Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.326
Поени од реакции
46.936
Да де, со темпото на Милан кое еве скоро цела сезона ги одржува на врвот, што значи има разлика, и точно е тоа дека не се перфектни али ако во првиот дел од сезоната држеа темпо со Киево, Палермо и остали, сега држат темпо со првопласираниот и за нијасна се подобри ( со освоени бодови ) ...

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
WoW!
Значи правилно сум постапувал што влагам овде од време на време , што не ке прочита човек , на што не ќе се изначуди! - "Да ти ебам ИНТЕР" "НАЈМИЗЕРНАТА ЕКИПА" "Ме ебаа на лифче , смрдени едни" "Кој го даде вториот гол" "Леонардо е глуп идиот" "фатив 25 мин од играта" итн. итн.
Ги сакаме Интер ради што??
Стварно се чудам!
Последните 5 години се можеби најдобрите што сум доживеал како фан на Интер! - Оваа година , е оваа се чуствувам задоволен но и нервозен!
Но сигурно не е затоа што не влегло гол гол , или затоа што не завршиле 1 & 3+ , затоа што Леонардо бил глуп итн. туку ради тимот кој не сака да покаже што знае и што може да направи!
- Пацини бил тапа ?! - Пацини не спаси од срам против Палермо! - Камо фала ? Нема , оти е глуп!
-Леонардо бил тапа ?! - Точно , тапа е затоа што го мотивира тимот а Киву излегува и прави киксови , затоа што не седнува на клупа и не кулира како Бенитко а потоа кажува дека фалело Мотивација , Контрола и што ти знам таму!

-Секоја сезона не може да биде наша , никогаш не било така и нема да биди! Задоволен сум со тоа што покажа Интер , но не можи вечно вака! Има темни денови како со Шалке , кога не неки топката , како со Јуве или Милан кога неки да влези , но има и светли моменти - како победата над Палермо или Баерн , како голот на Пандев и како доста случки кои ми оставиле лично впечаток!
Вистинскиот навивач не пцуе по тимот по кој навива затоа што го ебал на лифче , затоа што изгубил натпревар , затоа што играчот зезнал (макар што го пцујам Киву повремено) туку останува верен на тимот и се надева дека се ке биди како што треба! - Дел од нас (фановите кои сме за Интер) навиваат од лани , дел подолго - но тоа не значи дека треба да ја префламе вината од еден на друг!

Киву - 5 натпревари суспензија
Ето - 3 натпревари суспензија
Ибра - 2 натпревари суспензија

Мириса нешто или сите се против нас?

П.С. Nasty Thug
O majku ti e**m albanska ti si nasol da jades gomna za Inter. Abe mamiceto da ti go e**m seljak eden. Crevata bi ti gi usturil be klosar eden. Линк
Што е ова бе ?
Срамота не е?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.398
Дали тоа ние не примивме гол??? :) Шала на страна честито победа иако на мускули некако али победа си е победа. Денес Нагатомо најдобар поединец трчаше и го имаше насекаде по теренот, а најслаб според мене Пацини ми беше, тотално беше отсечен и не се снаоѓаше во играта. Тоа е тоа сега мора да се надеваме на ЧУДО во Гензелкирхен или ако ништо друго бар со победа достојно да се опростиме од ЛШ.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
- Пацини бил тапа ?! - Пацини не спаси од срам против Палермо! - Камо фала ? Нема , оти е глуп!
-Леонардо бил тапа ?! - Точно , тапа е затоа што го мотивира тимот а Киву излегува и прави киксови , затоа што не седнува на клупа и не кулира како Бенитко а потоа кажува дека фалело Мотивација , Контрола и што ти знам таму!

П.С. Nasty Thug
O majku ti e**m albanska ti si nasol da jades gomna za Inter. Abe mamiceto da ti go e**m seljak eden. Crevata bi ti gi usturil be klosar eden. Линк
Што е ова бе ?
Срамота не е?
- Пацини зема пари за да дава голови, ако еден натпревар од цела сезона му вреди не значи дека треба да го величиме. Всушност, да не беше одбраната на Цезар, се ќе заборавевме и најверојатно ќе го изгубевме тој натпревар, и може уште некој по тој како последица на паднат морал итн.. Што би било кога би било...

- Леонардо е скаут, ако не ми веруваш мене, прашај го Марли :)

За последниот дел, избришани се коментарите.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Пацо зема пари да дава голови а Суазо зема пари оти , а знам оти е многу УБАВ :)
Па мислиш него му е лесно? сега негде на Хаваи или на некој друг остров се поти, така е тоа. Него му е најтешко :)
П.С мислам дека ИоСоно и Суазо се заедно на некој остров

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
На јувентус македонија сајтот е хакнат, ептен дека е на другарче кој вложи многу време во него ми е криво иначе ке се смеев,,, туку нашиот е во ред фала богу.Нека се превземат некој мерки за да не дојде до напад и на fcinter.com.mk

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.567
Надежта околу титулата згаснува,мислев дека Фиорентина може да им откине некој бод на Милан и да го направи првенството поинтересно али ништо од тоа!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Надежта околу титулата згаснува,мислев дека Фиорентина може да им откине некој бод на Милан и да го направи првенството поинтересно али ништо од тоа!
Со Удинезе и со Наполи, Билан ќе изгуби така да...
Наполи шампиони !

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Незнам дали некој се секава на таа жената што предвиде дека Милан 100% ја зима оваа год титулата,а Морати во иднина ке го донесе Меси на Џузепе,ако стварно погаѓа типкава очекувајте го некој ден Меси :pos:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Наполи шампиони !
Билан ги плесна 2 пати годинава Наполи така да ...
Како и да е до крај само носот може да ни скине некој бод и никој друг.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Наполи шампиони !
Иначе со Наполи и двата натпревари ги изграа,и во двата натпревари Милан ги надигра Наполи и заслужено победи....а Наполи ќе биди шампион само кога ќе си го видам тилот...:)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Билан ги плесна 2 пати годинава Наполи така да ...
Како и да е до крај само носот може да ни скине некој бод и никој друг.
Епа трета среќа за Билан

Иначе со Наполи и двата натпревари ги изграа,и во двата натпревари Милан ги надигра Наполи и заслужено победи....а Наполи ќе биди шампион само кога ќе си го видам тилот...:)
Иди пред огледало, сврти се со грб и погледни си го тилот... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom