- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 4.926
- Поени од реакции
- 14.886
дајте некој стрим за финале на германски куп пошо овие пациентиве од минхед забушаваат.
link ??Arenasport
link ??Arenasport
дајте некој стрим за финале на германски куп пошо овие пациентиве од минхед забушаваат.
link ??
А тек да биде Занети скаут, сите братучеди ќе ги донесе во прв тимAbe bratot na kapitenot e trener na igrachite pod 18 na inter
Tragichno ke bide koga Zanetti ke saka da e trener, i ke go stavat trener...
Skaut Zaneti , sve neshto mi mirisa deka posle penzioniranjeto na Zaneti od igranjeto fudbal, Branka ke ostane bez rabota vo InterА тек да биде Занети скаут, сите братучеди ќе ги донесе во прв тим
I jas go sakam be, ozbilno. <3Јонзе пер , дај бе докурца сте со Џони со песимистичкиве постови .... Занети ваков таков , цел стадион дркаше на него 80 метра на Милан им претрча шпринт у 80 и кусур минута ....
Доста го ругате чоекот , сите го сакаат само вие контра терате.
зашо САКА ???I jas go sakam be, ozbilno. <3
Ama preteruva, so ova shto saka da igra sekoja utakmica, i saka da rushi rekordi po broj na nastapi za Inter... Pa ushte i vo sredina saka da igra, ej namesto utre da igrame so Guarin, Kambi, Poli, Snajder, Alvarez, ke treba so Zaneti vo sredina + Nagatoko bek. A 10 pati posilni ke sme so Zaneti kako bek, a Nagatoko nadvor, a 100 pati posilni so dvajcata nadvor. <3
Ama zoshto mi pishuvash raboti koi gi smetash za tvoi argumenti koga me znaesh mnogu dobro i si mi chital barem 1000 mislenja? Zoshto go pikna Deki sega, koga znaesh mnogu dobro shto mislam i za nego vo ovie godini?зашо САКА ???
Иаме некој боље за таа позиција ????
Дечко станковиќ ти игра уште ...освести се ...