Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
децава да играа во англија сега ќе вредеа мин. 15 мил. секој од нив ...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Лонго си е 50% на Џенова го дадоа тогаш него и Дестро + милиони за Ранокиа.

Лонго пред некој ден читав Интер го нудеше во некој трампи и останатите 50%.
Сигурно за Дестро ако не беа.Ќе направат и со него така ќе го шитнат за ситни пари потоа ќе му се молат пак да дојде.

Битно овој Прециози трие раци сега.А да не го заборавивте Куцка имаме 50% од него само неговата цена оди надолу во последно време.

Еве изјава на Лонго од пред 7 дена ``Мојата иднина ја одлучуват Интер и Џенова``
Samuele Longo: «Il mio futuro? Lo decideranno Genoa e Inter

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Сеуште нема саглам видео за сајт, ама ставете го ова во групата:
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 02:27 ---
Il Fenomeno , ваков талент ако дадат нека се отепаат. Ама не ме чуди ништо... Сепак малиот си одработи и за себе и за слепците што работат на трансфери, после ова мислам дека секакво отстапување на тие 50% ќе го тргнат од маса. Мислам дека ќе игра за Џенова следнава сезона тоа е најлогично.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Il Fenomeno , ваков талент ако дадат нека се отепаат. Ама не ме чуди ништо... Сепак малиот си одработи и за себе и за слепците што работат на трансфери, после ова мислам дека секакво отстапување на тие 50% ќе го тргнат од маса. Мислам дека ќе игра за Џенова следнава сезона тоа е најлогично.
Лошото е што за Ранокија кој не се развива како што треба пред една година си мислев одличен потег што се одлучија за него а не за Бонучи Ранкокија беше многу подобар.
А сега гледај каков пад а Бонучи напредна многу му зема место и во репрезентација.

Дадоа за Ранокија 15 милиони и два играчи кои уште малку ќе го поминат по вредност Ранокиа.
Да се надеваме дека била лоша сезона за Ранокиа бидејки за тие играчи и пари што ги дадоа стварно треба да е новиот Неста,а моментално оди накај новиот Бонера.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Секој во Италија викаше дека Ранокиа е класа или две пред другите млади дефанзивци во лигата. Разликата е што другите играат редовно, а Ранокиа дојде во раштиман оркестар, не се покажа и го бенчираа. Сантон го ставивме да игра на погрешна страна од теренот. Фараони не го дадовме на позајмица иако 2 натпревари не врза цела полусезона. Кастињос наместо да го оставиме на позајмица во Феенорд ние го зедовме и го направивме 5-ти напаѓач. Ние немаме појма како да направиме од млад потенцијал класа играч. Мора да ги праќаме на други места па евентуално да ги преплатиме. Ранокија да останеше уште една година во Џенова сега ќе немавме пари да го купиме... Сега имаме шанса да го направиме играч кој нема да вреди ни 5 милиони.

Муабетот ми е: ако си го земал за дебели пари - играј го. Ако не планираш да играш млад играч, остај го на позајмица.

А ова „половина сопственост“ кој го измисли Јонзе да му е...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Браво за Лонгооооо . Треба да го промовираат у прв тим и да не го зимаат Дестро .
Глеам одбрале и локација за стадионот . Ептен офанзивно удрија на стадиончево . Само уште добри играчи да играат на него а не некој ко Пласаио .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Браво за Лонгооооо . Треба да го промовираат у прв тим и да не го зимаат Дестро .
Глеам одбрале и локација за стадионот . Ептен офанзивно удрија на стадиончево . Само уште добри играчи да играат на него а не некој ко Пласаио .
Мислам дека сеуште се нема одбрано дефинитивна локација за стадионот,во предвид беа мислам 7 локации.
А и стадионот ако го прават сличен на Емирати,нека му стават име театарот од Милано :tapp:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Чекајте бе, ако се оди како што треба, стадионот ќе биде за сезона 2016/17 :icon_lol:
Тогаш во тимов само младинците ќе бидат, заедно со младичот Занети :pos:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Мислам дека сеуште се нема одбрано дефинитивна локација за стадионот,во предвид беа мислам 7 локации.
А и стадионот ако го прават сличен на Емирати,нека му стават име театарот од Милано :tapp:
Абе читав од италијански , толку сум разбрал . Ај ќе почекам Бене да дојде па ќе имаме информација од прва рука (y)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе читав од италијански , толку сум разбрал . Ај ќе почекам Бене да дојде па ќе имаме информација од прва рука (y)
Ааа тазе вести си читал ти,јас последен пат кога прочитав (пред некој ден) сеуште не беше дефинирина одлуката.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444

Kajgana Shop

На врв Bottom