- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 4.980
- Поени од реакции
- 15.341
дајте некој стрим за финале на германски куп пошо овие пациентиве од минхед забушаваат. 

link ??Arenasport![]()

link ??Arenasport![]()
дајте некој стрим за финале на германски куп пошо овие пациентиве од минхед забушаваат.
link ??![]()
А тек да биде Занети скаут, сите братучеди ќе ги донесе во прв тимAbe bratot na kapitenot e trener na igrachite pod 18 na inter
Tragichno ke bide koga Zanetti ke saka da e trener, i ke go stavat trener...
Skaut ZanetiА тек да биде Занети скаут, сите братучеди ќе ги донесе во прв тим![]()
I jas go sakam be, ozbilno. <3Јонзе пер , дај бе докурца сте со Џони со песимистичкиве постови .... Занети ваков таков , цел стадион дркаше на него 80 метра на Милан им претрча шпринт у 80 и кусур минута ....
Доста го ругате чоекот , сите го сакаат само вие контра терате.
зашо САКА ???I jas go sakam be, ozbilno. <3
Ama preteruva, so ova shto saka da igra sekoja utakmica, i saka da rushi rekordi po broj na nastapi za Inter... Pa ushte i vo sredina saka da igra, ejnamesto utre da igrame so Guarin, Kambi, Poli, Snajder, Alvarez, ke treba so Zaneti vo sredina + Nagatoko bek. A 10 pati posilni ke sme so Zaneti kako bek, a Nagatoko nadvor, a 100 pati posilni so dvajcata nadvor. <3
Ama zoshto mi pishuvash raboti koi gi smetash za tvoi argumenti koga me znaesh mnogu dobro i si mi chital barem 1000 mislenja?зашо САКА ???
Иаме некој боље за таа позиција ????
Дечко станковиќ ти игра уште ...освести се ...