Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Ми падна малце криво за Гуарин, срце остава на терен ептен се бори а не му јаде шутот. Посакував и он гол да постигне.

Искрено добра екипа склопивме, дури имаме и солидни играчи за ротации. Страма на слатки маки да не знае кого да игра во прва постава. :LOL: Шала... мислам дека има прилично добра идеа (и муда) што да прави со тимов и верувам дека ќе имаме успешна сезона!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Ми падна малце криво за Гуарин, срце остава на терен ептен се бори а не му јаде шутот. Посакував и он гол да постигне.
Ne ne, toa najvise iritira, toa e nedisciplina ali ajde vodea, mada i u prvo taka sutna, Snajdi vidovte so naprai pri vtoriot gol ... toa treba i Guarin da go napravi, ili ke sozdades sansa za gol, odnosno ke se obides ili ke ja pimplas ako treba dur ne dojdes do takva situacija, nema smisla ova so shutevive, najvise iritira toa.
Shansata od tamu da pogodi e mala, a i golot seuste ne uspea da go pogodi, 4 suta mu trebaat za da go pogodi golot, prasanje e kolku za da vleze topkata u istiot, ajde sega vodea ama ova bese slucaj i lani a i na podgotvitelnite, mora da mu ukaze nekoj deka volkav luksuz ne smee da si dozvoluva na terenot zasto iritira toa, eftino prodavanje na posed od uvek sum mrzel.

Inaku kako igrac e apla korisen za ekipava, i napred i nazad, zverka e i za mene u momentov tipot si ima nedopirliv status na terenot osven ako ne prodolzi so sutevive.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Страма брате, не могу да дишем :pos:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ne ne, toa najvise iritira, toa e nedisciplina ali ajde vodea, mada i u prvo taka sutna, Snajdi vidovte so naprai pri vtoriot gol ... toa treba i Guarin da go napravi, ili ke sozdades sansa za gol, odnosno ke se obides ili ke ja pimplas ako treba dur ne dojdes do takva situacija, nema smisla ova so shutevive, najvise iritira toa.
Shansata od tamu da pogodi e mala, a i golot seuste ne uspea da go pogodi, 4 suta mu trebaat za da go pogodi golot, prasanje e kolku za da vleze topkata u istiot, ajde sega vodea ama ova bese slucaj i lani a i na podgotvitelnite, mora da mu ukaze nekoj deka volkav luksuz ne smee da si dozvoluva na terenot zasto iritira toa, eftino prodavanje na posed od uvek sum mrzel.

Inaku kako igrac e apla korisen za ekipava, i napred i nazad, zverka e i za mene u momentov tipot si ima nedopirliv status na terenot osven ako ne prodolzi so sutevive.
Пази да не бидеш некоја ден вака изненаден :D

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Не очекував волку лесна победа:),али мора малце и одбаната да се подобри,среќа Кастелаци му беше денот па затоа не примивме гол.Следно коло со Рома,таму ке видиме колку ни е силата,они од секад ни биле незгоден противник али нормално очекувам победа и атак уште од старт кон скудетото !

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Stramaccioni hints at one more striker coming at the last minute:

"We are missing a central forward, that player must be functional to our ideas otherwise it is fine like this. Gilardino and Borriello? From now until August 31, Inter will be vigilant on the transfer market. This window has had so many surprises. Inter are now ALMOST complete in every department. We lost against Hajduk and we bought three the following week."

Nemoj samo Borielo, nemoj, i bez nego se Top, isto i bez Gila, daj neka bide nekoj vtor napagac i tek togas da se kompletni mada i vo momentov ne se losi, nema potreba da se investira vo nekoj sto od start znaes deka ke e zamena na Milito, odnosno, klasicen greac na klupa, pogotovo ne ako istiot e Borielo i negoviot friz i brk ili Gilardino i negoviot klasika italijanski poteg so rakata, mrsh, fuj, dosta sto na Mudingai mu go dadoa dresov da go nosi. Ja na ovie od tezga ne bi im prodal dres od Inter, ne pa u timov da igraat, i toa od onie ckartnine, so kosana linija kaj brojkata sto sekoj vtor cigan gi imase u Sutka.
--- надополнето: 26 август 2012 во 23:32 ---
Пази да не бидеш некоја ден вака изненаден :D

Pa od 10 edna ke vleze toa sigurno, ama u Inter iskreno 1 sut, 2 preku sila, tretiot samo od apla izgradena pozicija, Snajdi mozese da sutira za vtoriot gol on otvori prostor za situacija bolja i od penal, toa go zboram, Guarin denes mozese desno vo prazno da proigruva i da se sozdade dobra sansa za gol, on sutira, i toa kurci mnogu, aj koga vodat neka si dozvoluva vakov luksuz ama ne i koga e 0-0 ili koga gubat, ili kgoa imaat 1 gol pozitiva, seedno.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Шо убава победа. :)
Ко за старт е супер. Кога успеваме да ствараме шанси со волку играчи што активно напаѓаат и да даваме голови, а имаме тим што уште не е комплетно воигран и треба уште со него да се работи, значи дека тимот е квалитетен. А тоа е најбитно.

Имаме и играчи што имаат квалитет што ќе ни користи, а тек ќе ни бидат на располагање. Переира, Паласио, Алварез, ван Кеноби.
Ќе биде и уште подобро, сигурен сум.

Него, едвај чекам на следната утакмица против Земан. Тоа ќе биде празник за очи. И богами добар тест за одбраната. :)
Ќе биде мерак да се гледа натпревар против негова Рома, како и против било кој негов тим. И фала богу што и он е пак во Серија А. Легенда-тренер

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Ќе игра.

Гледав од 55та, лагано ја привршија утакмицата, Кутињо многу грешеше во подавањата, Данкан под импресии правеше непромислени стартови, а Милито требаше да ја закова топката во гол.

Член од
29 април 2012
Мислења
364
Поени од реакции
240
Ќе игра.

Гледав од 55та, лагано ја привршија утакмицата, Кутињо многу грешеше во подавањата, Данкан под импресии правеше непромислени стартови, а Милито требаше да ја закова топката во гол.
E stvarno sve hejtate i inter da pobedese 10 - 1 pak neso ce vi smetase

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
E stvarno sve hejtate i inter da pobedese 10 - 1 pak neso ce vi smetase
Епа што сакаш да кажам, кога веќе се кажаа поназад за другите играчи, а и од 55та до крај само го привршуваше Интер натпреварот. Милито не го хејтам, ниту било кој друг, само си кажав мислење, ако некој збореше Данкан да игра, тоа сум јас.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Ќе игра.

Не сери за Кутињо бе:D

Kajgana Shop

На врв Bottom