Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
R

Rigel Kent

Гостин
Se vrati Samuel ,Nagatomo go izvadi na poluvreme za da go stavi Faraoni i ja iskasapi cela odbrana. Pametno od Strama

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

и ? Ств. мислиш дека на 3-1 со 3 глупи гола на некој од фан клубов му е дојдено до ѓубрентус ????

Мислам ...се ситиш на Јувентус а нашиве ги задоволуваат АНАЛНО нивни бивши играчи ..

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Иронијата е што до крај ПАРМА, можат ПРЕД НАС ДА БИДАТ :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
Незнаат кај тераат..o_O
Шо се лажиме и ние за тоа трето место, кога у старт ја сјебавме цела сезона.
Страма !

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
Моментот кога после рифрешот светнуе 3-1, одиш да видиш кој дал гол и гледаш Бијабијани

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Парма ни се одмазди за 2009 чинам беше коа ги избацивме у серија б со 2та гола на Ибра ....

Тоа е ..
--- надополнето: 2 мај 2012 во 22:34 ---
А дека денешнава ја продадоа - НИКОЈ неможе да ме разубеди дека не ја .... у второ полувреме прекинаа да играат .... крај.

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Добро знаат дека аматериве имаат неколку исфрустрирани фудбалери од Интер (Џовинко итн.) и пак не поставија здрава одбрана. Не бе, без најдобра одбрана во лигата нема скудето (ова за до година мислам). То е то.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
А овој Пацини, тој па..
Лее неможам да го смислам какво дрво е.:tapp:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.755
Па дали требаше парма да ни е пушти? небевме пријателски клуба ?
Проблем е Парма затоа што е една од оние екипи кои ќе не чекаат да се залетаме и да ни ги искористат слабостите назад. А назад моментално не знаеме каде тераме. Ако денес Јакинта имаше неколку шанси, Џовинко ќе има дупло, а Џовинко е многу позаебан играч.

Ако ја преживееме Парма, мислам дека атмосферата во и околу тимот ќе го направи останатото.
Ете.

Вие тешете се дека пуштаме. Назад имаме кратери од метеор, цела сезона. Екипа со брза контра знае како со нас.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Лусио - мен оф д меч :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
Добро знаат дека аматериве имаат неколку исфрустрирани фудбалери од Интер (Џовинко итн.) и пак не поставија здрава одбрана. Не бе, без најдобра одбрана во лигата нема скудето (ова за до година мислам). То е то.
Страмачиони потенцираше дека мора да се работи на одбраната периодов, арно ама ...
Рано му е на дечково за Интер факат, тек сега кога ќе останат без ЛШ, реков, во едно вакво сценарио само Гвардиола е решението за јак Интер.

Друга работа, ќе се реализира сценариото за кое говорев пред месец дена, им ја даваат на Милан милион %.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.584
Поени од реакции
6.738
Одбраната катастрофа,, кој го тераше лусио да прави глупости не ми е јасно. Толку и од малиот оптимизам за трето место ЛЕ хир ви ком.

На Милан ке му ја пуштат ко мене продавачката што ми пушта крем банана наместо 5 денари. :pos:

Член од
29 април 2012
Мислења
364
Поени од реакции
240
Ne e strama kriv so Samuel Lucio Cordoba Maicon Kivu zaedno imaat godini kolku GOCE DELCEV

Kajgana Shop

На врв Bottom