WoW!
Значи правилно сум постапувал што влагам овде од време на време , што не ке прочита човек , на што не ќе се изначуди! - "Да ти ебам ИНТЕР" "НАЈМИЗЕРНАТА ЕКИПА" "Ме ебаа на лифче , смрдени едни" "Кој го даде вториот гол" "Леонардо е глуп идиот" "фатив 25 мин од играта" итн. итн.
Ги сакаме Интер ради што??
Стварно се чудам!
Последните 5 години се можеби најдобрите што сум доживеал како фан на Интер! - Оваа година , е оваа се чуствувам задоволен но и нервозен!
Но сигурно не е затоа што не влегло гол гол , или затоа што не завршиле 1 & 3+ , затоа што Леонардо бил глуп итн. туку ради тимот кој не сака да покаже што знае и што може да направи!
- Пацини бил тапа ?! - Пацини не спаси од срам против Палермо! - Камо фала ? Нема , оти е глуп!
-Леонардо бил тапа ?! - Точно , тапа е затоа што го мотивира тимот а Киву излегува и прави киксови , затоа што не седнува на клупа и не кулира како Бенитко а потоа кажува дека фалело Мотивација , Контрола и што ти знам таму!
-Секоја сезона не може да биде наша , никогаш не било така и нема да биди! Задоволен сум со тоа што покажа Интер , но не можи вечно вака! Има темни денови како со Шалке , кога не неки топката , како со Јуве или Милан кога неки да влези , но има и светли моменти - како победата над Палермо или Баерн , како голот на Пандев и како доста случки кои ми оставиле лично впечаток!
Вистинскиот навивач не пцуе по тимот по кој навива затоа што го ебал на лифче , затоа што изгубил натпревар , затоа што играчот зезнал (макар што го пцујам Киву повремено) туку останува верен на тимот и се надева дека се ке биди како што треба! - Дел од нас (фановите кои сме за Интер) навиваат од лани , дел подолго - но тоа не значи дека треба да ја префламе вината од еден на друг!
Киву - 5 натпревари суспензија
Ето - 3 натпревари суспензија
Ибра - 2 натпревари суспензија
Мириса нешто или сите се против нас?
П.С. Nasty Thug
O majku ti e**m albanska ti si nasol da jades gomna za Inter. Abe mamiceto da ti go e**m seljak eden. Crevata bi ti gi usturil be klosar eden.
Линк
Што е ова бе ?
Срамота не е?