Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Наполи треба да освои бод од два натпревари, и ние да тепаме 2. Шанси во теорија...
--- надополнето: 6 мај 2012 во 00:56 ---
Инаку убаво што Морати се разбрал со Кордоба, 3 милиони не се малце. Сега уште на Дејо да му е објасни.
ШОВЕЛИШ? :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Го заборавив Удинезе :)

Последно коло Наполи Х, Удинезе Х, Интер нормално ќе тепа два пати и Џони ќе се разбуди со чорапите во уста :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.471
ЕЕЕЕЕ да изигравме барем нерешено со Парма... Да им ебам тоа смрдливите наполитанци, еднаш ќе ги стаиш на спортска и ќе ти ебат матер. Тоа што највеќе ме нервира е што пак ќе бидат пред нас, а некој ќе ми каже Интер не заслужил ЛШ да игра, е не овие заслужиле, морони!

D

draft

Гостин
Го заборавив Удинезе :)

Последно коло Наполи Х, Удинезе Х, Интер нормално ќе тепа два пати и Џони ќе се разбуди со чорапите во уста :)
Удинезе треба да изгуби последно коло, не X. Ако заврши X, еден бод пред нас ќе бидат.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Треба наполи и удине да киксаат во последно коло а ние вечер да ги тепаме Милан а во последно Лацио. Има некаква теоретска шанса .. надежта последна умира ::LOL:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Треба наполи и удине да киксаат во последно коло а ние вечер да ги тепаме Милан а во последно Лацио. Има некаква теоретска шанса .. надежта последна умира ::LOL:
надежта умре кога го назначија Гасперини за тренер :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
ЕЕЕЕЕ да изигравме барем нерешено со Парма... Да им ебам тоа смрдливите наполитанци, еднаш ќе ги стаиш на спортска и ќе ти ебат матер. Тоа што највеќе ме нервира е што пак ќе бидат пред нас, а некој ќе ми каже Интер не заслужил ЛШ да игра, е не овие заслужиле, морони!
Овој па... ѓоа тесно беше со Парма и не тепале во 90-та, па бод да сме изваделе :pos:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Кордоба велите одвај го убедиле да се пензионира земаше 3+3 даноци 6 ,Киву зема накај 4 милиони без даноци Станкович две години веќе е тешко дрво многу дал за клубот но не може клуб да држи вакви играчи кои ништо не придонесуват за тимот. А си го дават најдобриот Ето кој земаше плата колку тројцата но беше 50% од тимот со него ЛШ беше загарантирана а сега ни заштеда ни ЛШ тешки загуби.
На пример Барселона никогаш немала сентименти кон играчи ако не го бива една сезона се отстранува така беше случајот со играчи како Ривалдо,Роналдињо па и Гвардиола а Интер црвен крст ги чека пензија да земат а милиони го коштат.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Na zaneti sigurno Strama mu rekol deka ne go ostava da igra (isto kako i na forlan, pazzini, stanko, shmanko) ama pederov mu go ispushel ednash na Morati sigurno i ete ti go vo startnite 11.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Maлку надвор од темава , ама може ли да ми одговори некој дали имаме некоја откупна клаузула за Сантон, или предност за купување како во случајот на Балотели ? Го гледав денес, ѕвер беше, го уби Забалета, го уништи Насри, гол спаси, трчаше многу, пас не згреши ! Незнам само зошто Гасперини така лесно се откажа од него ?????

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ne ne, ne beshe gasperson, nego toa beshe mozokot na Inter, t.e. branka i morati, koi mislea deka ke napravat senzacija so kupuvanjeto na nagatoko, i marketinshki BOOM vo japonija, little did they know, deka japancite znaat kolku vredi nagatoko, mater da im ebam.

Kajgana Shop

На врв Bottom