- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.891
- Поени од реакции
- 116.216
Фабрегас ти е тежок просек на европсково, а и у Барса не изигра ништо спектакуларно. Он е најголем камен моментално у цела Шпанска репрезентација, ти ебам и репрезентација и све коа играат без напаѓач и кога ја играат таа нивната умрена игра со милион додавања а без шанси за гол. Според мене Барса премногу пари даде за него, мислам 45 милиона платија, сеа кога гледам како се одвиваат работите се радувам што не истресовме 50 бона за него.Podobro nikoj.
Fabregas deneska ke beshe neshto nalik na Arteta ili 10 pati po prosechen ako ne mu se davashe takva doverba. Besa ke zavrshi kako Bolzoni i kako site mladinci od Inter, osven ako ne zamine ushte od sega.
Postoi i opcija Strama da gi bara ovie anonimusi zatoa shto celo vreme ke igraat mladinci pa koa nekoj od niv ke e pod golem pritisok ili shto ti znam jas, ke gi stavi ovie umrenive, zatoa em se umreni, em stari, em nemaat avtoritet, em ne se dobri igrachi, pa avtomatski nema ni da se bunat koga nema da igraat...
Isto postoi opcija za Messi vo Inter...
А на Бене не знам што му смета Велосо, не дека е класа играч ама со оглед на тоа за кои сме заинтересирани и со кои играчи не поврзуваат би бил пресреќен да го купиме Велосо. Како и да е подобар е од факинг Мудингаи, и технички повеќе поткован.