коа изгубивме лани 4-0.:D
Среќа го немаат Борини :pos:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
или како што кажа овој погоре(што му е никот напишан со јазикот на вавилонците :pos: ) ќе греат клупа заедно со Освалдо :D

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Без критики и филозофирања.Со среќа нека ни биде победата!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
ја би и да не освоиме скудето али плачковците од Рим МОРА да ги тепаме следно коло !!!!! Макар 1-0 со пенал у 95 !

Kajgana Shop

На врв Bottom