- Член од
- 13 јануари 2012
- Мислења
- 1.800
- Поени од реакции
- 1.665
saat?Vo cetvrtok.
saat?Vo cetvrtok.
20:45h.saat?
Озил за Снајдер никако другше.Официјално: Бранка во бразил по нов шешир!
Повторно почнаа и шпекулациите за Снајдер, сега го поврзуваат со Реал.
Кака + Сахин за Снајдер и сите ке бидат задоволни
------------Ханданович-----------Можи некој да ми кажи со каков состав ќе излези утре Интер против Хајдук?
За ова може да сонувамеОзил за Снајдер никако другше.
Ako e za Kaljari od lice mesto mozes da zemes, najmal problem e toa, stadionot i onaka nema da e poln pa karti ke imas kolku sakas, derbi samo da ne e, za drugo od lice mesto si zimas, si fakas tramvaj, ne mi teknue koj broj bese, bukvalno pred stadion te ostava, na parkingot, i toa e toa.Друштво, ме интересира некој што бил во Милано на утакмица.
Е сеа, дали картата ја земавте онлајн, или на лице место? Гледав нешто онлајн, ама скапо ми искача. По 50тина фунти што гледав, мислам дека на лице место ќе најдам поевтино.
Што мислите вие?
Не е некоја јака утакмица, ми се поклопува тогаш да биде против Каљари (18.11), па сакам да отидам.
Сместување во Милано? Отпаѓаат хостел-тип на сместувања т.е. повеќе луѓе во една соба. Може хостел, ама со приватна соба (за 2ца).
Фала
Не ја играј утре ако ја играш на спортска,може се да биде,Торцида им приреди “топол“ пречек на играчите пред хотелот,истото се очекува да биде и вечерва...ако моментално и не се дешава тоа.Можи некој да ми кажи со каков состав ќе излези утре Интер против Хајдук?
Moratti: "Siamo fortemente su Lucas
Ако Интер не победи против овој Хајдук, нека ја распуштат целата екипа и нека склопат нешто за еден месец.Не ја играј утре ако ја играш на спортска,може се да биде,Торцида им приреди “топол“ пречек на играчите пред хотелот,истото се очекува да биде и вечерва...ако моментално и не се дешава тоа.
Многу фактори зависат од тоа,еден од тие фактори е и одмореноста на играчите.Ај ти наспиј се и биди спремен за утакмица утре ако под прозор ти пејат 4 илјади навивачи цела ноќ.Ако Интер не победи против овој Хајдук, нека ја распуштат целата екипа и нека склопат нешто за еден месец.
Море не знам кога последен пат сум се разбудил, а да помислам дека убаво сум се наспал.Ај ти наспиј се
Исто и кај мене,кога веќе се исповедамеМоре не знам кога последен пат сум се разбудил, а да помислам дека убаво сум се наспал.
Малку офф, да си ги кажам маките.
Значи ги очекува утре вечер вистински пекол,затоа не би играл ништо.Navijači Hajduka su uoči utakmice s Interom održali jedan od najvećih karusela u posljednjih nekoliko godina i time dali do znanja igračima Nerazzurra kakav ih pakao čeka na Poljudu. U bučnoj povorci koja je krenula sa splitskih Brda sudjelovalo je petstotinjak automobila i preko dvije tisuće navijača.
Najprije su se zaputili do hotela Atrium u kojem su odsjeli igrači Intera gdje su bučnim navijanjem barem nakratko omeli njihov mir pred sutrašnju utakmicu, nakon čega su gradskim ulicama nastavili sve do crkve Sv. Frane, a zatim ponovo do Atriuma gdje su još jednom "pozdravili" sutrašnje suparnike. Karusel je trajao skoro puna dva sata, nakon čega su se navijači mirno razišli.
Jedno je sigurno, Split je eruptirao uoči utakmice s Interom, a kulminacija se očekuje danas u 20:30 sati.