Силвестре?Сигурно те интересира кој ќе донесиме на негово место, ако воошто донесиме.
Силвестре?Сигурно те интересира кој ќе донесиме на негово место, ако воошто донесиме.
ti edna vrska shto imash, toa chudo edno. Lusio ne chinel i skap bil. Evo jas ke platam da se lechish.Se gleda deka na fan forumov ima samo seratori koj vrska nemaat od fudbal i samo ovde se sere ova ona
Lucio ima 34 godini - kazi mi ti kolku vredi igrac na 34 godini i ima dogovor 7 milioni godisno
Играчиште!Силвестре?
Лусио зема нето плата 3,5 бруто со даноци 7 снајдер бруто зема 13 Ето земаше 20 Ибра 22-3 милиони исто и Пандев земапе 7 бруто.Lucio imase dogovor so inter do 2014
toa se uste dve sezoni ako prosekot na inter e 3.5 togas lucio zemal duplo od prosekot
zatoa jas velam
Fala mu mnogu na Lucio gi zasluzi parite sto gi zemase i germancite imaa odlicna izreka
auf fiderzen
a juventus neka si go zemat toa mene ne me interesira
da go pravevme moabetov pred 2 sezoni ce ti recev deka lucio vredi 40 milioni ama steta so ponekogas igracite stareat i treba da se penzioniraatti edna vrska shto imash, toa chudo edno. Lusio ne chinel i skap bil. Evo jas ke platam da se lechish.
<3da go pravevme moabetov pred 2 sezoni ce ti recev deka lucio vredi 40 milioni ama steta so ponekogas igracite stareat i treba da se penzioniraat
Plus
Lucio Maikon Stankovic JC osvoija se so inter moralot e opasna rabota vo fudbalot a i toa godinite se mnogu poopasna rabota
a leci se ti jas imam dovolno pari da se lecam sam
Nisto ne e oficijalno, se spekulira sega ama mozno e kaj niv da zavrsi, so sreka neka mu e, so drugo da se kaze.Michael @InterForever87
Lucio to sign a two-year deal, 2.2 million per, with Juve.
??
Nishto... bash onaka... da zemesh tigan i da se mavash po glavaNisto ne e oficijalno, se spekulira sega ama mozno e kaj niv da zavrsi, so sreka neka mu e, so drugo da se kaze.![]()
Ako zavrsi Lusio vo Juve, edna rabota ke treba da ni stane kristalno jasna, a za koja govorese i eden mocko ko Muntari, odnosot kon igracite e katastrofalen, pogotovo onoj na Branka, Lusio moze na nekolku destinacii drugi da odi kade sto ke zima ista plata a moze i pogolema so ogled deka vo Italija danocite gi poebuvaat, ama ako zavrsi bas vo Juve ondak ima nesto tuka milion%.Nishto... bash onaka... da zemesh tigan i da se mavash po glava![]()
Ти земи си токмакNishto... bash onaka... da zemesh tigan i da se mavash po glava![]()
Коларов лево, а Занети на клупа.