Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.216
Podobro nikoj.

Fabregas deneska ke beshe neshto nalik na Arteta ili 10 pati po prosechen ako ne mu se davashe takva doverba. Besa ke zavrshi kako Bolzoni i kako site mladinci od Inter, osven ako ne zamine ushte od sega.

Postoi i opcija Strama da gi bara ovie anonimusi zatoa shto celo vreme ke igraat mladinci pa koa nekoj od niv ke e pod golem pritisok ili shto ti znam jas, ke gi stavi ovie umrenive, zatoa em se umreni, em stari, em nemaat avtoritet, em ne se dobri igrachi, pa avtomatski nema ni da se bunat koga nema da igraat...

Isto postoi opcija za Messi vo Inter...
Фабрегас ти е тежок просек на европсково, а и у Барса не изигра ништо спектакуларно. Он е најголем камен моментално у цела Шпанска репрезентација, ти ебам и репрезентација и све коа играат без напаѓач и кога ја играат таа нивната умрена игра со милион додавања а без шанси за гол. Според мене Барса премногу пари даде за него, мислам 45 милиона платија, сеа кога гледам како се одвиваат работите се радувам што не истресовме 50 бона за него.
А на Бене не знам што му смета Велосо, не дека е класа играч ама со оглед на тоа за кои сме заинтересирани и со кои играчи не поврзуваат би бил пресреќен да го купиме Велосо. Како и да е подобар е од факинг Мудингаи, и технички повеќе поткован.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
што не истресовме 50 бона за него.
.
50 милиони?????:pos::pos::pos:

Морати не сакаше или не беше во состојбба да даде 7 милиони за играчиште како Инлер кој е марадона за Камбиасо и Станкович не пак 50 за Фабрегас...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.216
50 милиони?????:pos::pos::pos:

Морати не сакаше или не беше во состојбба да даде 7 милиони за играчиште како Инлер кој е марадона за Камбиасо и Станкович не пак 50 за Фабрегас...
Тоа пред 2-3 лета, мислам дека уште беше Мур кај нас. :D
Времиња беа тоа, тогаш уште бевме јаки. :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
stefan-kobe пеер Фабрегас е средина играч,не е напаѓач,што сакаш ти од него да прави како шпиц?
Чуда ли?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Фабрегас ти е тежок просек на европсково, а и у Барса не изигра ништо спектакуларно. Он е најголем камен моментално у цела Шпанска репрезентација
1/4 Fabregas, podobar od site nashi igrachi od sredina zaedno.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.216
stefan-kobe пеер Фабрегас е средина играч,не е напаѓач,што сакаш ти од него да прави како шпиц?
Чуда ли?
Грешка е на селекторот што го става таму, мене јасно ми е тоа ама факт е и дека не е у добра форма, ко и поголемиот дел од сезоната у Барса.
Иначе Јонзе, ја кажав дека поубаво што не сме фрлиле 50 бона за него бидејќи убеден сум дека немаше да се снајде во Интер со таа негова грда фаца, не коментирам дали е боље од нашиот среден ред. И ја и ти сме боље од пола од нашиот среден ред. Кај во минатото доаѓале и многу други појаки играчи за огромни суми па не успеале. Според мене таков ќе беше и Фабрегас.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Подобро да дојдеше Фабрегас и да не успееше отколку да дојде Каржа и да се молиме да го откачиме... Не се мои парите...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Новинар: Зошто не прославуваш кога ќе постигнеш гол?
Балотели: Затоа што мојата работа е да постигнувам погодоци, за тоа сум платен... Зошто поштарот не прославува кога ќе ти го донесе писмото?
звер бе звер,имало памет во него:D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Не го потценувај може да даде уште еден гол и пак да го слече дресот, толку ак'л има во црпката :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom