Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Можи некој да ми кажи со каков состав ќе излези утре Интер против Хајдук?

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
------------Ханданович-----------
Занети-Ранокиа-Киву-Нагатомо
--Гуарин--Мудингаи--Камбиујасо--
-------Снајдер--------------
----Паласио----Милито

Озил за Снајдер никако другше.
За ова може да сонуваме :)

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.672
Поени од реакции
790
Друштво, ме интересира некој што бил во Милано на утакмица.
Е сеа, дали картата ја земавте онлајн, или на лице место? Гледав нешто онлајн, ама скапо ми искача. По 50тина фунти што гледав, мислам дека на лице место ќе најдам поевтино.

Што мислите вие?
Не е некоја јака утакмица, ми се поклопува тогаш да биде против Каљари (18.11), па сакам да отидам.

Сместување во Милано? Отпаѓаат хостел-тип на сместувања т.е. повеќе луѓе во една соба. Може хостел, ама со приватна соба (за 2ца).

Фала

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.487
Друштво, ме интересира некој што бил во Милано на утакмица.
Е сеа, дали картата ја земавте онлајн, или на лице место? Гледав нешто онлајн, ама скапо ми искача. По 50тина фунти што гледав, мислам дека на лице место ќе најдам поевтино.

Што мислите вие?
Не е некоја јака утакмица, ми се поклопува тогаш да биде против Каљари (18.11), па сакам да отидам.

Сместување во Милано? Отпаѓаат хостел-тип на сместувања т.е. повеќе луѓе во една соба. Може хостел, ама со приватна соба (за 2ца).

Фала
Ako e za Kaljari od lice mesto mozes da zemes, najmal problem e toa, stadionot i onaka nema da e poln pa karti ke imas kolku sakas, derbi samo da ne e, za drugo od lice mesto si zimas, si fakas tramvaj, ne mi teknue koj broj bese, bukvalno pred stadion te ostava, na parkingot, i toa e toa.
--- надополнето: 1 август 2012 во 23:20 ---
Inace i oficijalno kinezive vlegoa vo Inter, kupija bajagi akcii, vtori se vo toj redosled posle familijata Morati, stadionot ke bide gotov vo 2017 godina.

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=40469&L=en

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Уште и пари за трансфери да фрлаат добри,на коњ сме.
--- надополнето: 1 август 2012 во 23:37 ---
Не ја играј утре ако ја играш на спортска,може се да биде,Торцида им приреди “топол“ пречек на играчите пред хотелот,истото се очекува да биде и вечерва...ако моментално и не се дешава тоа.

П.С
Moratti: "Siamo fortemente su Lucas

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.468
Поени од реакции
14.907
Не ја играј утре ако ја играш на спортска,може се да биде,Торцида им приреди “топол“ пречек на играчите пред хотелот,истото се очекува да биде и вечерва...ако моментално и не се дешава тоа.
Ако Интер не победи против овој Хајдук, нека ја распуштат целата екипа и нека склопат нешто за еден месец.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ако Интер не победи против овој Хајдук, нека ја распуштат целата екипа и нека склопат нешто за еден месец.
Многу фактори зависат од тоа,еден од тие фактори е и одмореноста на играчите.Ај ти наспиј се и биди спремен за утакмица утре ако под прозор ти пејат 4 илјади навивачи цела ноќ.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Море не знам кога последен пат сум се разбудил, а да помислам дека убаво сум се наспал. :)

Малку офф, да си ги кажам маките. :)
Исто и кај мене,кога веќе се исповедаме :pos:

Малку подетално околу тоа што пишав погоре...

Navijači Hajduka su uoči utakmice s Interom održali jedan od najvećih karusela u posljednjih nekoliko godina i time dali do znanja igračima Nerazzurra kakav ih pakao čeka na Poljudu. U bučnoj povorci koja je krenula sa splitskih Brda sudjelovalo je petstotinjak automobila i preko dvije tisuće navijača.

Najprije su se zaputili do hotela Atrium u kojem su odsjeli igrači Intera gdje su bučnim navijanjem barem nakratko omeli njihov mir pred sutrašnju utakmicu, nakon čega su gradskim ulicama nastavili sve do crkve Sv. Frane, a zatim ponovo do Atriuma gdje su još jednom "pozdravili" sutrašnje suparnike. Karusel je trajao skoro puna dva sata, nakon čega su se navijači mirno razišli.

Jedno je sigurno, Split je eruptirao uoči utakmice s Interom, a kulminacija se očekuje danas u 20:30 sati.
Значи ги очекува утре вечер вистински пекол,затоа не би играл ништо.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.571
Поени од реакции
4.560
Читам Освалдо ќе сме го купеле. Е баш чекам да го купат и да му отидам во Милано да ја истребам цела управа.

N

Nicky Santoro

Гостин
што е толку утакмицава со хајдук несваќам толку организираност од навивачите нивни за кој кур ?

Kajgana Shop

На врв Bottom